Reviews MoneYou Lenen

MoneYou Lenen Waardering 4.1 /5 (240 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • ingrid lievaart de Fremery 5.0 4 maart 2014

    als je een vraag hebt en mail stuurt krijgje snel antwoord en dat is voor mij 5 sterren waard!!!

  • P.Berrevoets 5.0 28 februari 2014

    Wij hebben een persoonlijk doorlopend krediet , Dit gebruiken we echt alleen voor verbouwingen in en aan ons huis . Of ik nu 100 euro of 5000 euro wil hebben ,het kan en gebeurd direct zonder morren . Een aanrader voor wie wilt lenen .

  • Marco 4.0 27 januari 2014

    Na de offerteaanvraag en het terugsturen van de documenten, bleek er een fout in het systeem te zijn geslopen dat d.m.v. een vinkje aan te kruisen was opgelost. Werd netjes terug gebeld hierover. Ik heb een lening laten oversluiten, deze actie(betaling) loopt op het moment . Tot nu toe erg tevreden over Moneyou.

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Dieterman 2.0 26 januari 2014

    Ik heb een doorlopend krediet. Alles loopt via internet. Opname, storten, het gaat allemaal feilloos. Ook de aanvraag voor wijziging van het krediet is in een dag goedgekeurd. Echter wanneer de link in de mail niet blijkt te werken gaat het mis. Dan moet een technische afdeling ernaar kijken en duurt het tot 5 werkdagen voor een antwoord. … Lees verder

  • JW Schotanus 5.0 22 januari 2014

    Keurige en correcte service! Aanrader.

  • Arjan 1.0 20 januari 2014

    "De behandeling van klanten door de klantenservice is bijzonder slecht.Het is nauwelijks mogelijk om met je vragen bij moneyou te stellen, de behandelaar van de vragen is uitsluitend bezig om binnen de tijd een antwoord te sturen, zonder inhoudelijk in te gaan op de vraag die je gesteld hebt. Een product valt of staat met de mate waarin klanten geholpen worden bij onduidelijkheid. Jammer want het product op zich is best ok."

  • DaniĆ«l Boer 5.0 19 januari 2014

    Snelle service. Duidelijke overzichten, goede voorwaarden en lean & mean.

  • E. Dekker 1.0 18 januari 2014

    "Het verkrijgen van een doorlopend krediet was erg lastig. Spullen kwamen niet binnen en de aanloop was erg lang. Nu is tussentijds het krediet afgelost en willen we het krediet afsluiten. De administratie bij Moneyou blijkt een zooitje en de klantenservice kan je niet helpen en iedere keer worden we doorverwezen naar een andere afdeling die niet bereikbaar is. ERG SLECHT geregeld. … Lees verder

Sluiten

Inloggen