Reviews Moneyou hypotheek

Moneyou hypotheek Waardering 3.7 /5 (424 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • Sander 5.0 8 januari 2019

    Execution-only hypotheek van Moneyou afgesloten. Snelle service, meegedacht waar mogelijk, wijzigingen geen probleem en een persoonlijke benadering maakten dit traject tot een succes. Aanrader!

  • Hatzmann 5.0 4 januari 2019

    Erg tevreden over snelle afhandeling, reacties en de gehele procesgang.

  • M. Fournier 5.0 4 januari 2019

    Het aanvragen en verwerken van de hypotheek verliep heel vlot en met kundige hulp waar nodig. Het was prettig 1 contactpersoon te hebben voor vragen.

  • Esther 5.0 6 december 2018

    Alles is voorspoedig verlopen bij het aanvragen van mijn hypotheek. De documenten worden super snel bekeken en goedgekeurd. Ook krijg je een vast contactpersoon die je telefonisch kan bereiken voor vragen. Ik werd steeds vriendelijk te woord gestaan en verder geholpen. Ik beveel Moneyou aan!

  • F. van Overveld 5.0 4 december 2018

    Zeer spoedig en kundig geholpen bij het afsluiten van onze hypotheek! Er werd snel gereageerd op vragen en/of stukken zodat de hypotheek binnen 1 week rond was! Dat noem ik nou klaarstaan voor je klant! Top!

  • Henry H. 5.0 30 november 2018

    Heb je verstand van hypotheken dan is een Moneyou on line hypotheek een fantastische uitkomst. Zowel de aanvraagprocedure als de acceptatie zijn vlekkeloos verlopen. Helder, duidelijk en zonder poespas. Chapeau.

  • Miranda Kleijnen 5.0 18 november 2018

    Veel problemen met digitaal communiceren. Systeem werkt vaak niet. Moet er achteraan bellen of via de mail. Als digitale bank dient het systeem wel te werken. Wil vandaag mijn hypotheek bekijken via mijnhypotheek. Krijg tot 2 keer onverwachte fout. Zucht

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Jaap Smit 4.0 15 november 2018

    Moneyou heeft een goede en competitieve manier om een doe-het-zelf hypotheek af te sluiten. Geen gedoe, en op basis van eigen kennis en een plan een passende hypotheek. Op één ding na, het opnieuw aanvragen van een nieuwe offerte tijdens het aanvraag-proces. Daar is ruimte voor verbetering.

Sluiten

Inloggen