Reviews MoneYou Lenen

MoneYou Lenen Waardering 3.9 /5 (273 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • Marc 1.0 4 juli 2016

    Blunderende klantenservice, blokkeren je doorlopend krediet wanneer je ZZP-er wordt, kunnen geen e-mailbijlagen van Macs zien, ik raad MoneYou AF, vooral als je overweegt ZZP-er te worden! Als er iets bijzonders met je situatie is, ben je hier SLECHT af!

  • Ontevreden klant. 1.0 25 juni 2016

    Moneyou geen gedoe. Juist zwaar het tegenovergestelde. 5-6 aanvraag gedaan voor een doorlopend krediet,10-6 alle doc.stukken verstuurd. 14-6 mail terug alles was goed ontvangen. … Lees verder

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Tyberiusz 5.0 19 juni 2016

    Zeer professioneel bedrijf geeft om goede relaties met klijenta 24/7

  • O.Gormez 2.0 27 april 2016

    Zeer slechte mail en bel service als je een keer niet kan betalen, het lening wordt gelijk 3 maanden geblokkeerd.

  • P Reijnen 1.0 18 februari 2016

    Onvriendelijk, Niet meedenkend personeel die onjuiste informatie geeft. Personeel zit er kennelijk formeel om de telefoon op te nemen voor de schijn van bereikbaarheid, maar is het mn. kennelijk om klanten af te poeieren. Waardeloos.

  • Jan 1.0 10 februari 2016

    Niet meer normaal wat een organistaie dat Moneyou. Het enige wat vlot ging,was de voorlopige goedkeuring. Contract terug gestuurd en na 3 dagen maar eens gebeld of mijn contract wel was aangekomen. toen na een paar dagen een mail dat alles goed ontvangen was. na 3 dagen een mail dat een loonstrook niet goed leesbaar was,direct een nieuwe gemaild. na drie dagen een mail dat het arbeidscontract niet duidelijk was en dus ook die gelijk gemaild. toen een mail dat ik binnen een dag zou horen of het goed gekeurd was ja of nee. inmiddels dik 3 weken verder en nog totaal niets maar dan ook niets gehoord

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Feline van der Heyden 2.0 8 februari 2016

    Ik vind dat heb mogelijk moet zijn om een bewijs te krijgen dat de lening is afgelost en opgezegd. Ook voordat het (pas 3 werkdagen later) bij het BKR geregistreerd wordt. Het moet toch niet moeilijk zijn om een paar zinnetjes in een mail te typen "lening is afgelost en opgezegd. Bij deze, groet, Moneyou".

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Monique Amptmeijer 1.0 14 november 2015

    Aangetrokken door een lagere rente heb ik mijn krediet over gesloten naar moneyou. Dit was begin september. Tot op heden nog steeds geen inlog voor mijn persoonlijke pagina. Ondanks meerdere mails en telefoontjes. Ook wordt ik ondanks toezeggingen niet gebeld. Lage rente maar daardoor geen goede ICT of back-0ffice. … Lees verder

Sluiten

Inloggen