Reviews Moneyou hypotheek

Moneyou hypotheek Waardering 4.6 /5 (263 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
 • Aart-Jan 5.0 15 maart 2021

  zeer tevreden, nette en accurate afhandeling

 • Boudewijn Berens 5.0 14 maart 2021

  Duidelijke instructie over het uploaden van de meeste benodigde documenten. Wel had men mogen aangeven dat de gevraagde toelichting over de gevolgen voor het inkomen agv Corona en de hypotheekopzet via een apart formulier moeten worden aangegeven. Dus dat was even zoeken. Ook kun je geen free format documenten (aanvullende info oid) uploaden. Ook de behandeling van de informatie obv de aanvullende vragen die werden gesteld, was correct en werd snel afgehandeld. Na de check van alle goedgekeurde informatie was de hypotheek snel geregeld. Informatie en procedure die werden gegeven waren duidelijk.

 • Myrthe 5.0 12 maart 2021

  Binnen no time heb ik een hypotheek kunnen regelen bij Moneyou. Ik ben dik tevreden over hoe alles snel en vlekkeloos is verlopen. Daarbij ben ik zeer goed geholpen door Ismail Tuncer. Hij was goed bereikbaar, ik kon hem alles vragen en hij heeft snel en goed gehandeld. Ik ben enkel tevreden en heb geen verbeterpunten. Ik kende Moneyou al via sparen, maar ben nu ook super blij met mijn hypotheek! Bedankt! Keep up the good work.

 • frans bruinsma 5.0 12 maart 2021

  Moneyou heeft me heel goed begeleid bij het afsluiten van de hypotheek. De website helpt er ook prima bij. In eerste instantie denk je: wow wat moet ik veel documenten aanleveren. Maar in het gesprek met de begeleider is dat allemaal netjes opgelost. Goed kijken wat wel en niet nodig is. Als klapstuk kregen we ook nog een presentje, in de vorm van een heerlijke fles wijn in ons nieuwe huis.

 • Hendrik Postma 5.0 12 maart 2021

  Execution only hypotheek. Super geholpen, alles ging super vlot en zonder gedoe.

 • Ted Kuijpers 5.0 7 maart 2021

  Super tevreden over Moneyou! Een duidelijke website, lage rente en kosten, vriendelijk en goed te woord gestaan via de telefoon. Alleen maar positieve dingen en ik raad Moneyou ook anderen aan.

 • Harun 5.0 26 februari 2021

  Ik heb zelf voor het eerst een hypotheek afsloten zonder advies. Communicatie begon al erg goed vanaf het begin. Via de chat functie kreeg ik snel en duidelijk antwoord van Sjoerd. Mocht er nog twijfel aan mezelf zijn geweest, dan is dat toen verdwenen. Ook direct na de renteaanbod bleef de communicatie goed. Petje af voor Sjoerd, hij bezit alle nodige kennis en denkt goed mee. Hij kon zich goed inbeelden in mijn persoonlijke situatie, stelde zich verantwoord en flexibel op, met als resultaat dat ik een mooie offerte mocht ontvangen. Hypotheek zonder advies heeft mij ruim 2000 euro bespaard, wat ik dus mooi kan gebruiken voor mijn nieuwe woning.

 • Vincent Klabbers 5.0 22 februari 2021

  Tijdens mijn hypotheekaanvraag ben ik zeer goed geholpen door onze hypotheekcoach Leonie. Korte lijnen, snel schakelen en een snelle service. Meedenken waar nodig. Wat een verademing. Top Moneyou en heel erg bedankt Leonie.

Sluiten

Inloggen