Reviews Moneyou hypotheek

Moneyou hypotheek Waardering 4.4 /5 (126 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
 • Peter Biermans 5.0 30 oktober 2019

  We hebben een aanvraag bij Moneyou gedaan voor het oversluiten van een lopende hypotheek. De informatie die we hierover kregen was zeer duidelijk en compleet. het was verplicht om eerst een test te doen om te kijken of je kennis hebt van financiƫle zaken die bij het afsluiten van een hypotheek spelen. Nadat we alle benodigde documenten hadden aangeleverd hebben we zeer snel een aanbieding gekregen voor een nieuwe hypotheek. De aanbieding was zeer duidelijk en hebben daarom besloten de hypotheek bij Moneyou onder te brengen. De verdere afwikkeling was zeer snel geregeld. Wij zijn zeer tevreden met een de nieuwe hypotheek van Moneyou.

 • ale hijma 4.0 29 oktober 2019

  via internet hypotheek afgesloten ging soepel en vrij vlot minpunt vind ik dat de hypotheekrente bij ondertekening bij notaris hoger was dan de op dat moment geldende hypotheekrente. dat scheelde toch 0,3 % rente.

 • Branke Visser 5.0 29 oktober 2019

  Professioneel, snel, flexibel, klantvriendelijk, goede communicatie. Alles binnen 1 week rond. Gewoon goed.

 • E. van den Heuvel 5.0 29 oktober 2019

  Het afsluiten van een hypotheek blijkt helemaal niet ingewikkeld te zijn. Uiteraard dien je jezelf vooraf goed in te lezen over de verschillende hypotheekvormen etc. Als je deze moeite niet wilt nemen, moet je een (dure) adviseur nemen. Via een test wordt vastgesteld of je genoeg weet. Daarna volgt een verzoek tot het aanleveren van informatie en stukken die uiteindelijk tot een offerte leiden. Het hele traject neemt ongeveer een week in beslag en dat is echt supersnel! Bij onduidelijkheden kun je bellen en krijg je een goed en begrijpelijk antwoord. Geen financieel jargon, gewoon Nederlands! Ik ben erg blij met mijn MoneYou hypotheek en kan het iedereen aanraden!

 • Pieter Chr. Scholten 5.0 29 oktober 2019

  Hypotheekafsluiting. Duidelijke website, heldere uitleg, concurrerende offerte, adequaat schriftelijk en telefonisch contact, vriendelijke en kundige medewerkers. Kortom: aanbevelingswaardig.

 • Johan Pot 5.0 29 oktober 2019

  Simpel, kort, zonder flauwekul, zoals ik verwacht zelf een hypotheek af te sluiten.

 • Rene Nijland 5.0 18 oktober 2019

  Fijne en snelle samenwerking met Money you. De toegewezen account manager was erg vriendelijk, duidelijk en snel in het opvolgen van vragen en het goedkeuren van documentatie waardoor onze aanvraag ontzettend soepel en snel is afgerond.

 • Natasja van de Fliert 5.0 17 oktober 2019

  Ben erg tevreden over de snelheid van verwerken en het minimale aan stukken dat ik hoefde aan te leveren! Jullie waren ook mijn eerdere hypotheekverstrekker en het voelt als "thuiskomen"! En ook fijn dat jullie na passeren nog een keer bellen om te horen of alles goed is afgerond!

Sluiten

Inloggen