Reviews MoneYou Beleggen

MoneYou Beleggen Waardering 3.8 /5 (317 reviews)
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • J.J. Duinkerke 1.0 15 december 2014

    jammer dat het beleggen via moneyou voor nieuwe klanten niet meer mogelijk is

  • Remo en Miranda 1.0 9 december 2014

    Omdat we erg tevreden zijn over onze MoneYou spaarrekening, wilden we ook bij MoneYou een beleggingsrekening openen. Na eerst alle voorwaarden te hebben doorgenomen, blijkt MoneYou te zijn gestopt met de beleggingsrekening?? Waarom wordt dat dan niet vermeld op de website?!

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Rob Kempers 4.0 5 december 2014

    Ik ben erg tevreden temeer de combinatie met de abnamro makkelijk snel over te boeken alleen jammer dat ze niet apart op de deposito garantie zijn. Moneyou valt onder de anbamro deposito garantie

  • Geert 5.0 5 december 2014

    Sparen bij Moneyou gaat automatisch! Je hoeft nergens naar om te kijken en dat allemaal voor een redelijke rente. En je kunt ook nog eens je doel aangeven in de vorm van 'doelsparen'.

  • Gerard Bosman 5.0 5 december 2014

    Goede rente (naar omstandigheden), handige app voor je smartphone, duidelijke website. Aanbevolen.

  • jba. Molenaar 5.0 4 december 2014

    de rente is redelijk hoog ten opzichte van de overige aanbieders en als ik geld nodig heb dan heb ik het vaak de volgende dag al ga zo door

  • Vliet-Kocx, D.E.C.M. 5.0 4 december 2014

    Het doelsparen bij Moneyou is in feite de oude spaarbus van vroeger in een nieuw jasje. Een rekeningnummer voor een nieuw doel is snel aangemaakt, overzichtelijk en ideaal wanneer je je eigen foto voor het doel erbij plaatst.

  • Nieskens 4.0 4 december 2014

    Goede internetbank met een uitstekende rente .deze bank Heeft een betrouwbare uitstraling. Het geeft de mogelijkheid om op meerdere rekeningen te sparen

Sluiten

Inloggen