Je rekeningafschrift downloaden

Voor je administratie kan het handig zijn om een rekeningafschrift te bewaren. Omdat dit niet altijd nodig is, verstuurt Moneyou deze afschriften niet per post. Je kunt het afschrift daarom downloaden via je Persoonlijke pagina. Het bestand dat je download is in PDF formaat. Je kunt het daarna uitprinten of op je computer bewaren.

Op deze pagina leggen we je in vier stappen uit hoe je je rekeningafschrift kan downloaden.

 

Stap 1: Log in op je Persoonlijke pagina

Klik rechts boven op de knop 'Log in'. Kies daarna voor 'Inloggen Persoonlijke pagina'. In het volgende scherm vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in. Na het inloggen kom je op je Persoonlijke pagina.

Stap 2: Navigeer naar ‘Download afschrift’

Links boven in het menu klik je op 'Spaarrekeningen'. In het menu dat daaronder verschijnt, kies je voor 'Download afschrift". Je komt nu in het scherm waar je het afschrift kan downloaden.

Stap 3: Kies het juiste afschrift

Kies de rekening waarvan je een afschrift wilt downloaden in het witte vlak naast 'Rekening'. Bepaal vervolgens de begin- en einddatum voor het afschrift, en klik op 'Zoeken' rechts op de pagina.

Kies vervolgens voor 'Downloaden', rechts naast de omschrijving van het afschrift dat onderaan de pagina verschijnt.

Stap 4: Download het afschrift in PDF

In het volgende scherm controleer je de gegevens. Als ze kloppen klik je op de knop 'Downloaden'.

Na het downloaden staat het afschrift op je harde schijf. Je kunt nu kiezen om de PDF op je computer te bewaren, of om het afschrift uit te printen.

Sluiten

Inloggen