Reviews MoneYou Sparen

MoneYou Sparen Waardering 3.8 /5 (3829 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • o.m. 5.0 28 oktober 2014

    Inmiddels sparen wij een aantal jaren bij MoneYou. In eerste instantie vanwege de iets hogere rente als andere aanbieders. Alles naar volle tevredenheid: overzichtelijke website en ook de app's voor op smartphone en tablet werken inmiddels super. … Lees verder

  • Rob Bronsgeest 5.0 27 oktober 2014

    Ben gaan sparen bij Moneyou. Ik heb daar geen spijt van. De rente is momenteel laag, maar door de goed informatie en tijdige aankondiging of een deposito afloopt, kan ik elke keer weer tegen de hoogste rente mijn oudedagvoorziening wegzetten. De handelingen zijn eenvoudig en veilig.

  • TV 5.0 27 oktober 2014

    Downloaden en afdrukken van dagafschriften gaat probleemloos, bediening programma eveneens. Bij bv actie even een bedrag vastzetten is makkelijk en snel geregeld en ook weer snel staat bedrag na afloop terug op de rekening.

  • paula brouwer 1.0 27 oktober 2014

    Waardeloze service. Probeer al een week een gewone spaarrekening te openen: moet ik een afschrift van mijn tegenrekening opsturen of scannen. Ik weet niet of jullie in het jaar "kruik" leven, maar rekeningafschriften bestaan niet meer anno 2014!!! Ik heb daar al 3 mails over verstuurd en 4x mail teruggehad dat ik mijn afschrift moet opsturen. Gek wordt je ervan!! Een belletje kan tegenwoordig blijkbaar niet meer!

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Arno van der Heijden 4.0 26 oktober 2014

    Duidelijke website, snelle service. Alleen de rente is wat laag (niet relatief gezien maar absoluut).

  • Stefan de Keijzer 4.0 26 oktober 2014

    MoneYou beveel ik zeker aan: + vijf gratis rekeningen + Rente is relatief hoog + Veilig: Alleen geld overmaken van/naar je tegenrekening (duurt ong. een dag). Impulsieve onverstandige uitgaven worden zo beperkt. … Lees verder

  • Paul 4.0 25 oktober 2014

    Simpel van achter je toetsenbord. Gaat prima. Perfect

  • oj dijkstra 4.0 25 oktober 2014

    Eenvoudig Overzichtelijk Gemakkelijk Ik gebruik het om spaarpotjes aan te leggen voor verschillende doelen. Moneyou maakt dat heel eenvoudig.

Sluiten

Inloggen