Reviews Moneyou hypotheek

Moneyou hypotheek Waardering 3.5 /5 (328 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • BAM Gieske 5.0 6 juni 2017

    Na een deel aflossing door de notaris is het saldo overzicht niet bereikbaar voor nog een aflossing waardoor 7 dagen extra rente! Hier baal ik vreselijk van!

  • p. baerends 5.0 24 mei 2017

    Waarom worden er geen ( eenvoudige )beleggingsproducten aangeboden? B.v. gewoon huisfondsen.

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Margo 4.0 8 mei 2017

    Nette hypotheek, goed tarief. Het aanvraagproces kan nog wel iets klantvriendelijker. Bijvoorbeeld een mailtje of apple als je stukken helemaal compleet zijn en vervolgens als ze naar de notaris zijn gestuurd.

  • Tom Hendriks 5.0 4 mei 2017

    Top. Snelle reactie op vragen, goed bereikbaar. Geen moeilijk proces. Duidelijk waaraan de papieren moeten voldoen. Het afsluiten van de bankgarantie zou makkelijker kunnen door een vinkje of iets dergelijks in de aanvraag op te nemen.

  • Adri van Zuijlen 5.0 4 mei 2017

    Wat een slechte service, ik ben al 6 weken bezig om mijn bestaande hypotheek van moneyou over te sluiten en ik heb nog steeds geen aanbieding er worden steeds beloftes gedaan die ook consequent niet worden nagekomen. blijkbaar geldt de service alleen voor nieuwe klanten.

  • Simme Willemsen 5.0 28 april 2017

    Online alles kunnen regelen brengt een gemak met zich mee, in eerste instantie een pluspunt. Echter had ik diverse (niet standaard) vragen omtrent de eerste afwijzing van mijn aanvraag, waardoor ik de helpdesk moest raadplegen. … Lees verder

  • Martijn van Dolder 1.0 19 april 2017

    Helaas is de telefonsiche service van Moneyou niet consequent. Wat ze zeggen en zelf noteren komt niet overeen. Waardoor toezegging en of uitleg niet meer bekend is in de notities, dus nooit gedaan zijn. … Lees verder

  • Onno Dröge 5.0 11 april 2017

    snel handig efficiënt en rendabel.

Kunnen we je helpen?

ABN AMRO

 

Sluiten

Inloggen