Reviews Moneyou hypotheek

Moneyou hypotheek Waardering 4.4 /5 (116 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • Arjan 5.0 27 augustus 2019

    Super geholpen en netjes behandeld met het regelen van mijn nieuwe hypotheek. Werd ook steeds door hetzelfde contactpersoon te woord gestaan wat erg prettig was. Alleen jammer dat de rente niet mee daalt na het ondertekenen van het renteaanbod.

  • Joey 5.0 16 augustus 2019

    Via een collega ben ik bij Moneyou terecht gekomen, mede op basis van de lage afsluitkosten door het zelf kunnen afsluiten van de hypotheek (i.p.v. via tussenpersonen). Het proces van kennis- en ervaringstoets tot het ontvangen van het renteaanbod, de goedkeuring van documenten en het ontvangen van de hypotheekofferte is uiterst snel verlopen. In maar liefst 7 dagen (5 werkdagen) na het invullen van onze persoonsgegevens heb ik een kant-en-klare hypotheekofferte in mijn mail ontvangen, mede met dank aan Ismail van Moneyou. De portal voor het uploaden van de documenten is overzichtelijk. Enige verbeterpunt is het feit dat de leencapaciteit op basis van de goedgekeurde documenten niet zichtbaar is voor ons, dit wordt enkel getoond in het gedeelte persoonsgegevens (voor beoordeling van de documenten).

  • H.S. 5.0 12 augustus 2019

    Snel, goed en professioneel service. Ismael en zijn collega's hebben mij voortreffelijk door het proces begeleid. Het aanbieden van een digitaal ondertekening mogelijkheid zou wel fijn zijn, (via Adobe sign functionaliteit van Adobe bijvoorbeeld?) Goed om te weten; na een bepaald goedkeuring van MoneYou kan het 1 uur duren voordat de wijziging zichtbaar is in het systeem. Zeker een aanrader!! Keep up the good work.

  • Dax du PrĂ© 5.0 29 juli 2019

    Zeer goede service en begeleiding gehad. Prijs kwaliteit is een ruime 10! Mijn vaste coach heeft altijd meegedacht over hoe ik graag mijn hypotheek wilde hebben. Goede en duidelijke begeleiding gehad in het hele proces van het hypotheek afsluiten. Echt een aanrader voor wie zelf zijn hypotheek wilt regelen!

  • Margreet Hettinga 5.0 28 juli 2019

    Het aanvragen van de hypotheek heb ik zeer positief ervaren. De website was voor mij heel duidelijk en goed te begrijpen. Het werd heel goed aangegeven hoe en waar je de gevraagde formulieren naar toe moest sturen. Mede met hulp van Joris Kempen als contactpersoon.

  • michiel mijnhardt 5.0 21 juli 2019

    Erg makkelijk om zelfstandig af te sluiten en altijd contact met 1 contactpersoon. Erg prettig en snel verlopen!

  • tim hakkeling 5.0 20 juli 2019

    Dit is mijn tweede hypotheek bij Moneyou en weer super goed geregeld en extra service/ help gekregen van Arnoud. Bedankt.

  • Mark 5.0 19 juli 2019

    Snel en effectief. Veel beter dan moederonderneming ABN!

Sluiten

Inloggen