Wij & Moneyou Go

Overzicht houden op je geldzaken? Dat doe je met Moneyou Go. De Go app is er voor iedereen. Of je nu geld opzij zet om te sparen of een manier zoekt om je uitgaven beter te managen, je maakt voor elk doel een eigen potje. Zo houd je het overzicht en weet je precies hoeveel je nog te besteden hebt.

We vertellen je graag waarom wij zo blij worden van Moneyou Go. Daarom laten we zien hoe verschillende gebruikers onze app gebruiken.

Thom en Moneyou Go

"Moneyou Go is voor mij een superhandige app om slimmer met het geld om te gaan dat ik elke maand overhoud. Ja, ondanks dat ik in het centrum van Amsterdam woon - iets met huur, rib en lijf - houd ik geld over."

Mariët en Moneyou Go

"Zodra m’n salaris is gestort begin ik met het bijvullen van m’n potjes. Halverwege de maand check ik altijd even of ik nog iets extra’s kan missen om opzij te zetten. Of als ik op koers lig met sparen, weer wat terug kan boeken."

Bas en Moneyou Go

"Moneyou Go werkt lekker overzichtelijk en is ook nog eens super intuïtief. Ideaal, want als ik ergens een hekel aan heb, dan is het wel tijd besteden aan geregel en gedoe."

Mark en Moneyou Go

"Met Moneyou Go klik ik in een paar seconden m’n geld veilig naar m’n belangrijkste potjes: vaste lasten, boodschappen, lekkermetdeboys, WZAWZB."

Menno en Moneyou Go

"Moneyou Go is mijn snapshot van hoe mijn leven ervoor staat in financiële termen. Ik gebruik de app voornamelijk voor m’n free to spend money, want wat ik niet opzij zet geef ik toch weer uit."