Sparen in depostio: altijd een vaste rente

Soms wil je je spaargeld voor een langere periode op je spaarrekening laten staan. Bovendien wil je graag de zekerheid van een vaste rente. In dat geval kan je bij Moneyou een spaardeposito openen. Je kiest van te voren hoe lang je je geld kunt missen. Dit kan 6 maanden zijn, maar ook één of twee jaar.

Als je je geld inderdaad voor die periode in het deposito laat staan, ontvang je een vaste rente.

Op deze pagina leggen we je uit hoe je in vier stappen een deposito kan openen.

Stap 1: Log in op je Persoonlijke pagina

Klik rechts boven op de knop 'Log in'. Kies daarna voor 'Inloggen Persoonlijke pagina'. In het volgende scherm vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in. Na het inloggen kom je op je Persoonlijke pagina.

Stap 2: Navigeer naar ‘Nieuw Deposito’

In het menu links op de pagina klik je op 'Spaardeposito'. Vervolgens kies je voor 'Nieuw deposito'. Je komt nu in het scherm waar je een deposito kan openen.

Stap 3: Bepaal welk deposito je wilt openen

Kies het bedrag dat je in het deposito wilt storten, en van welke spaarrekening je dat bedrag gaat overmaken. Bepaal vervolgens hoe lang je dat geld kunt missen, en wat er op de einddatum van het deposito mee moet gebeuren.

Als je alles juist hebt ingesteld, klik je op 'Volgende'.

 

Stap 4: Bevestig het nieuwe deposito

Controleer de gegevens onder 'Nieuwe spaardeposito'. Als alles correct wordt weergegeven, typ dan je wachtwoord in het witte vlak naast 'Wachtwoord'. Klik vervolgens op 'Bevestigen'.

Je spaardeposito is direct actief.

Sluiten

Inloggen