De MoneYou Sparen App

Je spaarrekeningen inzien en beheren waar en wanneer jij dat wilt? De MoneYou Sparen App voor iPhone, iPad én Android telefoons en tablets maakt dat mogelijk. Of je nu spaart voor je vakantie, je kinderen, onderhoud aan je huis of gewoon wat achter de hand wilt hebben: in de Sparen App staan je spaarrekeningen overzichtelijk op één scherm. 
 

  • Snel en eenvoudig inzicht in je spaarrekeningen
  • Met 2 klikken een extra rekening geopend
  • Maak concrete spaardoelen aan
  • In één oogopslag zicht op de opgebouwde rente per spaarrekening
  • Meld je aan voor pushberichten en mis niets 
Download de Sparen App


MoneYou Sparen App

Wat is nieuw in de Sparen App?

Door een verbeterd design is de nieuwste versie van de Sparen App extra toegankelijk en makkelijk in gebruik. Daarnaast hebben we verbeteringen doorgevoerd om het beheren van je spaargeld nóg simpeler te maken. Heb je toch hulp nodig? Zonder in te loggen stuur je eenvoudig informatie over je app naar onze klantenservice.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de belangrijkste informatie over sparen bij MoneYou? Meld je dan aan voor pushberichten en mis niets!

 

 

 

 

Download de Sparen App


We horen graag jouw mening

We zijn bij MoneYou erg benieuwd naar wat je vindt van de Sparen App. Laat het ons weten via een reactie in de App Store, op Google Play, op Facebook, op Twitter of met een e-mail aan mobilebanking@moneyou.nl.

Sluiten

Inloggen