Reviews Moneyou hypotheek

Moneyou hypotheek Waardering 4.5 /5 (148 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • Jochem van der Stap 4.0 19 januari 2020

    Mijn hypotheek geregeld via Moneyou. Opvallend goeie service, niet verwacht van een online aanbieder. Telefonisch makkelijk te bereiken en de online tool voor aanleveren documenten is eenvoudig. Aandachtspuntje wat mij betreft wel was de tijd die het kostte voor finaal akkoord. Hierdoor heb ik bijv. de geldigheid moeten verlengen van de offerte (ipv nieuwe offerte aanvragen) terwijl de rente intussen was gedaald en er ook extra kosten voor de verlenging in rekening worden gebracht. Overall echter heel tevreden.

  • Johan 5.0 17 januari 2020

    Super! snel geregeld en goed contact!

  • Martin Knol 5.0 17 januari 2020

    Moneyou heeft een prima omgeving gecreƫerd waarin je stap voor stap en heel duidelijk en transparant ziet wat er nodig is en wat de status is. Medewerkers zijn goed bereikbaar en zijn vriendelijk en behulpzaam. Perfecte mix van een internet doehetzelf omgeving, ondersteund door persoonlijke service

  • Jitze van der Wal 5.0 17 januari 2020

    Heb bij het kopen van mijn woning eerst geprobeerd om via mijn eigen bank een hypotheek af te sluiten (ABN). Dit leidde tot een hoop vertraging en ergernis in een toch al spannende tijd om de financiering rond te krijgen. Via een tip kwam ik bij MoneYou en toen ging het heel snel. Online kon ik de relevante documenten uploaden en bij vragen kon ik gebruik maken van de chat die ook goed werkte. Al met al een zeer goede ervaring en dienstverlening

  • Frank Overmars 5.0 10 januari 2020

    Geweldige snelle en zeer deskundige begeleiding van Ismail gehad! Top! Aanvraag in een week rond (inclusief kerst en oud en nieuw).

  • Vincent 5.0 8 januari 2020

    Zeer snelle doorlooptijd van een hypotheekaanvraag. Ismail heeft mij hierbij TOP geholpen. Met zijn kennis, kunde en korte lijntjes om mee te schakelen, heb ik op korte termijn een hypotheek bij MoneYou afgesloten.

  • Martijn 5.0 24 december 2019

    Alles is prettig en snel verlopen.

  • C. 5.0 23 december 2019

    Makkelijk om zelf een hypotheek te regelen, goede communicatie via telefoon en mail!

Sluiten

Inloggen