Wij & Moneyou Go

Overzicht houden op je geldzaken? Dat doe je met Moneyou Go. De Go app is er voor iedereen. Of je nu geld opzij zet om te sparen of een manier zoekt om je uitgaven beter te managen, je maakt voor elk doel een eigen potje. Zo houd je het overzicht en weet je precies hoeveel je nog te besteden hebt.

We vertellen je graag waarom wij zo blij worden van Moneyou Go. Daarom laten we zien hoe verschillende gebruikers onze app gebruiken.

Marije en Moneyou Go

"Moneyou Go was in het begin voor mij vooral een handige spaarrekening. Inmiddels geeft de manier waarop ik ál mijn geldzaken kan ordenen zoveel rust en voldoening, dat ik nu helemaal overgestapt ben. Slimmer sparen én omgaan met mijn dagelijkse uitgaven.”

Babiche en Moneyou Go

“Moneyou Go weerspiegelt in feite mijn leven. Ik bestempel mezelf als een fanatieke gebruiker en ben altijd bezig met de app helemaal naar mijn hand te zetten. Zo heb ik altijd in één oogopslag zicht op hoe ik ervoor sta met mijn geld."

Lorenzo en Moneyou Go

"Moneyou Go kwam voor mij als geroepen. Ik heb namelijk qua bankzaken echt een hekel aan het moment waarop m’n geld op is en de maand nog niet voorbij. Het welbekende stukje maand aan het eind van je salaris…"

Milou en Moneyou Go

"Mijn nieuwe manier van uitgaven, het overzicht, de spaarpotjes en ook de structuur, geven me rust. Maar het belangrijkste vind ik dat ik de kinderen nu kan leren hoe ze met geld om moeten gaan. En ik kan ze ook haarfijn vertellen hoe het niet moet.”

Githa en Moneyou Go

"Voor mij is Moneyou Go niet alleen de mooiste bankapp, maar ook hard op weg om de slimste bank-app van Nederland te worden. Beauty met brains. Zo wil ik met Moneyou Go jou helpen je geldzaken in de hand te houden. En tegelijkertijd ook mezelf ;)”

Thom en Moneyou Go

"Moneyou Go is voor mij een superhandige app om slimmer met het geld om te gaan dat ik elke maand overhoud. Ja, ondanks dat ik in het centrum van Amsterdam woon - iets met huur, rib en lijf - houd ik geld over."

Menno en Moneyou Go

"Moneyou Go is mijn snapshot van hoe mijn leven ervoor staat in financiële termen. Ik gebruik de app voornamelijk voor m’n free to spend money, want wat ik niet opzij zet geef ik toch weer uit."

Mariët en Moneyou Go

"Zodra m’n salaris is gestort begin ik met het bijvullen van m’n potjes. Halverwege de maand check ik altijd even of ik nog iets extra’s kan missen om opzij te zetten. Of als ik op koers lig met sparen, weer wat terug kan boeken."

Bas en Moneyou Go

"Moneyou Go werkt lekker overzichtelijk en is ook nog eens super intuïtief. Ideaal, want als ik ergens een hekel aan heb, dan is het wel tijd besteden aan geregel en gedoe."

Mark en Moneyou Go

"Met Moneyou Go klik ik in een paar seconden m’n geld veilig naar m’n belangrijkste potjes: vaste lasten, boodschappen, lekkermetdeboys, WZAWZB."