Reviews MoneYou Beleggen

MoneYou Beleggen Waardering 3.8 /5 (296 reviews)
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • H kirchberg 5.0 21 november 2014

    Ik spaar al vele jaren bij mon@you. De rente is redelijk en de verwerking van opnemen of sparen zijn snel. Ik ben daarom dit tevreden.

  • Bas G 5.0 21 november 2014

    Zeer transparante internet spaarrekening. Eenvoudig in gebruik voor alle doelgroepen! App zit ook goed in elkaar.

  • Femke 4.0 21 november 2014

    Money you vind ik netjes en betrouwbaar. Alles word altijd netjes optijd verwerkt. Ook is de beveiliging van money you erg goed. Alleen met inschrijven ben je niet in een keer klaar dat is wel vervelend maar gelukkig hoef je dat maar een keer te doen

  • Marc 4.0 21 november 2014

    Zeer eenvoudig in gebruik, zeker via de Android App. Zelf snel en eenvoudig rekeningen toevoegen.

  • W.v.Beerschoten 4.0 21 november 2014

    Hele heldere en duidelijke site,voor iedereen gemakkelijk in gebruik,geld nodig,? vandaag van je spaarrekening morgen op je betaalrekening,dat is snel!!! en een goede rente,dat is goed voor je cente!!!

  • Arend Malenstein 2.0 31 oktober 2014

    Ik ben pas begonnen. Het eerste wat mij opviel dat je binnen MoneYou geen overboeking kan doen van een spaarekening naar de beleggings rekening. Waarom niet??

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Rens Krijgsman 4.0 30 oktober 2014

    MoneYou informeert je duidelijk en regelmatig over de lopende zaken. De webapplicatie ziet er (vind ik) wat minder vlot uit als het merk uit wil stralen maar het doet wat het moet doen. … Lees verder

  • Edwin D 4.0 30 oktober 2014

    Ik spaar al jaren bij Moneyou voor verschillende doeleinden. De rente op de internet spaarrekening zit tegen de hoogste van Nederland aan. Ik heb de rekening gesplitst in vijf verschillende rekeningen, waarbij je zelf het spaardoel kunt aangeven. … Lees verder

Sluiten

Inloggen