De relatie van Moneyou met ABN AMRO

Moneyou BV is een zelfstandige dochteronderneming van ABN AMRO Bank NV. We zijn geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten als aangesloten onderneming van ABN AMRO Bank NV. Daardoor kunnen we kredietproducten aanbieden en bemiddelen in spaar- en kredietproducten.

Beursgang

Heb je vragen over de beursgang? Hier vind je alle informatie.

Depositogarantiestelsel

Sparen bij Moneyou is veilig. Je gespaarde geld (tot € 100.000,-) valt onder het Nederlands depositogarantiestelsel. Spaar je ook bij ABN AMRO Bank en/of ABN AMRO Mees Pierson? Dan wordt het geld dat je daar op de bank hebt staan voor het depositogarantiestelsel bij je Moneyou spaargeld opgeteld. Wil je meer informatie? Ga dan naar de website van De Nederlandsche Bank of raadpleeg de Moneyou Klantenservice.

Gedragscode Hypothecaire Financieringen

Voor de Moneyou Internet Hypotheek geldt de Gedragscode Hypothecaire Financieringen. In deze code staan gedragsregels waar hypotheekaanbieders zich aan houden. Ook verwijst de code naar het reglement Geschillencommissie Hypothecaire Financieringen.

Meer over Moneyou

Moneyou is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Amsterdam, onder nummer 32084697. Ons BTW-nummer is 8097.69.311.B01. We zijn gevestigd op het Science Park 404, 1098 XH Amsterdam. Telefoonnummer: 0800-666 3993 (kosteloos).

Klachten?

Heb je een klacht over onze dienstverlening? Lees onze Klachtenprocedure.

Melding indienen

Als onderdeel van ABN Amro Bank geldt de klokkenluidersregeling ook voor onregelmatigheden binnen Moneyou. Wil je die aan de orde stellen? Dien dan je melding in via dit formulier.

Sluiten

Inloggen