Doelsparen: ouderwetse spaarpotjes in een nieuw jasje

Je spaart voor een nieuwe keuken, of om eindelijk die lang gekoesterde verre reis te maken. Of een ander doel. Sparen voor een doel gaat vaak net iets makkelijker als je dat doel goed voor ogen houdt. Daarom heeft Moneyou Doelsparen. Met Doelsparen kun je meerdere spaarrekeningen naast elkaar hebben met elk een eigen spaardoel. En je hebt altijd in één oogopslag overzicht in al je spaardoelen.

“Als je spaart voor een doel levert dat net iets makkelijker het bedrag op dat je voor ogen hebt. ”

Spaarpotjes

Doelsparen is voor veel mensen nét die stok achter de deur die nodig ze nodig hebben om voldoende geld bij elkaar te sparen voor een grote belangrijke uitgave. Je kunt het zien als het hebben van de ouderwetse spaarpotjes. Je hoeft ze alleen niet steeds om te draaien en leeg te schudden om te zien hoeveel geld erin zit. Bovendien staat het geld veilig op de bank. Om te weten hoeveel geld er in je spaarpotjes zit, kijk je snel even op je Persoonlijke Pagina. En dat kan altijd en overal via de handige Moneyou Sparen App op je smartphone of tablet.

Makkelijk en overzichtelijk

Steeds meer mensen gaan sparen voor één of meerdere doelen. En waarom ook niet? Het is gratis en het levert net iets makkelijker het bedrag op dat je voor ogen hebt. Inmiddels heeft bijna 1 op de 3 Moneyou-klanten meerdere spaarrekeningen voor diverse spaardoelen. Gewoon omdat het makkelijk en overzichtelijk is, geven zij aan.

Spaardoelen

Onze klanten sparen voor de meest uiteenlopende doelen. Waarvoor sparen zij het meest? Dit is de top-5:
1. Onverwachte kosten
2. Spaarpotje voor kind of kleinkind
3. Vakantie
4. Woning
5. Auto of motor

Andere populaire spaardoelen zijn studies, zorgverzekeringen en hobby’s.

Hoe werkt Doelsparen?

Heb je al een spaarrekening bij Moneyou? Dan kun je direct aan de slag met Doelsparen. Je kunt voor maximaal 5 verschillende doelen een rekening openen. Op je Persoonlijke Pagina kun je je rekeningen helemaal instellen zoals jij dat wilt. Je maakt het lekker overzichtelijk door ze een eigen naam te geven, een foto toe te voegen en een eindbedrag in te vullen. En als je een maandelijkse storting vergeet, ontvang je daar vanzelf een e-mail over. Bovendien kun je altijd zien hoe ver je bent met sparen.

 

Meer informatie over sparen bij Moneyou

Terug naar het overzicht

Sluiten

Inloggen