Reviews MoneYou Lenen

MoneYou Lenen Waardering 3.9 /5 (270 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • O.Gormez 2.0 27 april 2016

    Zeer slechte mail en bel service als je een keer niet kan betalen, het lening wordt gelijk 3 maanden geblokkeerd.

  • P Reijnen 1.0 18 februari 2016

    Onvriendelijk, Niet meedenkend personeel die onjuiste informatie geeft. Personeel zit er kennelijk formeel om de telefoon op te nemen voor de schijn van bereikbaarheid, maar is het mn. kennelijk om klanten af te poeieren. Waardeloos.

  • Jan 1.0 10 februari 2016

    Niet meer normaal wat een organistaie dat Moneyou. Het enige wat vlot ging,was de voorlopige goedkeuring. Contract terug gestuurd en na 3 dagen maar eens gebeld of mijn contract wel was aangekomen. toen na een paar dagen een mail dat alles goed ontvangen was. na 3 dagen een mail dat een loonstrook niet goed leesbaar was,direct een nieuwe gemaild. na drie dagen een mail dat het arbeidscontract niet duidelijk was en dus ook die gelijk gemaild. toen een mail dat ik binnen een dag zou horen of het goed gekeurd was ja of nee. inmiddels dik 3 weken verder en nog totaal niets maar dan ook niets gehoord

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Feline van der Heyden 2.0 8 februari 2016

    Ik vind dat heb mogelijk moet zijn om een bewijs te krijgen dat de lening is afgelost en opgezegd. Ook voordat het (pas 3 werkdagen later) bij het BKR geregistreerd wordt. Het moet toch niet moeilijk zijn om een paar zinnetjes in een mail te typen "lening is afgelost en opgezegd. Bij deze, groet, Moneyou".

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Monique Amptmeijer 1.0 14 november 2015

    Aangetrokken door een lagere rente heb ik mijn krediet over gesloten naar moneyou. Dit was begin september. Tot op heden nog steeds geen inlog voor mijn persoonlijke pagina. Ondanks meerdere mails en telefoontjes. Ook wordt ik ondanks toezeggingen niet gebeld. Lage rente maar daardoor geen goede ICT of back-0ffice. … Lees verder

  • Gody van der linden 5.0 1 november 2015

    Ik heb geen vertrouwen meer in (groot)banken, met name door de foute gedragingen (oa.libor), en producten (oa. rente-swaps). Ook het gemak waarmee banken op verkeerde momenten de economie hebben dwarsgezeten(oa. de Basel-accoorden, waardoor de huizenmarkt te maken kreeg met moeilijk te krijgen hypotheekleningen, … Lees verder

  • G Stoelinga 5.0 28 mei 2015

    Alles perfect geregeld, maar waarom kan ik vanaf mijn moneyou spaarrekeningen niet direct aflosssen op mijn doorl . krediiet. Zou m.i. een ideale aanvulling zijn

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Sonja Nuesink 2.0 18 mei 2015

    De offerte werd vlot ontvangen, daarna werd niets meer vernomen ondanks toezegging dat na goedkeuring einde van de week het geld beschikbaar zou zijn. 3 mail en 4 telefoontjes later wel 3 tegenstrijdige verhalen maar geen duidelijkheid over de aanvraag. De dames op de klantenservice zijn super aardig maar hebben kennelijk te maken met afdelingen die hen ook van t kastje naar de muur sturen.

Sluiten

Inloggen