Reviews Moneyou hypotheek

Moneyou hypotheek Waardering 4.5 /5 (192 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • Matthias Ibssa 5.0 23 juni 2020

    Zeer tevreden over de vlotte verwerking en het gemak van het proces zonder advies.

  • Ruijgrok 5.0 21 juni 2020

    Ik heb een hypotheek aangevraagd en hiervoor het programma gebruikt. Het aanvragen is eenvoudig en duidelijk. Het contact via de chat is super,ik heb op al mijn vragen een duidelijk antwoord gekregen. Ook de informatie op de site is ruim voldoende.

  • Peter kok 3.0 19 juni 2020

    30jaars rente veel te hoog en beperkte opties online om zaken te regelen zoals variabele rente omzetten naar vast. Verder nogal wat gedoe gehad om over te sluiten maar wel altijd netjes geholpen.

  • Jaqueline Filius 5.0 19 juni 2020

    Moneyou heeft ons geweldig geholpen! Ik Zou het iedereen aanraden! Niks was teveel ! Onze speciale dank aan Jorris Kempen, die altijd klaar stond !

  • Wiert Land 5.0 19 juni 2020

    Na de koop van ons huis binnen 10 dagen de hypotheek geregeld!!! Wij waren verrast dat dit zo snel ging, bij andere aanbieders hadden we een tijdspanne van 6 weken om alles geregeld te krijgen. Duidelijk aanvraag systeem via de website en indienen van de gevraagde stukken ging ook makkelijk wat ons betreft geen 5 sterren maar 10!!!

  • Rob Hellemond 5.0 19 juni 2020

    In april een hypotheek afgesloten via Moneyou. De test is voor iemand met een financiƫle achtergrond en wat gezond verstand goed te doen. Het aanvraagproces verliep snel en redelijk soepel (soms is niet duidelijk welke documenten worden vereist voor de aanvraag). De communicatie tijdens en na het aanvraagproces was super!

  • C.J. van Schagen 5.0 19 juni 2020

    Net als een eerdere ervaring bij afsluiten hypotheek geen noemenswaardige problemen tegengekomen. Vlotte en correcte afhandeling.

  • Victor Paulusma 5.0 19 juni 2020

    Handig, zelf je hypotheek regelen, scheelt een hoop kosten en je krijgt een zeer scherp tarief.

Sluiten

Inloggen