Achtergrond en artikelen

Doelsparen: Sparen voor de toekomst

Altijd al willen backpacken door Azië? Je liefje trakteren op een super chique diner in een driesterrenrestaurant? Of fantaseer je liever wat verder vooruit, bijvoorbeeld over een eigen huis? ’s Avonds op de bank lijken dromen soms heel ver weg. Zo ver dat je ze vaak laat varen, omdat je geen overzicht hebt in de kosten. Dat is jammer, want Doelsparen van Moneyou kan je helpen je dromen werkelijkheid te laten worden. Je spaart in je eigen tempo en je hebt altijd overzicht.

“Even geen zorgen, je hebt niet voor niets speciaal voor dit doel elke maand wat geld opzij gezet. ”

Lees verder

Hoe werkt een bouwdepot in je hypotheek?

Een nieuwe badkamer of keuken staat al gauw op je verlanglijstje als je een andere woning koopt. Maar ook het plaatsen van een dakkapel of het aanleggen van nieuwe elektrische bedrading in het huis loopt snel behoorlijk in de papieren. Dat geld heb je meestal niet zomaar achter de hand. Dan biedt een bouwdepot in de nieuwe hypotheek uitkomst. Vanuit dit bouwdepot betaal je de verbouwingskosten van je nieuwe woning. Maar hoe werkt dit precies?

“Je kunt een bouwdepot krijgen voor zaken die ervoor zorgen dan je huis meer waard wordt, zoals een uitbouw of dakkapel”

Lees verder

Doelsparen: ouderwetse spaarpotjes in een nieuw jasje

Je spaart voor een nieuwe keuken, of om eindelijk die lang gekoesterde verre reis te maken. Of een ander doel. Sparen voor een doel gaat vaak net iets makkelijker als je dat doel goed voor ogen houdt. Daarom heeft Moneyou Doelsparen. Met Doelsparen kun je meerdere spaarrekeningen naast elkaar hebben met elk een eigen spaardoel. En je hebt altijd in één oogopslag overzicht in al je spaardoelen.

“Als je spaart voor een doel levert dat net iets makkelijker het bedrag op dat je voor ogen hebt. ”

Lees verder

Sluiten

Inloggen