Moneyou Hypotheek

3.5/ 5 (368 reviews)

Sluit over en bespaar op je hypotheek

Toets eerst je kennis


Rente over je saldo


100% online

Dus altijd een scherpe rente

Gratis

Je doet het zelf

Bespaar advieskosten

Overizcht Moneyou

Ervaren aanbieder

Actief sinds 2001

Eenvoudig online je lening aanvragen

Track & Trace

Volg je aanvraag online


Je kunt het zelf

Heb je een hypotheek met een hoge rente? Bespaar kosten door je hypotheek over te sluiten naar Moneyou. Als je zelf oversluit, bespaar je extra op advies- en bemiddelingskosten.

Je hoeft maar een paar extra handelingen te doen:

Doe eerst de kennis- en ervaringstoets


Noe Le Moneyou 6 oktober 2017

Dit is pas execution only! Zelf de hele berekeningstool ingevuld om te zien wat wij konden lenen. Vervolgens de hypotheek aangevraagd en binnen 1 uur ontvingen wij daadwerkelijk een renteaanbod. Na het uploaden van alle gevraagde (bewijs)stukken was de hypotheek binnen no time geregeld. Al met al dus een super snelle manier om onze hypotheek te regelen en we snel wisten dat we onze financieringsvoorbehoud niet hoefden te gebruiken.

Ard Moneyou 2 november 2017

Bij een relatief eenvoudige hypotheekconstructie als de onze was het afsluitproces heel goed te doen. Eenvoudig en snel, bij vragen goede telefonische response. Hele proces inclusief passeren in anderhalve maand afgehandeld. Tip, verdiep je eerst goed in de materie en lees de algemene voorwaarden goed door. Vul daarnaast in het aanvraagformulier voor een renteaanbod de gegevens meteen goed in. Bij ons was hier een foutje ingeslopen, dit achteraf nog wijzigen bleek lastig, zodra de lening eenmaal in het acceptatieproces zit.

A.C.J. van der Bergh Moneyou 7 december 2017

De aanvraag van mijn hypotheek ging heel efficiënt en snel. Bij enkele vragen over de afhandeling had ik contact met de klantenservice. Mijn mails werden altijd binnen een dag beantwoord. Zo ging het ook met elke stap in het proces. Dus een aangename ervaring!!!!!


Bereken of je kunt besparen

Wil je weten of je maandelijks kunt besparen met oversluiten? Bereken het maandbedrag wat je ongeveer kunt verwachten bij Moneyou. In deze tool vul je een aantal gegevens in zoals de marktwaarde van je woning en je openstaande hypotheek.

Kijk ook naar de hoogte van je huidige hypotheekrente en vraag aan je hypotheekverstrekker welke vergoeding je moet betalen voor de resterende looptijd. Als oversluiten voordelig voor je is, kun je direct een Moneyou hypotheek aanvragen.

Checklist


Hoe kies ik mijn hypotheekvorm

Blog

... maar hoe kies ik mijn hypotheekvorm?

Een van de beslissingen bij het afsluiten van een hypotheek is de keuze voor een hypotheekvorm. Er zijn momenteel drie verschillende hypotheekvormen: lineair, annuïtair en aflossingsvrij. Dat lijkt ingewikkelder dan het is. Het verschil tussen deze drie is de wijze waarop je de lening terugbetaalt. Hieronder beschrijven we kort de drie hypotheekvormen.

Lees meer
Maar wat is nhg precies

Blog

...maar wat is NHG precies?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, NHG staat voor Nationale Hypotheek Garantie. Dat is een hele mond vol maar het idee is heel simpel. NHG wordt verstrekt door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) en geeft extra zekerheid voor jou en voor de hypotheekverstrekker.

Lees meer
Hoe lang moet ik de hypotheekrente vastzetten

Blog

...maar hoe lang moet ik de hypotheekrente vastzetten?

Wanneer je zelf een hypotheek afsluit moet je enkele keuzes maken. Een daarvan is de keuze voor je rentevaste periode. Bij een lage rentestand lijkt het aantrekkelijk om de rente voor langere tijd vast te zeten, maar is dat wel zo verstandig? Hieronder zetten we de voor- en nadelen voor je op een rij.

Lees meer
Sluiten

Inloggen