De Moneyou annuïteitenhypotheek scoort weer vijf sterren!

We have a winner! Net als in 2016 werd onze hypotheek met vijf van de vijf sterren beloond. Daarmee is de Moneyou annuïteitenhypotheek  één van de voordeligste hypotheken van Nederland. En daar zijn we trots op!

Onafhankelijk onderzoeksbureau MoneyView beoordeelt ieder jaar een groot aantal hypotheken op prijs en voorwaarden. Dit jaar werden er, in de categorie ‘Prijs’, maar liefst 59 annuïteiten hypotheken van verschillende aanbieders met elkaar vergeleken. Daarbij werd rekening gehouden met de renteontwikkeling over heel 2017 om het effect van tijdelijke actietarieven uit te sluiten. Op deze manier ontstaat een eerlijk beeld van de daadwerkelijke kosten van de verschillende hypotheken.

Bekijk onze rentetarieven

Wie is MoneyView

MoneyView is een onafhankelijk onderzoeksbureau dat sinds 1993 informatie verzamelt over financiële producten zoals leningen, verzekeringen en hypotheken. De informatie wordt geanalyseerd en inzichtelijk gemaakt om deze op transparante wijze met elkaar te kunnen vergelijken. Daarbij wordt de financiële markt nauwlettend gevolgd en streven ze naar een zo eerlijk en volledig mogelijk overzicht.

Geen gedoe bij Moneyou

Benieuwd geworden naar één van de voordeligste hypotheken van Nederland? Bij Moneyou houden we het simpel. Je sluit de hypotheek zelf online af en zo bespaar je flink op advieskosten.

Bereken je maximale hypotheek
Sluiten

Inloggen