Je Financieel Jaaroverzicht downloaden

Voor je administratie kan het handig zijn om een Financieel Jaaroverzicht te bewaren. Omdat dit niet altijd nodig is, verstuurt Moneyou deze jaaroverzichten niet per post. Je kunt het Financieel Jaaroverzicht daarom downloaden via je Persoonlijke pagina.

Het bestand dat je download is in CSV formaat. Dit is een bestand dat je met een programma als Microsoft Excel kan openen. Je kunt het daarna uitprinten of op je computer bewaren.

Op deze pagina leggen we je in vijf stappen uit hoe je je Financieel Jaaroverzicht kan downloaden

Stap 1: Log in op je Persoonlijke pagina

Klik rechts boven op de knop 'Log in'. Kies daarna voor 'Inloggen Persoonlijke pagina'. In het volgende scherm vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in. Na het inloggen kom je op je Persoonlijke pagina.

Stap 2: Navigeer naar ‘Jaaroverzicht’

Links onder in het menu klik je op 'Mijn gegevens'. In het menu dat daaronder verschijnt, kies je voor 'Jaaroverzicht'. Je komt nu in het scherm waar je het Financieel Jaaroverzicht kan downloaden.

Stap 3: Kies het juiste jaar

Kies het jaar waarvan je het Financieel Jaaroverzicht wilt downloaden. Klik op 'Jaaroverzicht tonen' rechts op de pagina.

Stap 4: Download het Financieel Jaaroverzicht

Controleer de gegevens. Kloppen alle gegevens, klik dan op 'Downloaden' naast de omschrijving van het Financieel Jaaroverzicht.

Stap 5: Download het Financieel Jaaroverzicht.

Controleer de gegevens. Kloppen alle gegevens, klik dan op 'Download'.

Na het downloaden staat het Financieel Jaaroverzicht op je harde schijf. Je kunt nu kiezen om hem op je computer te bewaren, of om het jaaroverzicht uit te printen.

Sluiten

Inloggen