Reviews Moneyou hypotheek

Moneyou hypotheek Waardering 4.5 /5 (217 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • R. Boot 5.0 10 september 2020

    Ik ben zeer deskundig en vriendelijk door Joris geholpen. Ondanks dat het een doe het zelf hypotheek is, is er nog voldoende ruimte voor vragen. Ook de afsluitprovisie is erg laag, daarmee bespaar je al honderden euro's. Dus ik kan Moneyou hypotheken zeker aanbevelen!

  • Jeroen van Kuijk 2.0 5 september 2020

    Geen gedoe bij Moneyou: Communicatie is matig tot slecht, behandelaar van dossier is doorgaans niet beschikbaar of bereikbaar. Een jaar geleden nog een prettige ervaring gekend met Moneyou, een mutatietraject in een week doorlopen. In een huidig traject al drie weken bezig, nog geen offerte. Men schermt met voorwaarden die conflicterend zijn met eerdere gelijke situaties, het gevoel kan niet ontgaan in de richting van een kostbaarder hypotheekadviseur geleid te worden.

  • Rene van Hoek 5.0 4 september 2020

    De hypothecaire lening bij MoneYou is qua voorwaarden goed. Marktconforme rente, extra aflossingsvoorwaarden ook vergelijkbaar, bij eventuele verhuizing in de toekomst ook flexibel, etc. Er zijn misschien andere aanbieders die op één punt beter scoren, maar de totale ‘package-deal’ bij MoneYou is goed. Het aanvraagproces heb ik als erg soepel ervaren. Het is erg duidelijk welke informatie nodig is, welke informatie ze al hebben en dus wat je nog moet aanleveren. Het acceptatieproces was in mijn geval ook erg snel en adequaat. De hypotheek was binnen een paar werkdagen definitief goedgekeurd. De communicatie met de medewerkers was erg prettig. Ik heb een paar keer gebeld en ‘gechat’. Direct een adequaat antwoord en toezeggingen werden ook nagekomen. Al met al kan ik MoneYou voor een hypotheek zeker aanbevelen.

  • Gertjan Fortuin 5.0 4 september 2020

    Na het uploaden van de documenten kreeg ik contact met een adviseur deze heeft op basis van de mogelijkheden die er voor hand waren een super goed advies uitgebracht.

  • Leila van Veen-Cool 5.0 4 september 2020

    Snel, makkelijk, behulpzaam en vriendelijk

  • R.J. Keiman 1.0 14 augustus 2020

    Nu 5 jaar hypotheek bij MoneYou en afsluiten was destijds erg goed heerlijk digitaal tegen beperkte kosten en dik 5 sterren waard. Gestart met extra aflossen nu....en dan sta je verbaasd over de oudbolligheid, verre van digitaal en laat staan de maatschappelijke verantwoordelijkheid. Bij een maandelijkse extra aflossing krijg ik een brief met melding dat er extra afgelost is en na 2 weken mijn leningoverzicht op papier. Dat zijn 4 vellen A4 enkelzijdig geprint. Dus een aflossing kost dus 2 enveloppen en 5 vellen A4. Geprobeerd hiervan af te komen, maar dat zou niet kunnen. Best wel bijzonder. Het leningoverzicht kan ik ook online zien. Vindt het dus echt een onnodige verspilling van middelen. Mogelijk gaan ze ooit wat moderner of geven ze de gelegenheid om over te stappen zonder boeterente naar andere bank die wel MVO nastreeft.

  • Marcel Heesakkers 5.0 12 augustus 2020

    Excecution only hypotheek online afgesloten. Het aanvraag proces is zeer duidelijk en waar gewenst, kun je hulp krijgen van een medewerker (acceptant). je hoeft alleen relevante documenten aan te leveren en niet bijvoorbeeld je IB van 10 jaar geleden. Andere hypotheekaanbieders/ adviseurs zien vaak alleen maar beren op de weg. Bij Moneyou heb ik dat gevoel niet 1 keer gehad. Top!

  • Sebastiaan 5.0 11 augustus 2020

    Alles verliep goed bij MoneYou. Communicatie verliep ook goed. Geen specifieke op- of aanmerkingen te vermelden.

Sluiten

Inloggen