Reviews Moneyou hypotheek

Moneyou hypotheek Waardering 3.6 /5 (415 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • Zhico 5.0 8 november 2018

    Prima hypotheekverstrekker: - eenvoudig zelf je hypotheek aanvragen - snelle reactie op vragen - en vriendelijk

  • Willem van der Hut 5.0 26 oktober 2018

    Snelle en goede afhandeling van oversluiting van hypotheek naar Moneyou - al met al zeer goede ervaring en van harte aan te bevelen.

  • Adem 4.0 14 oktober 2018

    Aanvragen ging soepel. De acceptatie van documenten gaan wel snel ! Daarnaast zou het mooier zijn om je bouwdepot ook online in te kunnen zien. Ik heb n.a.v. LTV berekening klacht ingediend. Kreeg via Florius een mailtje terug. Als scherpe consument weet dat Florius/ Moneyou zelfde kantoor zitten en onder 1 dak opereren, maar naar buiten zijn ze twee aparte hypotheekverstrekkers. Dan is het niet netjes om zulke foutjes te maken. Tot slot een innovatieve en vooruitstrevende bank. Het gaat hun zeker lukken. Alleen nog de puntjes op de i. - vandaar net geen 5 sterren!

  • Dennis 5.0 8 oktober 2018

    Hypotheek was snel en eenvoudig geregeld.

  • AV Lebbink 5.0 8 oktober 2018

    Pittige hypotheek en belasting test, maar noodzakelijk. Lage kosten. Makkelijke digitale communicatie, snelle respons, makkelijk chatten bij vragen en goede ervaring met bouwdepot zaken.

  • Ingrid 2.0 6 oktober 2018

    Het afsluiten ging goed en snel. Maar de nazorg is slecht. Heb 11 jaar een hypotheek met overlijdensrisico verzekering. Nu hoor ik een uitspraak van kifid dat tussenpersonen ( die heeft moneyou niet dus hun zelf) contact op moeten nemen met de klant omdat daar veel geld in te besparen is. Tot op heden nooit iemand gehoord. Tevens heb ik een variabele spaar hypotheek en de rente van annuiteit is veel lager. Dus een goed advies om wellicht over te stappen om ook te besparen heeft iemand daar ook nooit mij voor benaderd. Dus eenmaal als klant wordt je daarna een nummer :(

  • The 5.0 4 oktober 2018

    Snelle en professionele afhandeling van hypotheekaanvraag

  • Peter Boom 5.0 4 oktober 2018

    Ik vindt het prettig werken met Moneyou omdat het zakelijk is tegen gunstige tarieven waarbij je betaald voor de service die je nodig hebt. Hoewel ik me er nog niet in heb verdiept stel ik me de vraag hoe gemakkelijk het zal zijn om extra aflossingen te doen op mijn hypotheek.

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
Sluiten

Inloggen