Reviews MoneYou Beleggen

MoneYou Beleggen Waardering 4.1 /5 (226 reviews)
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
 • Berry 1.0 24 februari 2014

  Vorige week geprobeerd om een beleggingsrekening te openen. Sindsdien is het hopeloos. Technische fouten, verkeerde overboekingen, afspraken die niet nagekomen worden, slechte communicatie. Problemen nog steeds niet opgelost en ik kreeg vanochtend te horen dat het hopelijk binnen twee weken is opgelost....

 • Katleen Missiaen 1.0 22 februari 2014

  Ik ben ontevreden over de geleverde diensten van de MoneYou Klantenservice. Ik heb nu al 2x of 3x een email gestuurd om mijn email adres te wijzigen, en telkens krijg ik een automatisch antwoord dat op mijn vraag binnen de 48uur zal geantwoord worden. Echter, ik heb na herhaaldelijke emails nog geen enkel antwoord mogen ontvangen. Hoe kan dit nu?

 • Samuels 5.0 10 februari 2014

  Eenvoudig, overzichtelijk en ideaal om bekend te raken met de werking van de AEX index.

 • Shauny 3.0 22 januari 2014

  Ik heb voor moneyou gekozen, omdat het een makkelijke manier van beleggen is. Ik heb zelf nog geen ervaring met beleggen, maar dit leek mij een geschikte keuze. Er wordt heel veel waarde gehecht aan beveiliging, ze willen zeker weten dat het geld echt van jou komt. Dat is natuurlijk goed, maar bij het aanvragen van de rekening, moest ik aan tonen dat mijn tegenrekening echt van mij was en dat koste nogal wat tijd. Verder word je erg goed geholpen bij de klantenservice.

 • P.A. Zoon 4.0 7 januari 2014

  Jammer dat je niet een beleggingsrekening op een gezamelijke rekening kan openen

 • Jacco van Dijk 4.0 9 december 2013

  "Het heeft me als leek veel moeite gekost om te doorgronden hoe het beleggen gaat in zijn werk, er staat veel op de site hierover, maar er staat nergens een stappenplan waarin alle fases vanaf het openen van een rekening tot het plaatsen van het geld in bepaalde schuif duidelijk word uitgelegd. Voor een digibeet en onervaren belegger zou dat een verademing zijn... Overigens ben ik zeer te spreken over jullie gratis telefoonlijn, al zijn de medewerkers die de telefoon opnemen niet altijd even deskundig. Wel mijn verzoek om af en toe het muziekdeuntje te verversen bij het wachten, ik begin het zat te worden..."

 • HH Vincent 4.0 2 december 2013

  Het onderscheid met de meeste andere aanbieders zit in de transparantie. Je kunt het risico dat je accepteert precies instellen. Misschien zou keuze uit ook andere looptijden, bijv 8 maanden, een nuttige aanvulling zijn.

 • John Hofstee 1.0 2 december 2013

  Men blijft beweren dat ik mijn beleggingsrekening op kan heffen via de optie "rekening opheffen" onder het menu 'Spaarrekeningen'. Dit klopt niet. Die optie is er niet bij een beleggingsrekening. Irritant dat men voortdurend blijft beweren dat die optie er wél is.... … Lees verder

Sluiten

Inloggen