Reviews Moneyou hypotheek

Moneyou hypotheek Waardering 3.7 /5 (435 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
 • Ronald Oorlog 5.0 13 februari 2019

  Na oriënteren gekozen voor Moneyou, goede rente (niet de laagste) ook weinig aanvullende zaken nodig (ORV en openen nw bankrekening) Van het aanvragen van de offerte tot het overdragen van documenten en goedkeuring daarvan was ver boven verwachting verlopen, binnen enkele uren na insturen al goedgekeurd! Ook persoonlijk contact mogelijk, in dit geval met Arnoud van Denderen. Ook de afsluitkosten van ongeveer € 350,- zijn erg scherp, de notaris vroeg zich af of ik korting had gehad..... Erg tevreden over het aanvragen en afhandeling, als ik een hoger cijfer kon geven dan een 10 dan had ik dat gedaan, terwijl ik meestal wel iets heb aan te merken. Goed gedaan Moneyou en Arnoud!

 • Anoniem OB 2.0 7 februari 2019

  In het begin ging het best soepel en snel. Maar op een gegeven werden extra documenten gevraagd. Deze heb ik direct upgeload. Later werd het contact ook minder. Het duurt 3 dagen voordat ik akkoord krijg. Jammer dat het 48 uur principe dus niet wordt nagekomen.

 • Ilkan Tomruk 5.0 18 januari 2019

  Moneyou werkt snel en efficiënt. Stukken ter goedkeuring van de hypotheek worden snel bekeken en beoordeeld. Contactpersoon goed bereikbaar en behulpzaam bij vragen. Topservice, zeker een aanrader!

 • Sander 5.0 8 januari 2019

  Execution-only hypotheek van Moneyou afgesloten. Snelle service, meegedacht waar mogelijk, wijzigingen geen probleem en een persoonlijke benadering maakten dit traject tot een succes. Aanrader!

 • Hatzmann 5.0 4 januari 2019

  Erg tevreden over snelle afhandeling, reacties en de gehele procesgang.

 • M. Fournier 5.0 4 januari 2019

  Het aanvragen en verwerken van de hypotheek verliep heel vlot en met kundige hulp waar nodig. Het was prettig 1 contactpersoon te hebben voor vragen.

 • Esther 5.0 6 december 2018

  Alles is voorspoedig verlopen bij het aanvragen van mijn hypotheek. De documenten worden super snel bekeken en goedgekeurd. Ook krijg je een vast contactpersoon die je telefonisch kan bereiken voor vragen. Ik werd steeds vriendelijk te woord gestaan en verder geholpen. Ik beveel Moneyou aan!

 • F. van Overveld 5.0 4 december 2018

  Zeer spoedig en kundig geholpen bij het afsluiten van onze hypotheek! Er werd snel gereageerd op vragen en/of stukken zodat de hypotheek binnen 1 week rond was! Dat noem ik nou klaarstaan voor je klant! Top!

Sluiten

Inloggen