Open een extra rekening

Al je spaargeld op één rekening is vaak onhandig en niet overzichtelijk. Bijvoorbeeld als je spaart voor je kinderen, een nieuwe auto of je vakantie. Dat snappen we. Daarom kan je bij Moneyou een extra spaarrekening openen, zodat het gemakkelijker is om overzicht te houden.

Op deze pagina leggen we je in vijf stappen uit hoe je een extra rekening kan openen.  

Stap 1: Log in op je Persoonlijke pagina

Klik rechts boven op de knop 'Log in'. Kies daarna voor 'Inloggen Persoonlijke pagina'. In het volgende scherm vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in. Na het inloggen kom je op je Persoonlijke pagina.

Stap 2: Start met het openen van een nieuwe rekening

Links boven in het menu klik je op 'Spaarrekeningen'. In het menu dat daaronder verschijnt, kies je voor 'Nieuwe rekening openen'. Je komt nu in het scherm waar je een nieuwe rekening kan openen.

Stap 3: Kies de juiste rekening

Je kunt kiezen tussen een Moneyou Spaarrekening of een Moneyou Kwartaal Spaarrekening. Kies de rekening die je wilt openen in het witte vlak naast 'Soort rekening'.

 

Stap 4: Geef de rekening een naam

Bedenk een passende naam voor de rekening. Bijvoorbeeld 'Vakantie Frankrijk' of 'Studie kids'. Typ deze in het witte vlak naast 'Rekeningnaam'.

Stap 5: Open je nieuwe rekening

Controleer het soort rekening en de rekeningnaam. Als alles klopt, klik dan rechts op de pagina op 'Bevestigen'.

Je nieuwe spaarrekening is direct zichtbaar in het overzicht van je spaarrekeningen. Vanaf je andere Moneyou spaarrekening(en) kun je direct geld overboeken naar je nieuwe rekening. Wil je geld storten vanuit een andere bank, dan kan dat de eerst volgende werkdag.

Sluiten

Inloggen