Achtergrond en artikelen

Open Huizen Dag: tien zoektips voor een succesvollere dag

Op 30 september 2017 is het weer Open Huizen Dag. Die dag stellen duizenden bewoners in het hele land hun te koop staande woningen open voor publiek. Ben je op zoek naar een leuke woning? Dan is dit een mooie gelegenheid om een aantal woningen geheel vrijblijvend en in je eigen tempo te bekijken. Maar hoe maak je een goede selectie uit al dat huizenaanbod? Moneyou geeft je tien tips om je te helpen je ideale woning te vinden.

“Wees kritisch in je selectie van huizen en bekijk niet te veel huizen op een dag.”

Lees verder

Waar moet je op letten bij de taxatie van je huis?

Of je nu een woning wilt kopen, verkopen of verbouwen. Het is soms verstandig en vaak zelfs noodzakelijk om een taxatie uit te laten voeren. Bij een taxatie wordt de waarde van je woning bepaald. Wat de reden voor een taxatie ook is: het is belangrijk om te weten welke taxaties er zijn en waar je op moet letten als je een huis wilt laten taxeren. Als je je een beetje verdiept in de materie en weet wat je moet doen, kun je zelfs geld besparen.

“Mede op basis van de taxatie maakt de hypotheekverstrekker een keuze om wel of geen hypotheek aan je te verstrekken. ”

Lees verder

Geld lenen voor je bruiloft

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen. Deze onvergetelijke dag wil je samen vieren met familie, vrienden en kennissen. Daar hoort een mooi bruiloftsfeest bij. Het enige vervelende is dat een bruiloft vaak best wel duur is. Heb je een krap budget? Dan kun je wellicht een lening afsluiten om je bruiloft gedeeltelijk te financieren.

“Een gemiddelde bruiloft kost 15.000 euro. ”

Lees verder

Sluiten

Inloggen