Moneyou hypotheek: informatie voor nieuwe klanten

Het afsluiten een hypotheek is een belangrijke beslissing. Je gaat immers voor lange tijd een financiële verplichting aan. We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt. Daarom hebben we alle belangrijke aanvullende informatie over hypotheken voor je op een rij gezet.

internet hypotheek

 

Criteria documenten

 

 Als je een hypotheek aanvraagt bij Moneyou, ontvang je van ons eerst een renteaanbod. Nadat je dit renteaanbod hebt geaccepteerd, vragen we je om  een aantal documenten aan te leveren. Aan de hand van deze documenten beoordelen we of we je een hypotheekofferte verstrekken. De documenten die we van je nodig hebben, staan vermeld bij het renteaanbod. Deze moeten voldoen aan een aantal criteria.

 


Ockto

Om het invullen van je hypotheekaanvraag eenvoudiger te maken, kun je gebruik maken van Ockto. Met Ockto verzamel je online je gegevens bij verschillende overheidssites.


Taxatieservice

Bij de aankoop van je huis moet je op zoek naar een notaris en taxateur. Voor een taxatie kun je bij Moneyou terecht. Wij hebben namelijk een taxatieservice.
  


Overbruggingslening

Heb je een nieuwe woning gekocht, maar je oude huis nog niet verkocht? Met een Moneyou overbruggingslening kun je een (deel van) de overwaarde van je oude huis alvast lenen voor je nieuwe hypotheek.

 


Bouwdepot

Als je wilt verbouwen, kun je het bedrag dat je hiervoor nodig hebt meenemen in je hypotheek. Dit bedrag stort Moneyou op een speciale rekening: het bouwdepot.

 


Nationale Hypotheek Garantie

Sluit je een hypotheek af tot € 245.000? Dan is een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) een veilige manier om je hypotheek te financieren.

 


Moneyou Mijn Hypotheek omgeving

In de Moneyou Mijn Hypotheek omgeving is het mogelijk om je gegevens te raadplegen en te wijzigen.

  • Heb je een renteaanbod aangevraagd en wil je de status volgen, of heb je al een Moneyou hypotheek? Log dan in op Mijn Hypotheek.
  • Heb je al een Moneyou hypotheek, maar nog geen account? Maak dan hier je account aan.
  • Ben je bezig met een aanvraag bij Moneyou maar heb je nog geen renteaanbod aangevraagd? Log dan in op Mijn Hypotheekaanvraag.

 

Inloggen Mijn Hypotheek


Voorwaarden en formulieren

Ben je op zoek naar de voorwaarden van de Moneyou Internet Hypotheek? Of wil je formulieren downloaden die je nodig hebt bij je hypotheekaanvraag of het wijzigen daarvan? Je vindt ze allemaal bij elkaar.

 


Algemene informatie: wat is een hypotheek?

Als je een hypotheek afsluit, ga je een financiële verplichting aan. Maar wat betekent dit nu precies?

 

Sluiten

Inloggen