Reviews MoneYou Lenen

MoneYou Lenen Waardering 3.9 /5 (277 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • Anton 5.0 23 november 2016

    Wat een drama!!! Contact onmogelijk, site werkt voor geen meter! Extreem slecht dit!!!!!! Je bent gemiddeld 3 weken bezig om er achter te komen wat er nog open staat. Triest!!!!

  • robert 1.0 6 september 2016

    Moneyou is mijn e-mailadres kwijtgeraakt in haar systemen. Nu sturen ze al tijden mails naar een niet bestaand adres, maar hebben dat niet door. Ik moet nu schriftelijk, per post dus, met kopieën legitimatie opnieuw verzoeken om wijziging. Zelfs de Belastingdienst is minder formeel.

  • Theo de Brabander 5.0 20 augustus 2016

    Ik heb de afgelopen jaren diverse mailtjes gehad van Monyou, meestal een rente verlaging van mijn spaarproduct. Ik heb ook een doorlopend krediet bij Monyou en u raad het al nog nooit een mail gehad over rente verlaging dat is wel een beetje zuur verder is het een best bedrijf

  • Hilda Vroom 1.0 16 augustus 2016

    Niet klant vriendelijk ,en moeilijk

  • Marc 1.0 4 juli 2016

    Blunderende klantenservice, blokkeren je doorlopend krediet wanneer je ZZP-er wordt, kunnen geen e-mailbijlagen van Macs zien, ik raad MoneYou AF, vooral als je overweegt ZZP-er te worden! Als er iets bijzonders met je situatie is, ben je hier SLECHT af!

  • Ontevreden klant. 1.0 25 juni 2016

    Moneyou geen gedoe. Juist zwaar het tegenovergestelde. 5-6 aanvraag gedaan voor een doorlopend krediet,10-6 alle doc.stukken verstuurd. 14-6 mail terug alles was goed ontvangen. … Lees verder

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Tyberiusz 5.0 19 juni 2016

    Zeer professioneel bedrijf geeft om goede relaties met klijenta 24/7

  • O.Gormez 2.0 27 april 2016

    Zeer slechte mail en bel service als je een keer niet kan betalen, het lening wordt gelijk 3 maanden geblokkeerd.

Sluiten

Inloggen