Reviews MoneYou Beleggen

MoneYou Beleggen Waardering 3.8 /5 (332 reviews)
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • Nicole van Est 5.0 9 juni 2015

    Beste mensen van Moneyou, als jullie de beleggen-optie niet meer aanbieden, meld dat dan netjes, ipv gewoon de brochures en overige informatie over beleggen te laten staan. Alsof je in een restaurant eerst de menukaart krijgt, en je dan moet vertrekken omdat de keuken gesloten is...

  • nico 1.0 2 juni 2015

    Mijn belegging liep op 31 mei 2015 af maar ik kan er nog steeds niet over beschikken. Terwijl er niet meer ingelegd kan worden. Dus ga ik er van uit dat op de afloop datum het bedrag word vrij gegeven, maar nee hoor. Ik vind dit een zeer slechte zaak

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • H.Hooft 1.0 6 mei 2015

    op mijn vraag hoe een beleggersrekening te openen, kreeg ik als antwoord, dat ik goed moest kijken, want dan kon ik zien, dat dat niet meer mogelijk was. Niet al te vriendelijk na jaren van sparen .Spaarrekening ook maar opgeheven

  • Edwin M 1.0 26 april 2015

    Jammer dat het produkt niet meer bestaat. Vreemd dat dit NIET vermeld wordt en dat de pagina's nog steeds beschikbaar zijn.

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • B.E. Ambachtsheer 5.0 28 maart 2015

    ING verwerkt grotere overmakingen alleen via spoedbetaling. Jammer dat u deze niet aan neemt zo is mij gebleken.

  • J. Nahumury 5.0 28 maart 2015

    helder, duidelijk, geen gezeur, je weet waar je aan toe bent.

  • Jan M. 5.0 17 maart 2015

    Ik hoop dat mensen die hun zuurverdiende spaarcentjes op een gewone spaarrekening bij één van de grote banken laten staan, wakker worden. Moneyou stelt je in staat om nog een klein beetje over te houden van je spaargeld.

  • A. van der Graaf 1.0 3 maart 2015

    Een lening aanvragen bij Money You zal ik iedereen afraden. En tot deze conclusie kom ik omdat er na bijna 3 weken mailen / tel/ toezeggingen voor terugbellen nog steeds geen antwoordt is op de simpele vraag of ik wat kan lenen. … Lees verder

Sluiten

Inloggen