Reviews MoneYou Lenen

MoneYou Lenen Waardering 4.1 /5 (245 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • Andre 1.0 4 juli 2014

    simpele lening aanvragen, online ingevuld en binnen 4 minuten een afwijzing? Er kijkt dus geen enkele persoon meer om naar de aanvraag, de computer beslist en dat terwijl je niet eens alle gegevens in kan vullen, stuur je een email en....uiteraard een standaard antwoord, nou mon@you een andere bank wilde mij graag even helpen, ik heb jullie dus niet meer nodig

  • Eduard de Jong 1.0 14 mei 2014

    Helaas heb ik ervaren dat het totale proces van indienen tot ontvangen van geld zeer lang duurt. Proces is stroperig, klant krijgt tegenstrijdige - en zelfs onjuiste - berichten, Zelfs tussen akkoord krediet en VERSTUREN van geld zit minimaal twee werkdagen. Verder is het nagenoeg onmogelijk om medewerkers te spreken die je echt kunnen helpen. Enkele medewerkers van Klantenservice waren echt bereid te helpen, maar konden niet meer. Anderen kwamen niet verder dan het oplezen van hun script.

  • U Doornbos 1.0 25 april 2014

    Het overboeken van geld duurt veel te lang. Bij de laatste overboeking moest ik 4 dagen op mijn geld wachten. Ik dacht eigenlijk dat dat niet meer mocht

  • Vincent Wensink 1.0 22 april 2014

    Ik wilde mijn DK ophogen. Een formaliteit zou je denken mar blijkt een zeer trage afhandeling, Ingezonden stukken zoek, Ingezonden stukken ingescand maarniet beschikbaar bij andere afdelingen, zelf eindeloos achteraan bellen. Doorlooptijd van 3 weken is niet apart. Ik heb het idee dat de aanvraag procedure dusdanig is opgeknipt in verschillende bedrijfjes | afdelingen en dat die allemaal langs elkaar werken. Dit is raar want ik ben tenslotte al klant bij MY. Door dit gestuntel en niet meewerkende backoffice ben ik eens om mij heen gaan kijken. Ik ga als dit achter de rug is uiteindelijk naar Freo. Die zijn binnen 3 dagen helemaal klaar en het leenbedrag staat op mijn rekening tegen een gunstiger rente tarief.

  • Jeroen mol 1.0 1 april 2014

    Ik ben zeer teleurgesteld in moneyou. Voor een simpele verhoging heb ik ruim twee maanden op antwoord moeten wachten. Heb meerdere malen contact gezocht via de mail en tekefoon. Geen enkele keer ben ik terug gebeld of heb ik zelfs maar een ontvangst bevestiging gekregen op mijn mail. Zelf op mijn mail waarin ik mijn aanpassing annuleer met opgave van reden komt er geen reaktie. Ik ga nu het geheel laten oversluiten naar freo. Deze hebben mij nu al meerdere malen gebeld om het geheel door te spreken. En ook nog eens een lagere rente. Als laatste vind ik zelfs 1 ster te veel. Wat een tegenvaller

  • ingrid lievaart de Fremery 5.0 4 maart 2014

    als je een vraag hebt en mail stuurt krijgje snel antwoord en dat is voor mij 5 sterren waard!!!

  • P.Berrevoets 5.0 28 februari 2014

    Wij hebben een persoonlijk doorlopend krediet , Dit gebruiken we echt alleen voor verbouwingen in en aan ons huis . Of ik nu 100 euro of 5000 euro wil hebben ,het kan en gebeurd direct zonder morren . Een aanrader voor wie wilt lenen .

  • Marco 4.0 27 januari 2014

    Na de offerteaanvraag en het terugsturen van de documenten, bleek er een fout in het systeem te zijn geslopen dat d.m.v. een vinkje aan te kruisen was opgelost. Werd netjes terug gebeld hierover. Ik heb een lening laten oversluiten, deze actie(betaling) loopt op het moment . Tot nu toe erg tevreden over Moneyou.

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
Sluiten

Inloggen