Reviews Moneyou Sparen

Moneyou Sparen Waardering 3.9 /5 (5394 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • M.Eerland 5.0 5 februari 2020

    Nog weinig ervaring met Moneyou. Ik zou het op prijs stellen als de mogelijkheid van het groendeposito weer beschikbaar komt en ik hierover zou worden geinformeerd

  • H.P.G. van der Lienden 5.0 4 februari 2020

    In die vijf jaar hebt U de wijzigingen altijd tijdig aangegeven. Ik weet niet wat hier nog aan verbeterd zou moeten worden.

  • Sieben 3.0 12 januari 2020

    er zijn wat vragen omtrent groensparen gesteld door diverse deelnemers. Welnu, einde 2019 heeft de deelname circa 1 week open gestaan, daarna weer gesloten, waarschijnlijk was toen genoeg geld opgehaald. Indien de wijzigingen in de box 3 vermogensbelasting per 2022 doorgaat zal groensparen vanzelf minder interessant worden omdat het voordeel van het vervallen van de circa 1,2% belasting dan in de praktijk voor de meesten vervalt. Rest dan de 0,7% korting die je met een langduriger deposito bij gewone rekeningen ook nog wel kunt benaderen. ( 0% rente plus 0,7% belastingkorting groendeposito is dan ongeveer gelijk aan de deposito rente bij normale deposito's voor langere tijd bij overige aanbieders )

  • W. Weel 2.0 7 januari 2020

    Vanwege de snel dalende dramatisch lage rente heb ik mijn geld overgeheveld naar een andere bank met een hogere spaarrente.

  • Bert 4.0 7 januari 2020

    Prima spaarrekening. Helaas een lage rente. Nadeel is nog steeds de tijd die nodig is bij het overboeken naar de tegenrekening.

  • Liza 5.0 7 januari 2020

    Ik vind het super fijn dat je al die spaardoelen en aparte spaarpotjes kan aanmaken. Het enige nadeel is dat ik RaboBank als mijn betaalrekening heb en daardoor duurt het even voordat het geld van mijn Rabo rekening naar mijn spaarrekening bij MoneYou overgemaakt wordt. In het weekend staat het er bijvoorbeeld pas maandag op. Misschien kunnen jullie hier niet zo veel aan doen, maar dat is het enige nadeel, voor de rest is het top!

  • Marian 4.0 7 januari 2020

    Bij MoneYou is het prima sparen. Aparte rekeningen voor verschillende doelen is erg mooi. Een nadeel vind ik dat er maar één tegenrekening opgegeven kan worden. Het overmaken zou wat mij betreft sneller mogen.

  • Lia van Dun-Kouwenberg 5.0 7 januari 2020

    Ik ben heel benieuwd wanneer de rente overgemaakt wordt. Kunt u me daarover berichten?

Sluiten

Inloggen