Reviews Moneyou hypotheek

Moneyou hypotheek Waardering 3.6 /5 (381 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • Pierre van derKleij 5.0 7 augustus 2018

    Aanvragen en verkrijgen van de hypotheek verliep vlot. Enige min puntje was de noodzaak van een nieuw taxatierapport op een hypotheekvrije woning met een marktwaarde van meer dan €500.000 en een gevraagde hypotheek van €240.000. Is de aanslag OZB geen goede waardemeter? Verder zijn de kosten van de zelf doen aanvraag een fractie van hetgeen andere banken en hypotheekadviseurs durven te vragen. Aanrader.

  • hofenmonst 4.0 4 augustus 2018

    zeer tevreden over de snelheid en het gemak van het zelfstandig zorgen voor een hypotheek, goede uitleg en goed aanbod van rente.

  • Xander 5.0 3 augustus 2018

    Top!

  • Wim van Rijkom 5.0 2 augustus 2018

    Zeer behulpzaam bij het stellen van vragen.

  • Hans Ensink 3.0 2 augustus 2018

    Het aanleveren & verwerken gaat prima. Wel is het zo, dat als je aanvraag wil intrekken & een nieuwe aanvraag wil doen, dat dit niet gemakkelijk gaat. Eigenlijk gaat dat helemaal niet & hopen dat de klantenservice je begrijpt & meewerkt. En de finale afwikkeling loopt zeer stroef, sterker nog, wij zijn al meer dan een maand geleden bij de notaris geweest & nog steeds is stap 5 in mijn digitale omgeving niet geactiveerd ondanks de toezegging van de klantenservice. … Lees verder

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Martien van Vilsteren 5.0 24 juli 2018

    Als je een beetje kijk hebt op hypotheken is het heel goed te doen om bij Moneyou zelfstandig een hypotheek af te sluiten. Dat scheelt je al gauw meer dan 1000 euro afsluitprovisie. De website zit heel goed in elkaar; je weet precies in welk stadium van het afsluitproces je zit, welke documenten nog aangeleverd moeten worden en wat is geaccordeerd. Ook chatten met de helpdesk werkt prima. Wat verbeterd zou kunnen worden is wat meer duidelijkheid geven aan het eind van het traject. Omdat ik voor de eerste keer een hypotheek zelfstandig afsloot, was ik er niet zeker of alles rond was en dat het geld naar de notaris wordt overgemaakt. Verder was ik heel tevreden over het afsluiten; goed, goedkoop en snel, 5 sterren!

  • Bülent Öztürk 5.0 21 juli 2018

    Goede service en prijs - vragen worden snel en helder beantwoord - toegewijd en oplossingsgericht personeel: bij een aanpassing in de offerte was er iets fout gegaan en dit werd ter plekke bij de notaris aan de telefoon geregeld. Ik kreeg later nog een telefoontje om te verifiëren of alles goed was gegaan. Enig minpuntje is de website i.c.m. Chrome: de pagina scrolt niet automatisch omhoog waardoor je een blanco pagina ziet en onnodig meerdere keren moet inloggen of tijd kan verliezen omdat je denkt dat er bij het inloggen iets fout is gegaan. Over het geheel bijzonder tevreden. Concurrerende prijzen: Afsluitkosten en Rentetarieven zijn relatief heel laag.

  • Marc 5.0 6 juli 2018

    Pluspunten zijn dat je hypotheek execution only is dus je betaalt erg weinig afsluitkosten. De rente is ook zeer scherp te noemen. Keerzijde is wel dat je alles zelf moet doen en niet alle (detail)informatie is op de website te vinden. Toen ik daarnaar informeerde leek het alsof ik dat zelf zou moeten weten. (Ik ben wel goed financieel onderlegd maar ik ben geen hypotheek adviseur.) Vooraf moet je een toets doen om te laten zien dat je begrijpt hoe hypotheken werken maar dat is niet zo moeilijk. Zorg dat je precies weet wat je wilt -en kunt-. Dan is Moneyou een geschikte hypotheekaanbieder voor jou. Let wel op dat als je veel overwaarde op je huis hebt dat je dit niet allemaal kunt overbruggen. Dit voelt een beetje alsof je 'gestraft' wordt omdat je teveel hebt afgelost... Laat je niet uit het veld slaan, uiteindelijk is alles goed gekomen en ben ik dik tevreden over onze hypotheek bij MoneYou.

Kunnen we je helpen?

ABN AMRO

 

Sluiten

Inloggen