Doelsparen: Sparen voor de toekomst

Altijd al willen backpacken door Azië? Je liefje trakteren op een super chique diner in een driesterrenrestaurant? Of fantaseer je liever wat verder vooruit, bijvoorbeeld over een eigen huis? ’s Avonds op de bank lijken dromen soms heel ver weg. Zo ver dat je ze vaak laat varen, omdat je geen overzicht hebt in de kosten. Dat is jammer, want Doelsparen van Moneyou kan je helpen je dromen werkelijkheid te laten worden. Je spaart in je eigen tempo en je hebt altijd overzicht.

“Even geen zorgen, je hebt niet voor niets speciaal voor dit doel elke maand wat geld opzij gezet. ”

Cultuur

Sri Lanka, Maleisië, Indonesië, India, Thailand, Cambodja. Allemaal verschillende landen. Maar wat ze gemeen hebben is betoverende natuur, drukke steden, vriendelijke mensen, heerlijk eten op vrijwel elke hoek van de straat en de vele uren zweten in een oude bus over moeilijk begaanbare wegen. Dat is wat je voor altijd bijblijft van die bijzondere Aziatische cultuur. Natuurlijk zijn er nog veel meer plaatsen in de wereld die de moeite van het bezoeken waard zijn.

Chique diner

Ook leuk: dineren met je geliefde in een driesterrenrestaurant. Knus bij het kaarslicht. Dat doe je niet elke dag. Je eet gerechten waarvan je de naam niet kunt uitspreken en waarvan je niet wist dat ze bestonden. Klein en kunstig opgemaakt op glanzende borden. Je drinkt bij elke gang een tongstrelende wijn. En het dessert vergeet je van je leven niet meer… Vanavond draait het om genieten met z’n tweeën. Even geen zorgen. Je hebt niet voor niets speciaal voor deze avond elke maand wat geld opzij gezet.

Een huis

Nog dichter bij huis…. niet minder romantisch: een eigen woning kopen. Helemaal van jou en je gezin. Je ziet de indeling al helemaal voor je. Die trap moet anders. De achtertuin is klein, maar fijn – prima voor warme zomeravonden. De keuken kan frisser en dat muurtje mag er wel uit. Maar dan heb je een heel fijn stulpje. Om trotse eigenaar te worden, heb je wel wat eigen geld bij je hypotheek nodig.

Fantasie wordt werkelijkheid

Hoe verschillend je wensen ook zijn. Je kunt ze allemaal waarmaken door gebruik te maken van Doelsparen van Moneyou. Open een gratis spaarrekening en stel super makkelijk je doelbedrag in, groot of klein. Kies er een aansprekende naam bij en voegt een foto toe om je wensen alvast tot leven te wekken. Je kunt voor wel vijf doelen tegelijk sparen. En via de Sparen app op je smartphone of tablet houd je alles altijd en overal scherp in de gaten. Zo zie je je doelen langzaam dichterbij komen. En dat maakt erover fantaseren veel leuker. Waar wacht je nog op?

 

Meer over sparen bij Moneyou

Terug naar het overzicht

Sluiten

Inloggen