De hypotheekrente tarieven bij MoneYou

Natuurlijk wil je weten hoe hoog de rente is als je een hypotheek afsluit. Hier vind je daarom de rentetarieven van de hypotheken van MoneYou.

Actie: renteaanbod 2 maanden tijdelijk 3 maanden geldig! Lees hier meer over deze actie.


Zo gebruik je de tabel?

    • Geef aan of je al een MoneYou hypotheek hebt en selecteer je huidige of gewenste hypotheek. De getallen 2 en 4* staan voor de geldigheidsduur van je renteaanbod in maanden.
    • De percentages 55, 65, 85, 95 en 102 staan voor het deel van de marktwaarde van je woning dat je met je MoneYou hypotheek financiert.
    • Klik op een rentetarief in de tabel om te zien hoeveel je hypotheek je gaat kosten op basis van de hypotheekvorm annuïtair.

Rentetarieven overige afloswijzen

MoneYou hanteert een verschil in rentetarief voor de annuïteitenhypotheek ten opzichte van de aflossingsvrije variant. Het rentetarief voor de annuïteitenhypotheek ligt 0,20% lager dan het tarief van onze aflossingsvrije hypotheek. De lening voor je woning kan bestaan uit één of meer delen. Voor ieder deel kun je een afloswijze kiezen.

Naam van je huidige MoneYou hypotheek vergeten?

  • Je vindt de naam van je hypotheek op je hypotheekofferte, -akte en -voorwaarden.
  • Staat je hypotheek er niet bij? Selecteer dan ‘MoneYou Overig’.

Heb je een ABN Amro Internet Hypotheek, dan vind je hier de actuele tarieven (PDF).

* Kies je voor een vaste rente, dan is je rente bij een geldigheidsduur van 4 maanden 0,1% hoger. Deze renteverhoging geldt voor de gehele looptijd.

Moneyview prijs voor beste Annuiteitenhypotheek 2016

Kunnen we je helpen?

ABN AMRO

Sluiten

Inloggen