Moneyou Hypotheek

3.6/ 5 (381 reviews)

Sluit over en bespaar op je hypotheek

Toets eerst je kennis


Rente over je saldo


100% online

Dus altijd een scherpe rente

Gratis

Je doet het zelf

Bespaar advieskosten

Overizcht Moneyou

Ervaren aanbieder

Actief sinds 2001

Eenvoudig online je lening aanvragen

Track & Trace

Volg je aanvraag online


Je kunt het zelf

Heb je een hypotheek met een hoge rente? Bespaar kosten door je hypotheek over te sluiten naar Moneyou. Als je zelf oversluit, bespaar je extra op advies- en bemiddelingskosten.

Je hoeft maar een paar extra handelingen te doen:

Doe eerst de kennis- en ervaringstoets


Rieuwert Braaksma Moneyou 7 juni 2018

Super gebruiksvriendelijk, goede service, gemakkelijk, voor iedereen aan te raden!

Jan Moneyou 19 mei 2018

Eenvoudig te regelen. Goede voorwaarden. Is me erg mee gevallen.

Frans Legerstee Moneyou 17 mei 2018

Alles liep gestroomlijnd! Na aanleveren van de documenten, was het proces perfect te volgen en het geheel richting notaris verliep perfect. Dank en succes met dit product.


Bereken of je kunt besparen

Wil je weten of je maandelijks kunt besparen met oversluiten? Bereken het maandbedrag wat je ongeveer kunt verwachten bij Moneyou. In deze tool vul je een aantal gegevens in zoals de marktwaarde van je woning en je openstaande hypotheek.

Kijk ook naar de hoogte van je huidige hypotheekrente en vraag aan je hypotheekverstrekker welke vergoeding je moet betalen voor de resterende looptijd. Als oversluiten voordelig voor je is, kun je direct een Moneyou hypotheek aanvragen.

Checklist


Hoe kies ik mijn hypotheekvorm

Blog

... maar hoe kies ik mijn hypotheekvorm?

Een van de beslissingen bij het afsluiten van een hypotheek is de keuze voor een hypotheekvorm. Er zijn momenteel drie verschillende hypotheekvormen: lineair, annuïtair en aflossingsvrij. Dat lijkt ingewikkelder dan het is. Het verschil tussen deze drie is de wijze waarop je de lening terugbetaalt. Hieronder beschrijven we kort de drie hypotheekvormen.

Lees meer
Maar wat is nhg precies

Blog

...maar wat is NHG precies?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, NHG staat voor Nationale Hypotheek Garantie. Dat is een hele mond vol maar het idee is heel simpel. NHG wordt verstrekt door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) en geeft extra zekerheid voor jou en voor de hypotheekverstrekker.

Lees meer
Hoe lang moet ik de hypotheekrente vastzetten

Blog

...maar hoe lang moet ik de hypotheekrente vastzetten?

Wanneer je zelf een hypotheek afsluit moet je enkele keuzes maken. Een daarvan is de keuze voor je rentevaste periode. Bij een lage rentestand lijkt het aantrekkelijk om de rente voor langere tijd vast te zeten, maar is dat wel zo verstandig? Hieronder zetten we de voor- en nadelen voor je op een rij.

Lees meer
Sluiten

Inloggen