Blijf via e-mail op de hoogte van je bij- en afschrijvingen

De verwerking van een betaling duurt soms even. Soms wacht je daarom op een betaling, en wil je weten of hij al is uitgevoerd. Het is onhandig om daarvoor steeds op je Persoonlijke pagina in te loggen. Dat snappen we. Daarom kun je bij Moneyou e-mail alerts instellen. Als je voor deze optie kiest, ontvang je voor elke betaling een bevestiging per e-mail, dit is wel zo gemakkelijk.
 
Op deze pagina leggen we je in vier stappen uit hoe je e-mail alerts kan instellen.

Stap 1: Log in op je Persoonlijke pagina

Klik rechts boven op de knop 'Log in'. Kies daarna voor 'Inloggen Persoonlijke pagina'. In het volgende scherm vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in. Na het inloggen kom je op je Persoonlijke pagina.

Stap 2: Navigeer naar ‘E-mail alerts’

Links onder in het menu klik je op 'Mijn gegevens'. In het menu dat daaronder verschijnt, kies je voor 'Wijzig gegevens', en vervolgens 'E-mail alerts'. Je komt nu in het scherm waar je de alerts in kan stellen.

Stap 3: Bepaal welke alerts je wilt ontvangen

Er zijn twee soorten e-mail alerts. Voor bedragen die op je Moneyou spaarrekening bijgeschreven worden, en voor bedragen die van je Moneyou spaarrekening afgeschreven worden. Kies voor beide soorten of je ze wel of niet wilt ontvangen, en klik daarna op 'Volgende'.

 

Stap 4: Bevestig je nieuwe e-mail alerts

Controleer het soort e-mail alerts dat je wilt ontvangen. Als alles klopt, klik dan rechts op de pagina op 'Bevestigen'.

Vanaf de volgende bij- of afschrijving ontvang je een alert via e-mail.

Sluiten

Inloggen