Reviews MoneYou Sparen

MoneYou Sparen Waardering 3.9 /5 (4483 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • Hans Roosken 1.0 9 april 2015

    Indien ik een vraag stel verwacht ik een antwoord op de vraag en niet een algemene mededeling. Blijkbaar ben ik een nummer en geen klant.

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Y.Dekker 5.0 5 april 2015

    tot nu toe gewoon een 5 sterren bank. Aanmelding ging gemakkelijk. Door een eigen 'fout' kreeg ik de begin linken niet door ( gebruikersnaam enz) maar na 1 belletje naar de klantenservice, kreeg ik deze alsnog toegestuurd. Was geen probleem! En wat leuk, na een week krijg je al een overzicht van je renteopbouw.....

  • melvin 4.0 5 april 2015

    Mooie rente.. Overzichtelijke app. Alleen persoonlijke pagina online valt tegen. App bied veel gebruikersgemak daarintegen

  • JanV 5.0 5 april 2015

    In een tijd waar de rente op je spaargeld niet geweldig is, heeft MoneYou een plezierig aanbod. In de praktijd is de rekening binnen de kortste keren up and running zonder het opsturen van allerlei paperassen. Als je vragen hebt, is er een helpdesk die niet langdurig in gesprek is...en dat is ook wat waard. Kortom: geen gedoe met MoneYou!

  • N.Zandbergen 1.0 1 april 2015

    De rente was wel goed. Echter de medewerkers van klantenservice kunnen/willen niet lezen. Geven dus verkeerde antwoorden. Dat bederft alles. Uiteindelijk opgelucht dat de relatie be-eindigd is.

  • h.schipper 4.0 31 maart 2015

    Goede rente en makkelijk is het programma om overzicht te hebben. Helaas komt het nog al eens voor dat ik een afschrift wil maken en dit dan niet lukt.

  • Wies 1.0 29 maart 2015

    Ik was altijd best wel tevreden over MY, totdat ook ik weken geleden tegen de foutmelding van het onrealistische spaardoel aanliep. 3 mailtjes gestuurd, met steeds dezelfde geautomatiseerde reactie dat het spaardoel verwijderd zal worden .Ruim 1 week geleden maar eens gebeld met de klantenservice. Daar kreeg ik het vage verhaal te horen dat er een of andere fout in het systeem zat; men was bezig dit op te lossen. Nou, tot nu toe, niet dus. Ik ga maar op zoek naar een andere bank, denk ik.

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • o.staats 5.0 29 maart 2015

    erg content mee.Rente percentage redelijk. Mooie site.

Sluiten

Inloggen