Reviews Moneyou hypotheek

Moneyou hypotheek Waardering 3.7 /5 (448 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • Peter Andela 5.0 17 juli 2019

    Top, alles super snel en correct geregeld. Zeker een aanrader.

  • Duncan 5.0 13 juli 2019

    Effortless, efficient and accommodating!

  • hans zwerus 5.0 12 juli 2019

    goede snelle afhandeling, goede uploadaciliteiten en duidelijkheid omtrnet de verwachte documenten, zeer positief!

  • Van der Vlies 5.0 8 juli 2019

    Bewust gekozen om zelf de hypotheek te regelen na de ervaring gehad te hebben zelf alles aan te moeten leveren en te moeten besluiten bij een hypotheek adviseur. Zeer tevreden over het proces van de hypotheek aanvraag bij Moneyou. Helder inzichtelijk wat er gevraagd werd en waarom. Lage kosten en dito rente. Bij vragen was Ismael (vaste contactpersoon) direct telefonisch bereikbaar met zijn kennis en ervaring. Grandioos!

  • Cornelia 4.0 7 juli 2019

    Super dat je tegen een heel erg laag tarief op een snelle manier zelf een hypotheek kan afsluiten. Scheelt een paar duizend euro aan advieskosten. De toepassing om de hypotheek aan te vragen vertoont nog wat gebreken (bij toevoegen document ging het meerdere keren mis) en schiep bij mij te hoge verwachtingen over het te lenen bedrag. In mijn geval heb ik daarbij toch nog heel veel hulp gekregen van een medewerker van de klantenservice om alles toch nog tot een goed einde te kunnen brengen. En ook nog een goede tip gekregen mbt een hogere inschrijving bij de notaris waarbij ik op een later moment misschien nog extra hypotheek kan opnemen zonder daarvoor notariskosten te hoeven maken. Ik ben heel erg tevreden over de dienstverlening en de zeer lage kosten.

  • Egbert 5.0 1 juli 2019

    Ik heb een hypotheek bij Moneyou afgesloten. Het verliep uiterst snel en de hele afwikkeling was volledig helder. Voor vragen ook persoonlijk contact gehad met Joris Kempen, die zeer vakkundig en snel eea ophelderde. Ik kan ze zeker aanbevelen.

  • Arnold 5.0 28 juni 2019

    Top, goed en snel geholpen door Arnoud van Moneyou!

  • Kyra Hietbrink 5.0 25 juni 2019

    Binnen een week had ik onze hypotheek rond! Snelle reactie van het personeel, dat goed op de hoogte is van alle regeltjes en belangwekkende zaken. Wij werden geholpen door Joris die er echt tempo op heeft gezet. Ook de persoonlijke benadering en het feit dat we een contactpersoon hadden hebben we erg gewaardeerd. Goedkoop, snel en doeltreffend. Moneyou moet wel beginnen met emailen ipv de papieren brief die steeds op de deurmat valt wanneer de hypotheek eenmaal is afgesloten. Ik zou moneyou aanraden aan al mijn vrienden. Wat hebben we er een bak geld mee bespaard!

Sluiten

Inloggen