dontforget
Geld

Welk type spaarder ben jij?

4 april 2019

Welk type spaarder ben jij?

Ga jij altijd voor de hoogste spaarrente, ben jij altijd op zoek naar de beste deal? Spaar jij liever bij een bank met een bankfiliaal of shop je liever bij de online only aanbieders? Natuurlijk spaart iedereen op zijn eigen manier. Lees snel verder om te zien welk type spaarder jij bent.

De Spaarrente-jager
Ben jij altijd op zoek naar de beste deal, wil jij de hoogst mogelijke rente ontvangen op je rekening en neem je geen genoegen met minder? Dan ben jij een echte Spaarrente-jager. Je struint alle banken af en zorgt dat jouw geld op de beste plek staat. Met een Moneyou Go rekening krijg je 0,00%* rente over je saldo (tot 1.000.000 euro). Je maakt verschillende potjes aan die je kunt zien als losse spaarrekeningen voor je verschillende spaardoelen. Zo heb je naast een scherpe rente ook overzicht over je spaargeld.

De Online-spaarder
Jij regelt van alles online, zoals het afsluiten van een verzekering en het bestellen van kleding. Ook je bankzaken regel je het liefst zelf online. Zo hoef je niet naar het bankkantoor, maar regel je alles vanaf de bank in de tijd dat het jou uitkomt. Een Moneyou Go rekening open je zelf online via je smartphone. Zo heb je altijd je spaargeld op zak, wel zo handig!

 

De Multi-spaarder
Jij als Multi-spaarder spaart voor meerdere zaken tegelijkertijd. Je wilt graag een lange reis maken, houdt van feestjes en festivals, maar je wilt ook graag binnenkort een weekendje weg met vrienden. Het sparen voor al deze doelen lukt jou aardig, maar je mist soms het overzicht: hoeveel geld heb je al binnen voor je reis en heb je al genoeg geld voor dat festival waar je over een maand heen wilt? Omdat alles op één spaarrekening staat en de rest op je lopende rekening, mis je het overzicht. Voor jou is een Moneyou Go rekening handig. In de Moneyou Go app maak je potjes aan voor al je doelen. Zo houd je grip op je geld.

* Variabele rente, effectief op jaarbasis.

Unable to show author. Please select an author first.