Reviews Moneyou hypotheek

Moneyou hypotheek Waardering 3.7 /5 (427 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • Henry H. 5.0 30 november 2018

    Heb je verstand van hypotheken dan is een Moneyou on line hypotheek een fantastische uitkomst. Zowel de aanvraagprocedure als de acceptatie zijn vlekkeloos verlopen. Helder, duidelijk en zonder poespas. Chapeau.

  • Miranda Kleijnen 5.0 18 november 2018

    Veel problemen met digitaal communiceren. Systeem werkt vaak niet. Moet er achteraan bellen of via de mail. Als digitale bank dient het systeem wel te werken. Wil vandaag mijn hypotheek bekijken via mijnhypotheek. Krijg tot 2 keer onverwachte fout. Zucht

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Joop 3.0 15 november 2018

    Ik heb bij het regelen van de online hypotheek van MoneYou één hele belangrijke vraag gemist: Wanneer heb je de hypotheek nodig? Mede hierdoor heb ik onnodig bereidstellingsprovisie moeten betalen. Ook had ik graag de tip gehad dat deze provisie niet van toepassing is bij variabele rente. Ik wilde voor een variabele rente kiezen, maar werd op het laatste moment verleid door een lagere rente bij 1 jaar vast. Dat voordeel was dus meteen weg.

  • Jaap Smit 4.0 15 november 2018

    Moneyou heeft een goede en competitieve manier om een doe-het-zelf hypotheek af te sluiten. Geen gedoe, en op basis van eigen kennis en een plan een passende hypotheek. Op één ding na, het opnieuw aanvragen van een nieuwe offerte tijdens het aanvraag-proces. Daar is ruimte voor verbetering.

  • Zhico 5.0 8 november 2018

    Prima hypotheekverstrekker: - eenvoudig zelf je hypotheek aanvragen - snelle reactie op vragen - en vriendelijk

  • Willem van der Hut 5.0 26 oktober 2018

    Snelle en goede afhandeling van oversluiting van hypotheek naar Moneyou - al met al zeer goede ervaring en van harte aan te bevelen.

  • Adem 4.0 14 oktober 2018

    Aanvragen ging soepel. De acceptatie van documenten gaan wel snel ! Daarnaast zou het mooier zijn om je bouwdepot ook online in te kunnen zien. Ik heb n.a.v. LTV berekening klacht ingediend. Kreeg via Florius een mailtje terug. Als scherpe consument weet dat Florius/ Moneyou zelfde kantoor zitten en onder 1 dak opereren, maar naar buiten zijn ze twee aparte hypotheekverstrekkers. Dan is het niet netjes om zulke foutjes te maken. Tot slot een innovatieve en vooruitstrevende bank. Het gaat hun zeker lukken. Alleen nog de puntjes op de i. - vandaar net geen 5 sterren!

  • AV Lebbink 5.0 8 oktober 2018

    Pittige hypotheek en belasting test, maar noodzakelijk. Lage kosten. Makkelijke digitale communicatie, snelle respons, makkelijk chatten bij vragen en goede ervaring met bouwdepot zaken.

Sluiten

Inloggen