Moneyou Go

Altijd weten hoeveel je nog kunt uitgeven

Open je gratis betaalrekening

  • Verdeel je geld over handige potjes
  • Gratis optionele betaalpas
  • Krijg rente over je totale saldo
Download de Moneyou app op Google playDownload de Moneyou app in de Apple store

Moneyou Go app

Weten hoeveel je echt kunt besteden. Dat is fijn. Met de Moneyou Go app leg je eenvoudig geld apart voor vaste uitgaven en spaardoelen. Zo weet je precies hoeveel je overhoudt voor leuke dagen. Open nu je gratis betaalrekening bij Moneyou Go.

Betalen en sparen in 1

Potjes voor al je doelen
Geen gedoe met een aparte betaal- en spaarrekening. In de Moneyou Go app maak je eenvoudig potjes aan voor al je betaal- en spaardoelen. Geef ze een naam met bijpassende foto en richt je rekening in zoals jij wilt.

Rente over je totale saldo
Je krijgt 0,05% rente over het totale saldo van je Moneyou Go rekening. Het maakt dus niet uit of je een potje gebruikt voor betalen of sparen. We rekenen alles mee.

Gratis optionele betaalpas
Het hoeft niet, maar het mag wel. In de app vraag je gemakkelijk de optionele betaalpas aan. Daarmee kun je wereldwijd betalen.

Direct betalen uit je potjes

Koppel je betaalpas
Heb je een betaalpas? Bepaal dan zelf uit welk potje je betaalt. Hoe? Ga met je vinger op de pas staan in de app, versleep deze naar het gewenste potje en laat los! Nu betaal je direct uit dat potje.

Overboekingen en iDEAL
Je betaalt natuurlijk niet alles met je pas. Dus ook overboekingen en iDEAL-betalingen doe je rechtstreeks vanuit een potje. Wel zo makkelijk.

Geen kosten in het buitenland
Doe je een pinbetaling in het buitenland? Geen probleem. Moneyou rekent geen kosten.

Eenvoudige, overzichtelijke en supermooie app

Houd zelf de controle
De Moneyou Go app is makkelijk in gebruik, zodat jij altijd de controle hebt. Via de app (de)blokkeer je eenvoudig je betaalpas, zet je contactloos betalen aan of uit en pas je zelf je limieten aan.

Pin vergeten?
Dan hoef je niet 5 werkdagen te wachten voordat wij hem naar je toesturen. Zoek zelf je pincode op via een goed beveiligde functie in de app. Geen ongemakkelijke momenten meer bij de kassa!

Open een gratis rekening in minuten
Een Moneyou Go rekening open je via de app op je telefoon. Geen belletjes of formulieren, maar gewoon via een paar simpele stappen.

Open je Moneyou Go rekening

Moneyou Go

  • Download de Moneyou Go app
  • Open je Moneyou Go rekening in de app. Houd hiervoor je identiteitsbewijs bij de hand.
  • Alle stappen doorlopen? We checken direct je aanvraag. Zo heb je lekker snel toegang tot je rekening!
Download de Moneyou app in de Apple storeDownload de Moneyou app op Google play

100% dochter van ABN AMRO

Dat betekent dat je Moneyou Go rekening wordt aangeboden door ABN AMRO onder het merk Moneyou en je spaargeld via ABN AMRO beschermd is door het depositogarantiestelsel. Wel zo veilig!

Jouw leven, jouw geld, jouw beslissing

Wij geloven dat je zelf weet wat goed voor je is. We vertellen je nooit wat je met je geld moet doen, maar geven je overzicht, informatie en mogelijkheden om zelf beslissingen te nemen. Of je nu spaart voor een wereldreis of je geld laat rollen: bij Moneyou regel je het zelf 100% online.

Liever gewoon een spaarrekening

Ben je op zoek naar een online spaarrekening, waarbij het mogelijk is om geld voor langere tijd en tegen een hogere rente vast te zetten in een deposito? Bekijk dan de online spaarrekening van Moneyou.