MoneYou Sparen App

MoneYou Sparen App

Je spaarrekeningen inzien en beheren waar en wanneer jij dat wilt? De MoneYou Sparen App voor iPhone, iPad én Android telefoons en tablets maakt dat mogelijk. En maakt sparen ook nog eens een stuk plezieriger, praktischer en persoonlijker.
 

  • Snel en eenvoudig inzicht in je spaarrekeningen
  • Met 2 klikken een extra rekening geopend
  • Gericht sparen met doelsparen
  • In één oogopslag zicht op de opgebouwde rente per spaarrekening
     
Download


Wat is nieuw in de app?

Met versie 4.6.7 van de MoneYou Sparen App kun je zelf bepalen hoe jij je spaarrekeningen getoond wilt zien in het rekeningoverzicht: in een fotogalerij of onder elkaar in een lijst. Je spaarrekeningen staan overzichtelijk op één scherm, op jouw manier, met je eigen foto's die passen bij je rekeningen en je spaardoelen.

Daarnaast hebben we de opgebouwde rente per spaarrekening direct zichtbaar gemaakt op het scherm Bij- en afschrijvingen. Op dit scherm kun je ook meteen zien wat het actuele rentepercentage is.

En voor MoneYou klanten met een Android telefoon is er goed nieuws: de Sparen App ondersteunt nu nog meer toestellen.

 
   

Download


Beoordelingen uit de App Store

 - Renske Bijl - 03 mei 2015
Gaat wel Fijn dat je je saldo kunt checken en kunt overboeken! Jammer dat het inloggen zo bewerkelijk is als je meerdere rekeningen hebt. Beter zou zijn als je met 1 inlog toegang hebt tot al je rekeningen.

 - Rijkie Kooi - 14 maart 2015
Prima app hoor Suggestie: de rekeningnummers kunnen kopiëren zou handig zijn.

4 sterren  - Handige app - 24 sept 2014
Handige app, waarmee je heel eenvoudig je rekeningen kunt beheren en ook in een paar handelingen nieuwe rekeninfen voor bepaalde spaardoelen kunt openen. Wat een mooie toevoeging zou zijn, is dat de app meerdere gebruikers onthoudt, zodat je niet steeds ook je accountnummer in hoeft te voeren bij het inloggen.

 - Tim Hartog - 03 mei 2015
Handig. Werkt prettig, doet wat het moet doen!


Geef je mening over de app

We zijn bij MoneYou erg benieuwd wat je vindt van de Lenen App. Laat het ons weten via een reactie in iTunes, op Twitter of met een e-mail aan mobilebanking@moneyou.nl.

Sluiten

Inloggen