Reviews MoneYou Beleggen

MoneYou Beleggen Waardering 3.8 /5 (263 reviews)
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • MHHJ Simons 2.0 30 augustus 2014

    De rente is 0,5% te laag, dat is stelen van de spaarder.

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Matthijssen 1.0 30 augustus 2014

    Website werkt niet, helpdesk beantwoord geen vragen of komt met een niet relevant antwoord. jammer want inleg van vorig jaar bracht goed op, misschien is dat de reden, omdat ze zelf het rendement niet halen , deze wazige blokkade opwerpen

  • Jean-Marc 3.0 29 augustus 2014

    ABN-AMRO had tot op heden de AEX-rekening die min of meer vergelijkbaar is (was) met defensief beleggen bij Moneyou (0-4% rente) maar die spaarvorm vervalt helaas per 1-9-2014 omdat er weinig gebruik van werd gemaakt. … Lees verder

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • P.F.Wijtman 2.0 28 augustus 2014

    Rente vergoeding is niet beter of slechter als andere spaarinstellingen. Klantenservice is beroerd. Inloggen met een Apple computer met als browser safari kan niet! … Lees verder

  • Arno Post 1.0 26 augustus 2014

    Was niet goed werkend . Keuze menu werkte niet, was helemaal niet aanwezig, kon dus ook niet beleggen. Helpdesk kwam ook niet met een definitieve oplossing.Rekening opgezegd.

  • nico 3.0 25 augustus 2014

    Vandaag geprobeerd in te leggen maar ook nu gaat dat niet net als vorige maand. Waarom word dit niet op de website kenbaar gemaakt als er problemen zijn? Dit is erg vaag moet er nog maar eens over na denken of ik hier wil blijven beleggen.

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Nanda 1.0 22 augustus 2014

    Buitengewoon slecht! Alle stappen doorlopen om vervolgens van klantenservice te horen dat je deze maand helemaal niet kan beleggen. En dat is nergens te lezen op de website!

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Martin Gerrits 5.0 21 augustus 2014

    Als ABN klant begrijp ik niet waarom ABN zelf niet een dergelijke rekening kan exploiteren. Gewoon afgeleid van mijn ABN bankrekening. Voor het overige dik tevreden!!!!!

Kunnen we je helpen?

Sluiten

Inloggen