Houd je spaardoel in de gaten

Als je spaart voor een doel, wil je dat zo snel mogelijk bereiken. Maar soms vergeet je je maandelijkse spaarbedrag over te maken. Dat snappen we. Om er zeker van te zijn dat je elke maand dichter bij je spaardoel komt, kun je jezelf een reminder laten sturen zodra je het overboeken vergeet.

Stel je deze reminder in en vergeet je vervolgens een maand te sparen? Dan krijg je een e-mail waarin staat dat het langer duurt om je spaardoel te bereiken. Zo motiveer je jezelf om door te sparen.

Op deze pagina leggen we je in vier stappen uit hoe je de reminder in kunt stellen.

Stap 1: Log in op je Persoonlijke pagina

Klik rechts boven op de knop 'Log in'. Kies daarna voor 'Inloggen Persoonlijke pagina'. In het volgende scherm vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in. Na het inloggen kom je op je Persoonlijke pagina.

Stap 2: Kies de juiste rekening

Links boven in het menu klik je op 'Spaarrekeningen'. In het menu dat daaronder verschijnt, kies je voor 'Overzicht'. Kies het doel waarvoor je een alert wilt ontvangen, en klik op het rekeningnummer van dat doel.

Stap 3: Navigeer naar de instellingen van je spaardoel

Klik in het midden van de pagina op de tekst 'Bekijken en wijzigen spaardoel'.

 

Stap 4: Verander de instellingen van je spaardoel

In het scherm dat verschijnt controleer je het bedrag in het witte vlak naast 'Maandelijks spaarbedrag'.

Is dat het bedrag dat je maandelijks wilt sparen? Zet je een vinkje voor 'Stuur mij een email als ik mijn maandelijkse storting vergeten ben'.

Klik rechts op de blauwe knop 'Wijzigingen opslaan'. Mocht je je maandelijkse storting vergeten sturen we je een reminder via email.

Sluiten

Inloggen