Reviews MoneYou Sparen

MoneYou Sparen Waardering 3.8 /5 (3379 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • Gabi 3.0 21 augustus 2014

    Niets mis met MoneYou, maar wel met de app. Sorry, maar die is niet verbeterd maar verslechterd. Een dikke onvoldoende!

  • Lineke 5.0 17 augustus 2014

    Bij het aanmelden voor een nieuwe rekening deed ik wat verkeerd, na gebeld te hebben met de klantenservice was dit snel en deskundig opgelost, men is erg vriendelijk en behulpzaam. Dit ontbreekt wel eens bij andere banken, money you is top!

  • Raymon van der linde 1.0 17 augustus 2014

    Al enige maanden ben ik bezig om voor mijn moeder de gezamenlijke rekening die ze heeft om te laten zetten naar een enkele rekening voor haarzelf. Dit omdat mijn vader helaas veel te vroeg is overleden. Na een aantal keer te hebben uitgelegd dat mijn vader daardoor dus echt geen toestemming kon geven, was eindelijk 1,5 week geleden alles 'rond'. Het geld zou worden overgemaakt naar haar bij MoneYou bekende tegenrekening. Afgelopen vrijdag belde ik even naar de status en vooral wanneer het geld werd overgemaakt. De mevrouw van de "klantenservice" wilde me dat niet meedelen, ondanks referentienummers van emails, gegevens van mijn moeder en andere gegevens te hebben gedeeld. Het ergste was nog dat ze de telefoon er op legde. Klantonvriendelijk, onpersoonlijk en vooral slecht de service van MoneYou. Reden voor mij om ook mijn eigen rekeningen komende week op te zeggen. Hopelijk levert mijn verhaal nog voor andere mensen iets op in de toekomst!

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Peter 5.0 16 augustus 2014

    Al enige jaren klant bij Moneyou, alleen maar goeie ervaringen. Opties als doelsparen en je spaartegoed in de gaten houden via de Moneyou-app zijn handig.

  • J.M.J. Dittmar 1.0 15 augustus 2014

    Vandaag een aantal malen geprobeerd geld over te maken naar de tegenrekening. Bevestiging van overboeking volgt. Overboeking wordt echter niet uitgevoerd en is ook niet zichtbaar in overzicht.

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • M.G.M. de Wit 3.0 15 augustus 2014

    Ik vind de rentevergoeding te laag.

  • cvandezand 1.0 15 augustus 2014

    ik kan erg moeilijk gewoon een afschrift downloaden en afdrukken. Een compleet afschrift van iedere maand met datum en bedrag. Vind dit bij jullie erg onduidelijke en lastig. Bij andere banken veel makkelijker! Vr. gr

  • JPGM.ROSET 4.0 13 augustus 2014

    werkwijze prettig en snel.rente erg laag.

Kunnen we je helpen?

Sluiten

Inloggen