Moneyou Sparen

3.9/ 5 (5185 reviews)

Wil je graag op wereldreis? Open nu je spaarrekening via de app en start met sparen

Ja, dat wil ik

Bekijk ons spaarrente overzicht

Natuurlijk wil je weten wat de rente is als je gaat sparen. En welke spaarmogelijkheden je hebt. Wil je dat je geld vrij opneembaar is of kun je het voor langere tijd vastzetten? In ons handige spaarrente overzicht ontdek je in één oogopslag welke rekening bij je past.  

Bekijk ons spaarrente overzicht

Waarom sparen bij Moneyou?

Zo eenvoudig kan sparen zijn:

  • Altijd een goede rente
  • Snel en eenvoudig: 100% online
  • Veilig en betrouwbaar
  • Eerlijk en transparant over voorwaarden

 

Alle voordelen van Moneyou Sparen
Moneyou Sparen Waardering 3.9 /5 (5185 reviews)

Ton Kuijpers 2 augustus 2016

Ik heb Moneyou indertijd gekozen vanwege de hoge spaarrente, en omdat het een betrouwbare bank is. De website werkt goed, zonder poespas en reclame, je weet waar je aan toe bent. Dus ik ben tevreden daarover. En met de spaarrente komt het op ten duur ook wel weer goed. …

Moneyou Sparen

Nog meer voordelen van Moneyou Sparen

Je persoonlijke pagina: eenvoudig en snel
Bij Moneyou regel je je geldzaken 100% online (zonder gedoe en zonder papierwinkel). De Moneyou Spaarrekeningen zijn direct online te openen en kun je 100% online beheren in je beveiligde persoonlijke omgeving.

Veilig en betrouwbaar

Veilig en vertrouwd sparen
Sparen bij Moneyou is veilig. Lees hier meer over veilig internetbankieren.

Sparen bij Moneyou is vertrouwd. Moneyou is namelijk 100% dochter van ABN AMRO Bank, een bank wiens oorsprong in 1720 ligt en sinds 1991 onder de naam ABN AMRO bekend is na de fusie tussen ABN (Algemene Bank Nederland) en AMRO (Amsterdam Rotterdam Bank).

Depositogarantiestelsel
Het depositogarantiestelsel houdt in dat als een financiële onderneming niet meer aan haar financiële verplichtingen kan voldoen, (rechts)personen hun vorderingen op deze financiële onderneming vergoed kunnen krijgen tot een bepaald maximum. Bij het depositogarantiestelsel geldt dat per persoon vorderingen tot en met € 100.000,- voor 100% worden vergoed. Bij uitvoering van het depositogarantiestelsel wordt het geld dat u heeft bij ABN AMRO Bank, bij ABN AMRO MeesPierson en bij Moneyou opgeteld.

Het depositogarantiestelsel geldt niet voor elke (rechts)persoon en niet voor elke vordering. Voor meer informatie verwijst Moneyou je graag naar de website van De Nederlandsche Bank.

Overzicht en rentetarieven

Sparen? Gebruik je nieuwe Moneyou spaarrekeningnummer

Sinds 8 oktober kun je alléén nog overboekingen doen naar je nieuwe Moneyou spaarrekeningnummer(s) met NLxxMOYO. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Inloggen