Bekijk hier zelf wat je rendement kan zijn

Waardering 3.8/ 5 (334 reviews)

Hierbij informeren we je dat we vanaf heden geen nieuwe inschrijvingen voor MoneYou Rendement meer accepteren. Er is te weinig belangstelling voor dit product en daarom stoppen wij met het aanbieden van het product in zijn huidige vorm. MoneYou streeft er namelijk naar om aantrekkelijke producten tegen gunstige voorwaarden aan te bieden. Vanwege het voorgaande zal MoneYou de informatie op deze pagina, inclusief rekenvoorbeelden en historische rendementen met ingang van 1 juli 2014 niet meer bijwerken.

Als je vragen hebt over het beëindigen van MoneYou Rendement, kijk dan hier.

Met MoneYou Rendement kun je profiteren van de stand van de AEX. Zo heb je kans op een hoger of lager rendement uit je geld. Hieronder kun je testen met MoneYou Rendement. Bepaal zelf je inleg en bekijk hoeveel rendement je kunt behalen.

Hoeveel wil je inleggen?

Mogelijk resultaat AEX

Mogelijke eindstand AEX

%
  1. Je rendement
  2. Je inleg
  3. Totaal
  1. € -
  2. € -
  3. € -

Wat vinden anderen?

Hendie  11 april 2014
Ik dacht vorig jaar: leuk om zo met beleggen te starten. Ik ben niet rijk en ben voorzichtig, dus heb ik niet zo een heel groot bedrag belegd. Maar wel het grootste bedrag defensief belegd. Nu bijna 1 jaar later heb ik een winstpercentage van ruim 10%. Moet nu gaan uitzoeken hoe ik nu een hoger bedrag opnieuw voor een jaar ga beleggen. Dat is het enige nadeel van de website, dat dit niet duidelijk is! Verder is het de moeite waard en leuk!


 
Van Lint 5 sterren beoordeling 
02 december 2013
Ik ben zeer tevreden over de behaalde resultaten tot nu toe. op 1 a 2 keer een klein verlies na heb ik alleen maar rendement behaalt van mijn beleggingen via moneyou.Super!
 

Lees alle reviews

Wat is MoneYou Rendement?

Met MoneYou Rendement beleg je op een nieuwe, innovatieve manier in de AEX. Je kiest zelf welk rendement je maximaal wilt behalen en hoeveel zekerheid je daarbij wilt. Zo ga je op zoek naar een gezonde verhouding tussen rendement en zekerheid. Dat is waar het bij beleggen om draait. Daarom heeft MoneYou drie varianten ontwikkeld, elk met een ander rendement en andere mate van zekerheid:

 • MoneYou Rendement Defensief met een rendement tussen 0% en 4%
 • MoneYou Rendement Neutraal met een rendement tussen -10% en 12,5%
 • MoneYou Rendement Offensief met een rendement tussen -20% en 25%

Wil je een hoger maximaal rendement? Dan kies je voor MoneYou Rendement Offensief. Dit betekent wel dat je minder zekerheid hebt over je rendement. Wil je liever meer zekerheid? Dan ga je voor een van de andere varianten. Je maximale rendement is dan minder hoog, maar je loopt ook minder risico. Zo houd je zelf de controle.

Bekijk het rendement overzicht

Voor wie is MoneYou Rendement?

Met MoneYou Rendement kun je profiteren van de stand van de AEX. Zo kun je meer rendement halen uit je geld. Je moet er wel bewust van zijn dat een hoger maximaal rendement samenhangt met meer onzekerheid over je geld. Maak dus voor jezelf eerst de volgende overwegingen:

 • Hoeveel rendement wil ik maximaal halen?
 • Hoeveel zekerheid wil ik hebben?
 • Welk risico op verlies wil ik maximaal lopen?

Als je belegt, kan dat risico’s met zich meebrengen. Natuurlijk wil MoneYou voorkomen dat je een beleggingsproduct aanschaft waarvan je de werking niet goed begrijpt en de risico’s niet overziet. Daarom moet je, voordat je start met MoneYou Rendement, een kennis- en ervaringstoets invullen. Zo kunnen wij vaststellen of je over voldoende kennis en ervaring beschikt om MoneYou Rendement af te sluiten.

Bekijk het rendement overzicht

Wat kost het?

Je betaalt bij ons geen kosten zoals transactiekosten, bewaarloon, beheerkosten, performance fees of andere vergoedingen. De rendementen die we op deze website noemen zijn dus netto rendementen. Als je de actuele waarde van het deel van je inleg binnen één jaar wilt opnemen, betaal je 1% opnamekosten.

Hoe verdienen wij dan geld aan onze Beleggingsrekeningen?
MoneYou is een 100% dochter van ABN AMRO en fungeert als verbonden agent voor ABN AMRO. Over het geld dat op de MoneYou Beleggingsrekeningen staat, ontvangen we van ABN AMRO een rentevergoeding. Deze rentevergoeding kan van maand tot maand variëren en is onder andere afhankelijk van de rente op de kapitaalmarkt. De rentevergoeding die we van ABN AMRO ontvangen, is hoger dan de kosten die we maken voor het realiseren van de garanties (rentekosten) en voor het mogelijk maken van het rendement (kosten van opties). Wij ontvangen geen andere opbrengsten van ABN AMRO of van andere partijen. Onze inkomsten zijn ook niet gerelateerd aan een eventuele positieve of negatieve ontwikkeling van de AEX Index®. 
 

Brochure en voorwaarden
Hier vind je de brochure en voorwaarden

Hoe werkt het?

De varianten van MoneYou Rendement zijn gestructureerde producten. Dit betekent dat het product bestaat uit een ‘spaardeel’ en een ‘optiedeel’. Het spaardeel heeft een vast rendement en zorgt voor een gegarandeerde minimumwaarde van het beleggingsproduct op de einddatum. De waarde van het beleggingsdeel (de optie) hangt af van de onderliggende waarde van de AEX. Als de waarde van het beleggingsdeel 0 is dan geldt de gegarandeerde minimumwaarde. Als de waarde van het beleggingsdeel hoger is dan de maximum bandbreedte van de variant dan geldt de maximale bandbreedte.

Hoe start ik met MoneYou Rendement?

Starten met MoneYou Rendement doe je in vijf eenvoudige stappen:

Bekijk het rendement overzicht
Sluiten

Inloggen