Reviews Moneyou hypotheek

Moneyou hypotheek Waardering 3.7 /5 (440 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
 • Gijs 5.0 31 mei 2019

  De hypotheek was snel geregeld. Het is fijn dat als je zelf genoeg kennis hebt van zaken ook je eigen zaken kunt regelen. ik stond er echter niet alleen voor, want de telefoontjes van en aan Moneyou om de zaak glad te strijken waren waardevol. Het is dus goed bevallen!

 • Ad Goedegebuure 4.0 26 mei 2019

  Het via internet kunnen aanvragen van een hypotheek leek wel erg makkelijk. Toch vond ik het proces niet heel erg gebruiksvriendelijk. Ik had in een eerder stadium een account aangemaakt en de kennistoets gedaan. Later heb ik het proces verder in gang gezet en de aanvraag ingediend. Nadat ik alles had ingevuld hoorde ik een week lang niets. Toen ik belde wat de normale doorlooptijd is bleek dat er technisch iets niet in orde was. Met behulp van 1 van de medewerkers is het toch goed gekomen en daarna ging het uiteindelijk best snel.Er was nog wel onduidelijkheid over aan te leveren stukken. Eerst hoefde er geen ontruimingsverklaring te worden toen weer wel. Uiteindelijk heb ik best veel telefonisch contact gehad wat op zich wel prettig is maar bij een aanvraag via internet eigenlijk niet nodig zou moeten zijn.

 • P. Meeuwis 5.0 24 mei 2019

  Aantrekkelijke rente, lage afsluitkosten zonder tussenpersoon, gemakkelijke digitale omgeving voor up- en downloaden, vlotte aanvraagprocedure, prettige en goed bereikbare klantenservice. Zeer tevreden over de "jonge" bank.

 • Maria 5.0 23 mei 2019

  Wij zijn heel erg goed geholpen en heel blij met ons monumentale pand! Dat het pand een monument is maakte de hypotheek aanvraag lastig maar doordat er bij Moneyou goed meegedacht werd en wij het vertrouwen kregen is dit gelukt.

 • Boris 5.0 17 mei 2019

  Ik had een gesprek met een hypotheek adviseur en die bood mij een hogere rente en een lager leenbedrag dan Moneyou. Zelf de hypotheek geregeld maar goed te woord gestaan door o.a Arnoud voor alle vragen die ik kon verzinnen. Ook het taxatie rapport was supersnel geregeld voor een goede prijs! Al met al zeer tevreden en een echte aanrader.

 • Frederic 5.0 6 april 2019

  Hoge kwaliteit, hoge snelheid en zeer service gericht. Erg blij met dit team!

 • Mick van Dijk 4.0 3 april 2019

  Frustratie bij zoeken naar hypotheekvoorwaarden op de site. Na de aanvraag zeer goed en vlot geholpen door toegewezen contactpersoon.

 • T.W. Noijons 5.0 3 april 2019

  Ontzettend snel en professioneel geholpen. De hypotheek was binnen een week geregeld.

Sluiten

Inloggen