Voeg een foto aan je spaarrekening toe

Vaak spaar je met een doel. Voor de toekomst, een nieuwe auto of je vakantie bijvoorbeeld. Dat snappen we. Daarom kun je bij Moneyou een foto van dat spaardoel bij je rekening plaatsen. Bijvoorbeeld, een foto van de auto waar je voor spaart.

Op deze pagina leggen we je uit hoe je in vijf stappen een foto van je spaardoel bij je rekening plaatst.

Stap 1: Log in op je Persoonlijke pagina

Klik rechts boven op de knop 'Log in'. Kies daarna voor 'Inloggen Persoonlijke pagina'. In het volgende scherm vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in. Na het inloggen kom je op je Persoonlijke pagina.

Stap 2: Navigeer naar “Overzicht”

Links boven in het menu klik je op 'Spaarrekeningen'. In het menu dat daaronder verschijnt, kies je voor 'Overzicht. Je komt nu in het scherm met een overzicht van je spaarrekeningen.

Stap 3: Kies de juiste rekening

Kies de rekening waar je een foto bij wilt plaatsen. Klik op het vak met de grijze camera en het blauwe plus teken, links naast de rekening naam. Je komt nu op de pagina waar je een foto van je spaardoel kan plaatsen..

 

Stap 4: Start met plaatsen

Klik op 'Bestand kiezen' midden op de pagina. Zoek vervolgens de foto die je wilt plaatsen op je harde schijf. Kies de foto en klik op 'Open'. Als je de bestandsnaam in het witte vlak naast 'Bestand kiezen' juist is klik je rechts op de pagina op 'Volgende'.

Stap 5: Pas de foto aan

Op het volgende scherm zie je twee foto's. De rechter is de foto zoals je hem bij je rekening gaat plaatsen. In de linker kan je de foto aanpassen. Klik op de linker foto en houd de muisknop ingedrukt. Het vierkant dat verschijnt kun je vergroten, verkleinen en verslepen. Zodra je tevreden bent met het resultaat, klik je onder aan de pagina op 'Bevestigen'.

Sluiten

Inloggen