Rentetarieven

Natuurlijk wil je weten hoe hoog de rente is als je een hypotheek afsluit. In onderstaand overzicht vind je daarom de rentetarieven van de hypotheken van MoneYou.


Hoe gebruik je de tabel?

  • Selecteer via ‘Kies je hypotheek’ de gewenste (of je huidige) hypotheek
  • Selecteer de ‘MoneYou Internet Hypotheek’ als je je hypotheek zelf afsluit.
  • Selecteer 2 of 4 om de geldigheid van je offerte te bepalen. Daarbij staat 2 voor 2 maanden en 4 voor 4 maanden. Kies je voor 4 maanden, dan krijg je een renteopslag van 0,10% gedurende de looptijd van de hypotheek.
  • De MoneYou InternetPlus Hypotheek en de Easy Hypotheek zijn hypotheken van bestaande klanten. Die kun je als nieuwe klant niet meer afsluiten.
  • Staat je hypotheek er niet bij? Kies dan ‘MoneYou Overig’.
  • Voor een voorbeeldberekening hoeveel je hypotheek kost uitgedrukt in jaarlijks kostenpercentage en de totale prijs van de hypotheek, klik op je op het rentetarief in de tabel.

Toelichting bij tabel

NHG Dit is het rentetarief wanneer je een hypotheek afsluit met Nationale Hypotheekgarantie (tot €265.000).
 
t/m 55% Dit is het rentetarief wanneer je je woning tot en met maximaal 55% van de marktwaarde met je hypotheek financiert.
 
t/m 65% Dit is het rentetarief wanneer je je woning tot en met maximaal 65% van de marktwaarde met je hypotheek financiert.
 
t/m 85% Dit is het rentetarief wanneer je je woning tot en met maximaal 85% van de marktwaarde met je hypotheek financiert.

Heeft u een ABN Amro Internet Hypotheek, dan vindt u hier de actuele tarieven.

Sluiten

Inloggen