De MoneYou Sparen App

Je spaarrekeningen inzien en beheren waar en wanneer jij dat wilt? De MoneYou Sparen App voor iPhone, iPad én Android telefoons en tablets maakt dat mogelijk. Of je nu spaart voor je vakantie, je kinderen, onderhoud aan je huis of gewoon wat achter de hand wilt hebben: in de Sparen App staan je spaarrekeningen overzichtelijk op één scherm. 
 

  • Snel en eenvoudig inzicht in je spaarrekeningen
  • Met 2 klikken een extra rekening geopend
  • Maak concrete spaardoelen aan
  • In één oogopslag zicht op de opgebouwde rente per spaarrekening
  • Meld je aan voor pushberichten en mis niets 
Download de Sparen App


MoneYou Sparen App

Wat is nieuw in de Sparen App?

Uiteraard is de nieuwe Sparen app van MoneYou nog steeds heel toegankelijk en makkelijk in gebruik. Dat blijft. Nieuw is de fotogalerij met afbeeldingen van spaardoelen. Spaar je voor een reis, een nieuwe keuken, of je bruiloft? Sparen voor een doel gaat meer leven door één van de bestaande afbeeldingen toe te voegen. Ook helpen we je stap voor stap bij het kiezen van een nieuw wachtwoord. Geen gedoe dus!

Mis niets

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de belangrijkste informatie over sparen bij MoneYou? Meld je dan aan voor pushberichten en mis niets. Ook zie je meteen of er een bericht voor je klaarstaat in ‘Mijn berichten’.

Het beheren van je spaargeld met de Sparen App houden we zo simpel mogelijk. Heb je toch hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag weer op weg.

 

 

 

 

 

Download de Sparen App


We horen graag je mening

We zijn bij MoneYou erg benieuwd naar wat je vindt van de Sparen App. Laat het ons weten via een reactie in de App Store, op Google Play, op Facebook, op Twitter of met een e-mail aan mobilebanking@moneyou.nl.

Sluiten

Inloggen