Je spaardoel in de gaten houden

Je wilt weten hoe ver je bent met het behalen van je spaardoel. Maar je wilt niet dagelijks inloggen op je Persoonlijke pagina. Dat snappen we. Op je Persoonlijke pagina kun je daarom alerts instellen.

Als je een alert instelt, sturen we je een email zodra je een bepaald percentage van je doel bereikt. Bijvoorbeeld als je 40% van je vakantie bij elkaar hebt gespaard. Zo ben je altijd op de hoogte over de voortgang van je spaardoel.

Op deze pagina leggen we je in vier stappen uit hoe je de alerts in kunt stellen.

Stap 1: Log in op je Persoonlijke pagina

Klik rechts boven op de knop 'Log in'. Kies daarna voor 'Inloggen Persoonlijke pagina'. In het volgende scherm vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in. Na het inloggen kom je op je Persoonlijke pagina.

Stap 2: Kies de juiste rekening

Links boven in het menu klik je op 'Spaarrekeningen'. In het menu dat daaronder verschijnt, kies je voor 'Overzicht'. Kies het doel waarvoor je een alert wilt ontvangen, en klik op het rekeningnummer van dat doel.

Stap 3: Navigeer naar de instellingen van je spaardoel

Klik in het midden van de pagina op de tekst 'Bekijken en wijzigen spaardoel'.

 

Stap 4: Verander de instellingen van je spaardoel

In het scherm dat verschijnt, zet je een vinkje voor de bovenste van de twee regels 'Stuur mij een email...'. Kies vervolgens wanneer je een email wilt ontvangen. Dat doe je door het percentage dat midden in de zin staat te veranderen.

Klik rechts onder op de blauwe knop 'Wijzigingen opslaan'. Zodra je het gekozen percentage hebt bereikt sturen we je een alert via email.

Sluiten

Inloggen