Reviews Moneyou hypotheek

Moneyou hypotheek Waardering 3.5 /5 (358 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • G.Dijkstra 4.0 4 maart 2018

    Hypotheek zelf geregeld, z.g. executiononly, was niet ingewikkeld en is geheel online afgehandeld, aanrader scheelt enorm veel afsluitkosten, je moet wel een test doen om te bepalen of je weet waar je mee bezig bent.

  • Hupperts 5.0 2 maart 2018

    vlot en snel geregeld

  • Niels 3.0 1 maart 2018

    Het aanvragen van een Hypotheek gaat soepel en snel. Dit is volgens mij vooral voor een standaard hypotheek. Ik heb 2 vragen per mail gesteld maar geen antwoord gekregen.

  • Van Zetten 4.0 5 februari 2018

    Snel en duidelijke voortgang bij de hypotheekaanvraag. Wel een tip: zorg ervoor dat je alle documentatie digitaal bij de hand hebt voordat je begint met de aanvraag. Dit geldt ook voor contacten via de klantenservice. Ze willen je heel graag helpen op een klantvriendelijke manier, maar ze hebben daarvoor wel de juiste informatie / documentatie nodig. … Lees verder

  • Frans 5.0 30 januari 2018

    Overstap naar nieuwe rente voor hypo ging vloeiend. Alles basic wat de klant ten goede komt.

  • Gerard Rappard 5.0 28 januari 2018

    Heb nu dacht ik wel al alles aangeleverd. Er zijn nu tegen sprekingen met hetgeen ik niet moet aanleveren en wat wel ?

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Bert 5.0 9 januari 2018

    Bij Moneyou krijg je waar je voor betaald en dat is meer dan ik had gedacht. Advies krijg je niet (in de vorm van je kan dit het beste doen) Maar je krijgt wel alles uitgelegd, ook telefonisch hoe ze werken en wat er bij komt kijken om een hypotheek af te sluiten. Daardoor weet je redelijk snel wat handig is voor jou situatie. Het vraagt wel een flinke verdiepingsslag en kost veel tijd zeker als je zoals wij een overbruggingshypotheek nodig hadden. Heb ook maar even de belastingdienst gebeld om uit te zoeken wat wel en niet verstandig is, doe dat ook tip! … Lees verder

  • Gerard 5.0 4 januari 2018

    Hypotheek aanvraag verloopt in alle fases correct. Alle stappen zijn zeer duidelijk en worden vlot afgehandeld. In mijn geval was er een computer storing bij de start van het traject. Dit is snel en praktisch opgelost door de bankmedewerker. De telefonische bereikbaarheid is goed, je wordt snel geholpen. Geen minpunten geconstateerd, alles is verlopen zoals het hoort. Ik ben dus zeer tevreden.

Kunnen we je helpen?

ABN AMRO

 

Sluiten

Inloggen