Download de app

MoneYou Sparen

3.8/ 5 (3156 reviews)

Sparen met de zekerheid van een vaste rente? Dat kan. Met 1,80%* rente op een deposito
van 6 maanden.  

Meer informatie *rente nominaal op jaarbasis; je ontvangt bij dit spaarproduct rente over een periode van 6 maanden.

Bekijk ons spaarrente overzicht

Natuurlijk wil je weten wat de rente is als je gaat sparen. En welke spaarmogelijkheden je hebt. Wil je dat je geld vrij opneembaar is of kun je het voor langere tijd vastzetten? In ons handige spaarrente overzicht ontdek je in één oogopslag welke rekening bij je past.  

 

Bekijk ons spaarrente overzicht

Waarom sparen bij MoneYou?

Zo eenvoudig kan sparen zijn:

  • Altijd een goede rente
  • Snel en eenvoudig: 100% online
  • Veilig en betrouwbaar
  • Eerlijk en transparant over voorwaarden

 

Alle voordelen van MoneYou Sparen
MoneYou Sparen Waardering 3.8 /5 (3156 reviews)

J. Ellis 1 juni 2013

Zeer tevreden met de spaarproducten van Moneyou. Zowel het 'vrij opneembaar' als 'deposito' sparen gaat met het grootste gemak. Ook het doelsparen vind ik een wereldvondst. Zo al een auto en diverse vakanties bij elkaar gespaard, zonder enig omkijken!!! Zeker een aanrader, ondanks de lage spaarrentes; maar ook op dit punt is MoneYou nog het aantrekkelijkst. …

MoneYou Sparen

Nog meer voordelen van MoneYou Sparen

Je persoonlijke pagina: eenvoudig en snel
Bij MoneYou regel je je geldzaken 100% online (zonder gedoe en zonder papierwinkel). De MoneYou Spaarrekeningen zijn direct online te openen en kun je 100% online beheren in je beveiligde persoonlijke omgeving.

Veilig en betrouwbaar

MoneYou is 100% dochter van ABN AMRO Bank. Je gespaarde geld (tot EUR 100.000) valt dus onder het Nederlandse depositogarantiestelsel. Bij uitvoering van het depositogarantiestelsel wordt het geld dat je hebt staan bij ABN AMRO Bank, bij ABN AMRO MeesPierson en bij MoneYou opgeteld. Meer informatie daarover kun je vinden op de website van De Nederlandsche Bank of opvragen via klantenservice MoneYou.

Wij zien het als onze plicht om je spaargeld en gegevens te beschermen. Kijk voor meer informatie in ons heldere privacy statement en lees alles over veilig internetbankieren bij MoneYou.

Overzicht en rentetarieven
Sluiten

Inloggen