MoneYou Sparen App

MoneYou Sparen App

Je spaarrekeningen inzien en beheren waar en wanneer jij dat wilt? De MoneYou Sparen App voor iPhone, iPad én Android telefoons en tablets maakt dat mogelijk. En maakt sparen ook nog eens een stuk plezieriger, praktischer en persoonlijker.
 

  • Snel en eenvoudig inzicht in je spaarrekeningen
  • Met 2 klikken een extra rekening geopend
  • Gericht sparen met doelsparen
  • In één oogopslag zicht op de opgebouwde rente per spaarrekening
     
Download


Wat is nieuw in de app?

Met versie 4.6.7 van de MoneYou Sparen App kun je zelf bepalen hoe jij je spaarrekeningen getoond wilt zien in het rekeningoverzicht: in een fotogalerij of onder elkaar in een lijst. Je spaarrekeningen staan overzichtelijk op één scherm, op jouw manier, met je eigen foto's die passen bij je rekeningen en je spaardoelen.

Daarnaast hebben we de opgebouwde rente per spaarrekening direct zichtbaar gemaakt op het scherm Bij- en afschrijvingen. Op dit scherm kun je ook meteen zien wat het actuele rentepercentage is.

En voor MoneYou klanten met een Android telefoon is er goed nieuws: de Sparen App ondersteunt nu nog meer toestellen.

 
   

Download


Beoordelingen uit de App Store

3 sterren - A Google User - 17 juli 2014
Eindelijk een beetje verbeterd! Jammer dat je eerst de gegevens van de nieuwe rekening moet invoeren om daarna te bepalen dat je geen nieuwe nieuwe rekening mag openen.

4 sterren  - Handige app - 24 sept 2014
Handige app, waarmee je heel eenvoudig je rekeningen kunt beheren en ook in een paar handelingen nieuwe rekeninfen voor bepaalde spaardoelen kunt openen. Wat een mooie toevoeging zou zijn, is dat de app meerdere gebruikers onthoudt, zodat je niet steeds ook je accountnummer in hoeft te voeren bij het inloggen.

 - Astrid van der S - 02 augustus 2014
Doet niks meer na update Halloooo Moneyou nog steeds werkt het niet met mijn HTC ! Komt er ooit nog een oplossing zodat ik mijn rekeningen kan bekijken op de app ??? Kijk even hoeveel sterren jullie bij 1 en 5 krijgen ! Doe er wat aan !!!

 - by Kingtree76 - 21 juli 2014
App is niet toegankelijk omdat server niet bereikbaar is. Erg onhandig en vervelend. Inloggen via website lukt op zelfde moment wel....bellen met klantenservice leidt niet tot oplossing...


Geef je mening over de app

We zijn bij MoneYou erg benieuwd wat je vindt van de Lenen App. Laat het ons weten via een reactie in iTunes, op Twitter of met een e-mail aan mobilebanking@moneyou.nl.

Sluiten

Inloggen