MoneYou Zakelijk Sparen - 2 jaar vast (0,90%*)

Je wilt geld van je organisatie voor lange tijd vastzetten en profiteren van een vaste rente. Dat kan. Met de MoneYou Sparen 2 jaar Vast zet je het spaargeld twee jaar vast en heb je de zekerheid van een vaste rente.

  • De zekerheid van een vaste rente
  • Stortingen meteen rentegevend
  • Een vaste looptijd van 2 jaar
  • Geen opnamekosten bij tussentijds opnemen
  • Al mogelijk vanaf een laag bedrag
  • Eenvoudig aanvraagproces

Zo weet je van tevoren precies wat je rendement over twee jaar is. Je kunt al inleggen vanaf €500.
Zo simpel kan zakelijk sparen zijn.

*Vaste rente, effectief op jaarbasis

Wil je het spaargeld van je organisatie de komende jaren vastzetten en verkies je de zekerheid van een vaste rente? Dan is het lange termijn deposito van MoneYou, Zakelijk Sparen 2 jaar Vast, het juiste spaardeposito. Voor het openen van een deposito heb je eerst een MoneYou Zakelijke Spaarrekening nodig. Vanaf deze spaarrekening kun je eenvoudig geld geheel of gedeeltelijk voor twee jaar vastzetten. Als je tussentijds geen geld opneemt, ontvang je over die twee jaar een vaste rente.

Geen opnamekosten bij tussentijds opnemen
Mocht de organisatie onverwachts toch geld nodig hebben, dan is dat geen enkel probleem. Je betaalt geen opnamekosten bij tussentijds opnemen op de lange termijn deposito. Je ontvangt wel een lagere rente. Je ontvangt de toprente van 0,90% na afloop van de twee jaar. Als je tussentijds (deels) wilt opnemen, dan ontvang je over de inleg de basisrente van 0,40% (effectief op jaarbasis) over het gespaarde bedrag.

Vandaag op je deposito, vandaag rente
Je ontvangt rente op je zakelijke spaardeposito vanaf het moment dat het geld op je deposito staat. De rente wordt na afloop van de depositotermijn van tweejaar bijgeschreven op je MoneYou Zakelijke Spaarrekening.

Al vanaf een inleg van €500
Heeft je organisatie al een MoneYou Zakelijke Spaarrekening? Dan kun je met een inleg vanaf €500 gebruik maken van een lange termijn deposito van MoneYou.

Persoonlijke pagina
Open je een spaarrekening bij MoneYou, dan ontvang je direct een login voor je persoonlijke pagina. Je kiest daarna zelf een gebruikersnaam en wachtwoord. Je kunt op elk moment je spaarrekening en de opgebouwde rente inzien. Ook kun je kosteloos tot vijf spaarrekeningen openen en eenvoudig alle bij- en afschrijvingen en jaaroverzichten downloaden en/of afdrukken.

 

Direct en vrij opneembaar
Via je persoonlijke pagina heb je 24/7 toegang tot je spaargeld. Op elk moment kun je je spaargeld overboeken. Je spaargeld is dus direct en vrij opneembaar.

Veilig en vertrouwd sparen
Sparen bij MoneYou is veilig. Lees hier meer over veilig internetbankieren.

Sparen bij MoneYou is vertrouwd. MoneYou is namelijk 100% dochter van ABN AMRO Bank, een bank wiens oorsprong in 1720 ligt en sinds 1991 onder de naam ABN AMRO bekend is na de fusie tussen ABN (Algemene Bank Nederland) en AMRO (Amsterdam Rotterdam Bank).

Depositogarantiestelsel
Het depositogarantiestelsel houdt in dat als een financiële onderneming niet meer aan haar financiële verplichtingen kan voldoen, (rechts)personen hun vorderingen op deze financiële onderneming vergoed kunnen krijgen tot een bepaald maximum. Bij het depositogarantiestelsel geldt dat per persoon vorderingen tot en met € 100.000,- voor 100% worden vergoed. Bij uitvoering van het depositogarantiestelsel wordt het geld dat u heeft bij ABN AMRO Bank, bij ABN AMRO MeesPierson en bij MoneYou opgeteld.

Het depositogarantiestelsel geldt niet voor elke (rechts)persoon en niet voor elke vordering. Voor meer informatie verwijst MoneYou je graag naar de website van De Nederlandsche Bank.

Open je zakelijke spaarrekening

Als je het geld van je organisatie twee jaar vast laat staan, is je rente 0,90% nominaal op jaarbasis. Mocht de organisatie onverwachts toch geld nodig hebben, dan is dat geen enkel probleem. Je betaalt geen boete of opnamekosten als je tussentijds geld opneemt van de lange termijn deposito. Je ontvangt dan alleen niet de toprente van 0,90% over je inleg, maar de basisrente van 0,40%. De toprente ontvang je alleen als je gedurende twee jaar je geld vast laat staan.

Open je zakelijke spaarrekening

Waarvoor spaar jij? Een wereldreis? Of de studie van je kind? Sparen doe je bewust. Je spaardoel is makkelijker te onthouden dan het rekeningnummer van een spaarrekening. Daarom kun je na het openen van je MoneYou Kwartaal Spaarrekening voor elk spaardoel een rekening openen. En iedere doelspaarrekening een eigen naam geven. Zo eenvoudig kan sparen zijn.

Openen met twee muisklikken
Een doelspaarrekening is heel eenvoudig te openen. Log in op je persoonlijke pagina via de website van MoneYou. Met twee klikken heb je een doelspaarrekening geopend.Geef elke doelspaarrekening een naam. Vanaf je betaalrekening kun je rechtstreeks geld storten op je doelspaarrekening. Je kunt kosteloos tot wel vijf doelspaarrekeningen openen.

De voordelen op een rij

  • Een duidelijke omschrijving bij elk rekeningnummer
  • Kosteloos
  • Tot vijf doelspaarrekeningen openen
  • 100% online
Alles over sparen voor een doel
Sluiten

Inloggen