Reviews MoneYou Sparen

MoneYou Sparen Waardering 3.8 /5 (3600 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • T.J.Koenders 1.0 29 september 2014

    Spaarrekeningen bij Moneyou geven regelmatig problemen bij inloggen, je wordt ook regelmatig gedwongen je wachtwoord te wijzigen. Geagendeerde overboekingen duren veel te lang, soms zit er wel 1 week tussen afschrijving en bijschrijving. Ik heb al 2 x meegemaakt dat het geld pas werd overgemaakt nadat ik meerdere mails had gestuurd met de vraag waarom het zo lang duurde. De reactie op de mails duurt ook te lang, kortom er zijn genoeg punten die voor verbetering in aanmerking komen

  • Tinus 1.0 28 september 2014

    "Testoverboeking" gedaan naar tegenrekening om vertrouwen op te bouwen, alvorens een groter bedrag bij Moneyou te gaan sparen. Helaas na 4 dagen nog steeds niet bijgeboekt. Hoe kan ik er op vertrouwen, dat dit in de toekomst beter gaat?

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • B.J.Thomassen 2.0 28 september 2014

    Groot bedrag willen overmaken naar mijn lopende rekening, is niet gelukt tot op heden door storingen in jullie systemen Je wordt er niet over geïnformeerd , je moet het lezen op de site nadat voor mij het probleem al is ontstaan De waardering voor de snelle dienstverlening als oplossing van het probleem is afhankelijk van jullie inspanningen en verdere serviceverlening Voorlopig kom ik niet verder dan 2/3 sterren op basis van een goede relatie tot heden Groet B.J.Thomassen

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • H.J. Leentfaar 1.0 26 september 2014

    24-6-2014 geld opgenomen van spaarrekening. Vandaag 26-9-2014 staat het nog steeds niet op de tegenrekening.

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • stien 4.0 26 september 2014

    voor het gemak van onbeperkt opnemen en storten van bedragen over het algemeen de hoogste rente. Vergelijk regelmatig. Verder is het gemak van online storten en opnemen via internet heel makkelijk en vooral heel duidelijk.

  • marikede kort-lievaart 5.0 25 september 2014

    op 24 september geld overgeboekt naar ING, in de vroege middag maar na 13.00 uur. op 25 september nu 17.40 uur nog niet bijgeschreven. normaal is het in de ochtend overschrijven in de middag staat het op de rekening. nu is er een dag overheen en nog niets bijgeschreven. ben hier niet blij mee.

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • piet schilder 1.0 24 september 2014

    op de site bij het raadplegen spaardeposito staat terugstorten op einddatum of direct terugstorten dit blijkt niet te werken, na telefonisch contact werd geadviseerd een mail te sturen met het verzoek om op einddatum terug te storten, een mail terug gekregen dat dit ook niet ging en dat ik het bedrag na einddatum direct kon laten terug storten.,wat voor mij verwarrend en lastig is.

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • letty bosman 5.0 24 september 2014

    zeer vriendelijke helpdesk, gebruikersvriendelijke site goede voorwaarden. Blijf voorlopig nog even zitten waar ik zit

Sluiten

Inloggen