Reviews MoneYou Lenen

MoneYou Lenen Waardering 3.9 /5 (275 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • Theo de Brabander 5.0 20 augustus 2016

    Ik heb de afgelopen jaren diverse mailtjes gehad van Monyou, meestal een rente verlaging van mijn spaarproduct. Ik heb ook een doorlopend krediet bij Monyou en u raad het al nog nooit een mail gehad over rente verlaging dat is wel een beetje zuur verder is het een best bedrijf

  • Hilda Vroom 1.0 16 augustus 2016

    Niet klant vriendelijk ,en moeilijk

  • Marc 1.0 4 juli 2016

    Blunderende klantenservice, blokkeren je doorlopend krediet wanneer je ZZP-er wordt, kunnen geen e-mailbijlagen van Macs zien, ik raad MoneYou AF, vooral als je overweegt ZZP-er te worden! Als er iets bijzonders met je situatie is, ben je hier SLECHT af!

  • Ontevreden klant. 1.0 25 juni 2016

    Moneyou geen gedoe. Juist zwaar het tegenovergestelde. 5-6 aanvraag gedaan voor een doorlopend krediet,10-6 alle doc.stukken verstuurd. 14-6 mail terug alles was goed ontvangen. … Lees verder

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Tyberiusz 5.0 19 juni 2016

    Zeer professioneel bedrijf geeft om goede relaties met klijenta 24/7

  • O.Gormez 2.0 27 april 2016

    Zeer slechte mail en bel service als je een keer niet kan betalen, het lening wordt gelijk 3 maanden geblokkeerd.

  • P Reijnen 1.0 18 februari 2016

    Onvriendelijk, Niet meedenkend personeel die onjuiste informatie geeft. Personeel zit er kennelijk formeel om de telefoon op te nemen voor de schijn van bereikbaarheid, maar is het mn. kennelijk om klanten af te poeieren. Waardeloos.

  • Jan 1.0 10 februari 2016

    Niet meer normaal wat een organistaie dat Moneyou. Het enige wat vlot ging,was de voorlopige goedkeuring. Contract terug gestuurd en na 3 dagen maar eens gebeld of mijn contract wel was aangekomen. toen na een paar dagen een mail dat alles goed ontvangen was. na 3 dagen een mail dat een loonstrook niet goed leesbaar was,direct een nieuwe gemaild. na drie dagen een mail dat het arbeidscontract niet duidelijk was en dus ook die gelijk gemaild. toen een mail dat ik binnen een dag zou horen of het goed gekeurd was ja of nee. inmiddels dik 3 weken verder en nog totaal niets maar dan ook niets gehoord

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
Sluiten

Inloggen