MoneYou Beleggen origineelste product in IEX Gouden Tak 2010

De online financiële dienstverlener MoneYou heeft het origineelste beleggingsproduct van 2010 geïntroduceerd. Dat blijkt uit de jaarlijkse IEX Gouden Tak verkiezing. In de categorie ‘beste gestructureerde product van 2010’ eindigde MoneYou Beleggen als nummer twee.

“MoneYou is het uitstekend gelukt de belegger gemak te bieden. Dit product is zowel geschikt voor onervaren beleggers als voor ervaren beleggers die gemak zoeken. Op eenvoudige en transparante wijze kunnen risico en perspectief op rendement worden beheerst,’ stelt het juryrapport.”

MoneYou introduceerde haar eerste beleggingsproduct in mei 2010. Het product bestaat uit 4 verschillende schuiven, ieder met een specifiek maximaal risico en rendement. Door middel van (een combinatie van) de vier verschillende schuiven kunnen klanten zelf bepalen welk risico ze bereid zijn te nemen. Het uiteindelijke rendement is afhankelijk van de prestatie van de AEX-index.

Koos van der Veen, directeur van MoneYou: ‘Juist in de huidige markt kan ons product de belegger een dienst bewijzen. Hij kan namelijk profiteren van een eventueel herstel terwijl hij zelf vooraf zijn maximale risico kan bepalen. Ik ben trots dat onze beleggingsoplossing waardering krijgt van een professionele jury in een veld met een grote hoeveelheid slimme beleggingsproducten.’

In de Gouden Tak 2010 voor structured products eindigde MoneYou Beleggen als tweede na de Rabobank Eurostoxx50 Note maart 2017. De jury looft het feit dat beleggers hun eigen risico-rendement verhouding samen kunnen stellen. De looptijd van één jaar wordt aantrekkelijk genoemd, terwijl het een voordeel is dat beleggers elke maand weer opnieuw kunnen inleggen. De bijbehorende brochure en uitleg zijn volgens de jury ‘uitstekend’.
 

- EINDE BERICHT -

Voor meer informatie:
Hill & Knowlton Nederland BV
Ariën Stuijt
020 - 404 4707
astuijt@hillandknowlton.com
 

'MoneYou is het uitstekend gelukt de belegger gemak te bieden. Dit product is zowel geschikt voor onervaren beleggers als voor ervaren beleggers die gemak zoeken. Op eenvoudige en transparante wijze kunnen risico en perspectief op rendement worden beheerst,'
Volgens het juryrapport

'Juist in de huidige markt kan ons product de belegger een dienst bewijzen. Hij kan namelijk profiteren van een eventueel herstel terwijl hij zelf vooraf zijn maximale risico kan bepalen. Ik ben trots dat onze beleggingsoplossing waardering krijgt van een professionele jury in een veld met een grote hoeveelheid slimme beleggingsproducten.'
Koos van Veen, directeur van MoneYou

Over MoneYou
MoneYou B.V. is een zelfstandige dochteronderneming van ABN AMRO Hypotheken Groep B.V, onderdeel van ABN AMRO Bank N.V. ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank N.V. en kan optreden als aanbieder van betaal-, spaar en kredietproducten alsmede als bemiddelaar van verzekerings- en kredietproducten. De MoneYou Spaarrekening en de Kwartaal Spaarrekening vallen onder het depositogarantiestelsel.

Reageer op dit bericht op MoneYou | Facebook

Terug naar het overzicht

Sluiten

Inloggen