Reviews Moneyou hypotheek

Moneyou hypotheek Waardering 3.7 /5 (431 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • Richard Venneker 5.0 8 maart 2019

    Duidelijk, Helder, Oplossingsgericht en een zeer prettige en persoonlijke benadering maken van Moneyou in mijn ogen een winnende combinatie.

  • Eric 5.0 8 maart 2019

    Heldere duidelijke instructies en informatievoorziening tijdens aanvraagtraject hypotheek. Makkelijk te gebruiken upload tool in de online omgeving en ook nog eens een zeer snelle afhandeling.

  • Martijn Smid 5.0 18 februari 2019

    Twee weken geleden voor de tweede maal een hypotheek afgesloten bij Moneyou. Het proces was duidelijk, transparant en eenvoudig voor mij als klant. Zeer snelle opvolging en alles rond binnen 7 dagen. Als je op zoek bent naar een hypotheek zonder poespas en vervelende (dure) adviesgesprekken dat is dit een prima optie.

  • Boots 1.0 16 februari 2019

    Ik wil mijn saldo van 2018 opvragen ( financieeloverzicht) ben ik uren bezig..............heb ik nog niks. :( :(

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Ronald Oorlog 5.0 13 februari 2019

    Na oriënteren gekozen voor Moneyou, goede rente (niet de laagste) ook weinig aanvullende zaken nodig (ORV en openen nw bankrekening) Van het aanvragen van de offerte tot het overdragen van documenten en goedkeuring daarvan was ver boven verwachting verlopen, binnen enkele uren na insturen al goedgekeurd! Ook persoonlijk contact mogelijk, in dit geval met Arnoud van Denderen. Ook de afsluitkosten van ongeveer € 350,- zijn erg scherp, de notaris vroeg zich af of ik korting had gehad..... Erg tevreden over het aanvragen en afhandeling, als ik een hoger cijfer kon geven dan een 10 dan had ik dat gedaan, terwijl ik meestal wel iets heb aan te merken. Goed gedaan Moneyou en Arnoud!

  • Anoniem OB 2.0 7 februari 2019

    In het begin ging het best soepel en snel. Maar op een gegeven werden extra documenten gevraagd. Deze heb ik direct upgeload. Later werd het contact ook minder. Het duurt 3 dagen voordat ik akkoord krijg. Jammer dat het 48 uur principe dus niet wordt nagekomen.

  • Ilkan Tomruk 5.0 18 januari 2019

    Moneyou werkt snel en efficiënt. Stukken ter goedkeuring van de hypotheek worden snel bekeken en beoordeeld. Contactpersoon goed bereikbaar en behulpzaam bij vragen. Topservice, zeker een aanrader!

  • Sander 5.0 8 januari 2019

    Execution-only hypotheek van Moneyou afgesloten. Snelle service, meegedacht waar mogelijk, wijzigingen geen probleem en een persoonlijke benadering maakten dit traject tot een succes. Aanrader!

Sluiten

Inloggen