Reviews Moneyou hypotheek

Moneyou hypotheek Waardering 4.5 /5 (217 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
 • Toqias 5.0 10 augustus 2020

  Ik heb mijn eerste hypotheek afgesluiten bij Moneyyou. Ik moet wel toegeven dat ik mezelf zeer goed heb verdiept in het hypotheken en ik had zelf in no-time alle documenten die nodig waren (stuk of 10 in totaal). Alles verliep heel gemakkelijk en snel. Makkelijk om ook in contact te komen via de live chat, was erg nuttig! Werd goed geholpen als ik vragen had of als document goed gekeurd moesten worden.

 • Heij 5.0 7 augustus 2020

  Vanwege de aangeboden rente toch mijn keuze laten vallen op een hypotheekverstrekker...maarrrrr voor de service een dikke 10!!! Ismail Tuncer heeft mij geweldig geholpen, leverde voortreffelijk werkšŸ‘!

 • Mark van den Broek 5.0 6 augustus 2020

  Had niet beter gekund: makkelijk en intuĆÆtief proces, zeer snelle afhandeling en persoonlijke benadering. Ik werd gekoppeld aan een vaste medewerker van MoneYou waardoor het proces extra soepel is verlopen, nuttig advies ook gekregen nog. Uiteindelijk alles binnen 2 weken kunnen regelen, terwijl ik ook nog op een later moment in het proces een wijziging wilde doorvoeren in de rentevaste periode, dit kon zeer makkelijk geregeld worden. Veel dank ook aan Joris voor de goede service.

 • JH Spaan 4.0 6 augustus 2020

  Vond het proces moeizaam. Medewerkers waren behulpzaam. Maar een continu gevecht rond aanleveren van gegevens. Niet altijd logisch. Er wordt met een 'protocol' gewerkt. Daar moet alles in de juiste vakjes passen. Niet duidelijk waarom het 'protocol' is zoals het is. Combinatie van zorgplicht, angst voor 'problemen later', Toezichthouders? Niet alleen commerciƫel. Komt irritant over.

 • R Kuiters 5.0 6 augustus 2020

  Goed

 • Kim Leenders 5.0 6 augustus 2020

  Het was heel erg fijn om de hypotheek via Moneyou af te sluiten. Het systeem om alles in te dienen is super makkelijk. Je krijgt heel snel feedback. Ik had binnen een week al een getekende offerte teruggestuurd. Er zijn weinig execution only hypotheken die je zelf kan afsluiten. En er is geen Ć©Ć©n waarmee het zo prettig en snel werken is Ć©n je zulke scherperentarieven hebt. Moneyou was voor mij de enige goede optie. Ik ben onwijs blij hoe het proces verlopen is en het eindresultaat. Zo wordt een huis kopen een feestje!

 • Ania 5.0 6 augustus 2020

  Snel simpel en duidelijk. Bij vragen staat er altijd iemand (vast aanspreekpunt) klaar om je te helpen en uitleg te geven. Het hele hypotheekaanvraag als zeer prettig ervaren hierdoor.

 • Floris 5.0 3 augustus 2020

  We waren op zoek naar een execution only hypotheek en hebben die bij Moneyou naar alle tevredenheid kunnen afsluiten. Tijdens het het hele proces erg goed en snel geholpen, prima begeleiding door Ismail.

Sluiten

Inloggen