Moneyou
3.6/ 5 (381 reviews)

De Moneyou Hypotheek:
regel het zelf

Zo werkt het

Wil je je hypotheek regelen op een moment dat het jou uitkomt? Zonder afhankelijk te zijn van een adviseur? De Moneyou Hypotheek kun je helemaal zelf online afsluiten. Daarmee bespaar je ook nog eens fors op advies- en afsluitkosten. Wil je toch advies, maar wel onze scherpe rente? Dan kun je de hypotheek ook via een adviseur afsluiten.

Seperator

De kenmerken van de Moneyou Hypotheek

  • Twee hypotheekvormen: aflossingsvrij (tot 50% van de waarde van je woning) en annuïtair. Je kunt deze ook combineren.
  • Scherpe rente, lage afsluitkosten
  • Lenen tot 100% van de getaxeerde marktwaarde van de woning

Seperator

Bouwdepot

Wil je een verbouwing (mee)financieren? Of koop je een nieuwbouwwoning? Als je een Moneyou Hypotheek afsluit, kun je deze kosten meefinancieren met een bouwdepot.

 

 

Meer over het bouwdepot

Nationale Hypotheek Garantie

Wil je een hypotheek afsluiten tot € 265.000,-? Dan is een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) een veilige manier om je woning en/of verbouwing te financieren. Hier gelden wel voorwaarden voor.

 


Meer over NHG

Seperator

Hoe kies ik mijn hypotheekvorm

Blog

...maar hoe kies ik mijn hypotheekvorm?

Een van de beslissingen bij het afsluiten van een hypotheek is de keuze voor een hypotheekvorm. Er zijn momenteel drie verschillende hypotheekvormen: lineair, annuïtair en aflossingsvrij. Dat lijkt ingewikkelder dan het is. Het verschil tussen deze drie is de wijze waarop je de lening terugbetaalt. Hieronder beschrijven we kort de drie hypotheekvormen.

Lees meer
Maar wat is nhg precies

Blog

...maar wat is NHG precies?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, NHG staat voor Nationale Hypotheek Garantie. Dat is een hele mond vol maar het idee is heel simpel. NHG wordt verstrekt door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) en geeft extra zekerheid voor jou en voor de hypotheekverstrekker.

Lees meer
Hoe lang moet ik de hypotheekrente vastzetten

Blog

...maar hoe lang moet ik de hypotheekrente vastzetten? 

Wanneer je zelf een hypotheek afsluit moet je enkele keuzes maken. Een daarvan is de keuze voor je rentevaste periode. Bij een lage rentestand lijkt het aantrekkelijk om de rente voor langere tijd vast te zeten, maar is dat wel zo verstandig? Hieronder zetten we de voor- en nadelen voor je op een rij.

Lees meer
Sluiten

Inloggen