Moneyou lenen 

3.9/ 5 (286 reviews)

Beheer je lening bij Moneyou

Op deze pagina vind je informatie over het beheren van je lening bij Moneyou.

Bij Moneyou kijken we altijd vooruit. Daarom zijn we bezig met de ontwikkeling van een nieuwe en verbeterde Persoonlijke pagina. Deze wordt binnenkort gelanceerd.

NA 1 november klant geworden? 

Beheer je lening via onderstaande formulieren.


Persoonlijke gegevens wijzigen

Om je adresgegevens, e-mailadres of telefoonnummer te wijzigen download je onderstaand formulier. Vul het formulier in en mail het naar lenen@moneyou.nl met ‘wijzigingsverzoek + je contractnummer’ als onderwerp. Zodra de wijzigingen zijn verwerkt ontvang je een bevestiging per e-mail.

Persoonlijke gegevens wijzigen


Incassodatum wijzigen

Wil je de datum wijzigen waarop wij het maandbedraq van je rekening afschrijven? Dat is zo geregeld! Download onderstaand formulier, vul het in en mail het naar lenen@moneyou.nl met ‘wijzigingsverzoek + je contractnummer’ als onderwerp. Stuur dit formulier minimaal 5 werkdagen voor zowel de huidige als de gewenste incassodatum in, om de wijziging op tijd door te voeren.

Incassodatum wijzigen


Maandbedrag verhogen

Wil je iedere maand meer aflossen? Download onderstaand formulier en vul het in. Het formulier dient te worden ondertekend door de eerste en, indien van toepassing, de tweede contractant. Mail het vervolgens naar lenen@moneyou.nl met ‘wijzigingsverzoek + je contractnummer’ als onderwerp.

Maandbedrag verhogen


Maandbedrag verlagen

Wil je het maandbedrag verlagen? Neem telefonisch contact op met onze klantenservice via 0800-6663993 (kosteloos). Houd daarbij je contractnummer bij de hand. We helpen je graag verder!


Kredietlimiet verhogen

Wil je de kredietlimiet verhogen? Dat houdt in dat je meer geld gaat lenen en er moet dan worden bekeken of dat mogelijk is. Neem voor meer informatie telefonisch contact op met onze klantenservice via 0800-6663993 (kosteloos). Houd daarbij je contractnummer bij de hand. We nemen graag de mogelijkheden met je door.


Kredietlimiet verlagen

Wil je extra aflossen en zo je kredietlimiet verlagen? Download onderstaand formulier en vul het in. Het formulier dient te worden ondertekend door de eerste en, indien van toepassing, de tweede contractant. Mail het vervolgens naar lenen@moneyou.nl met ‘wijzigingsverzoek + je contractnummer’ als onderwerp.

Kredietlimiet verlagen


Rekeningnummer wijzigen

Wil je het maandbedrag laten incasseren van een andere rekeningnummer? Download onderstaand formulier en vul het in. Het moet worden ondertekend door de eerste en (indien van toepassing) de tweede contractant. Mail het samen met een kopie bankafschrift van de nieuwe bankrekening naar lenen@moneyou.nl met ‘wijzigingsverzoek + je contractnummer’ als onderwerp en wij maken het in orde.

Bankrekening wijzigen


Opname krediet

Wil je geld opnemen van je doorlopend krediet? Je kunt bedragen vanaf € 100 opnemen. Download onderstaand formulier, vul het in en mail het naar lenen@moneyou.nl met ‘opnameverzoek + je contractnummer’ als onderwerp.

Opname krediet


Krediet beëindigen

Om het krediet te beëindigen bel je eerst met 0800 – 6663993 om je resterende saldo op te vragen. Houd daarbij je contractnummer bij de hand. Download vervolgens onderstaand formulier en vul het in. Het formulier dient te worden ondertekend door de eerste en (indien van toepassing) de tweede contractant. Mail het formulier naar lenen@moneyou.nl met ‘wijzigingsverzoek + je contractnummer’ als onderwerp en maak het resterende saldo over. Zodra we alles hebben ontvangen nemen wij je verzoek tot beëindiging in behandeling.

Krediet beëindigen


Kredietovereenkomst ontbinden

Je kunt een kredietovereenkomst ontbinden binnen 14 dagen nadat je deze bij Moneyou hebt afgesloten, dit noemen we herroepen. Het saldo moet vervolgens binnen 30 dagen na herroeping worden terugbetaald. Betaal je binnen 5 dagen na herroeping terug? Dan betaal je geen rente. Betaal je na 5 dagen? Dan betaal je de contractuele rente vanaf het moment dat wij het krediet aan jou hebben uitbetaald.

Om de kredietovereenkomst te ontbinden bel je eerst met 0800 – 6663993 om het saldo op te vragen. Houd daarbij je contractnummer bij de hand. Download vervolgens onderstaand formulier en vul het in. Het formulier dient te worden ondertekend door de eerste en (indien van toepassing) de tweede contractant. Mail het formulier naar lenen@moneyou.nl met ‘wijzigingsverzoek + je contractnummer’ als onderwerp en maak het resterende bedrag over. Zodra alles in goede orde is ontvangen zal de overeenkomst worden ontbonden.

Kredietovereenkomst ontbinden


Wijzingingen persoonlijke situatie

Je staat nooit stil. Je leven verandert en dat kan gevolgen hebben voor je lening. Wij zijn dan ook graag op de hoogte van ingrijpende gebeurtenissen zoals verlies van je baan, echtscheiding of overlijden. In deze gevallen willen we je vriendelijk verzoeken telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice via 0800 – 6663993 (kosteloos) zodat wij je persoonlijk kunnen informeren.


Sluiten

Inloggen