Reviews Moneyou hypotheek

Moneyou hypotheek Waardering 4.5 /5 (164 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
 • Jeroen van Beest 5.0 25 maart 2020

  Vriendelijke medewerker die ons heeft voorzien van de nodige informatie.

 • Joost 5.0 19 maart 2020

  Duidelijk, snel, heldere website, goede tarieven. Enige (kleine) minpuntje is dat er geclaimd wordt geen advieskosten te rekenen, maar dat is een woordenspel. Er worden afsluitkosten gerekend.

 • Pieter vD 5.0 17 maart 2020

  Het regelen van een hypotheek bij Moneyou was duidelijk, simpel en snel. Ik heb de hypotheek zelf afgesloten en ben zeer tevreden over de afhandeling. Ik kan het aanraden voor mensen die zelf een hypotheek willen afsluiten.

 • N MannĂ©e 5.0 2 maart 2020

  Super geholpen door Ismael Tuncer. Altijd bereikbaar, altijd vriendelijk en super snel! Hele proces was klaar binnen 2 weken en alles was heel duidelijk. Daarnaast bespaar je veel kosten voor hypotheekadvies. Ik zou Moneyou aan iedereen aanraden en Ismael is een zeer kundige en professionele contactpersoon.

 • L. Paape 4.0 22 februari 2020

  Plus: Kosten zijn laag; Geen gedoe met allerlei adviseurs die aan je willen verdienen; Je wordt stapsgewijs door het hele proces geloosd; Min: Niet duidelijk genoeg hoeveel je nu eigenlijk kunt krijgen; Niet duidelijk genoeg waarom sommige documenten nodig zijn en als je ze aanlevert worden ze vervolgens als niet noodzakelijk gemarkeerd! Telefonisch niet altijd direct beschikbaar en twijfel of informatie wel voldoende gedeeld wordt.

 • Tom Blok 5.0 21 februari 2020

  Geweldig dat je zelf alles kan regelen. Scheelde mij 2000 euro, omdat het peperdure adviesgesprek bij een adviseur niet nodig was. Wel zelf alles uploaden, maar als ik iets wilde weten werd ik uitstekend geholpen.

 • Antal Hekkelman 4.0 20 februari 2020

  Uitstekend geholpen, geadviseerd door deskundig personeel, dat de tijd voor je neemt met eventuele vragen. Bereikbaarheid is een klein verbeterpunt, je persoonlijk behandelaar kan je alleen bereiken door het hele keuze menu te doorlopen.. Dit kan denk ik iets sneller.

 • Koos de Ruijter 5.0 20 februari 2020

  Binnen twee weken was alles rond. Ontzettend prettig dat je de voortgang zelf in de hand hebt en dat je alle stukken via een portaal snel en overzichtelijk kan aanleveren. Heel fijn om tussendoor te kunnen schakelen met de behandelaar van ons dossier Jasper die kundig en super vriendelijk is. Een verademing!

Sluiten

Inloggen