Annuïteitenhypotheek Moneyou scoort vijf uit vijf

De annuïteitenhypotheek van Moneyou heeft van onderzoeksbureau MoneyView in de categorie ‘Prijs’ over 2016 de hoogst mogelijke score gekregen: vijf sterren. Daarmee behoort de Moneyou annuïteitenhypotheek tot een van de meest prijsvriendelijke hypotheken van Nederland.

Elk jaar beoordeelt en analyseert MoneyView hypotheken van verschillende aanbieders. Dit jaar legde het onderzoeksbureau onder andere de tarieven van 62 annuïteitenhypotheken onder de loep. Daarbij behaalde Moneyou de maximale score.

 

Bekijk onze rentetarieven

Hoe zat het onderzoek in elkaar?

Voor de beoordeling vergeleek MoneyView de rentetarieven op verschillende rentevastperiodes en bevoorschottingen. De ontwikkeling van de rentetarieven over heel 2016 was daarbij het uitgangpunt. Op die manier zijn tijdelijke acties en momentopnames uitgesloten.

Wat is MoneyView?

MoneyView is een onafhankelijk onderzoeksbureau dat informatie over financiële producten verzamelt om ze transparant en onderling vergelijkbaar te maken. Dit doen zij niet alleen voor hypotheken, maar bijvoorbeeld ook voor leningen en betaal- en spaarrekeningen. Daarvoor houdt het bureau nauwlettend de financiële markten in de gaten.

 

Bereken je maximale hypotheek
Sluiten

Inloggen