Reviews Moneyou Sparen

Moneyou Sparen Waardering 3.9 /5 (5356 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
 • Wilma Groenenberg 5.0 30 mei 2019

  Ik vind het zeer fijn dat alles zo via internet verloopt. De aanmelding ging zeker niet vlekkeloos, gebeld en superfijn geholpen. Ben zeer tevreden.

 • G.Snoei 4.0 30 mei 2019

  Zijn heel goed geholpen door de telefoon

 • Fini 5.0 30 mei 2019

  Gemakkelijk en snel een spaarrekening openen!

 • Stefan Huisjes 5.0 24 mei 2019

  Ik heb een paar weken terug een spaarrekening geopend bij Moneyou. Dit omdat de rente iets hoger was als de grootbanken. Het openen ging heel makkelijk ik heb dit met mijn mobiel gedaan. Ik heb de sparen app gedownload en aangeklikt dat ik een nieuwe gebruiker ben. Heb een account aangemaakt en mijn paspoort ingescand met mijn camera. Dit ging erg vlot. Daarna heb ik met mijn betaal rekening 1 cent over gemaakt. Dit staat nu op mijn spaarrekening. Ook erg handig is dat je kunt zien hoeveel rente je op dit moment hebt opgebouwd en dit wordt per kwartaal uitbetaald. Dit geeft ook motivatie om extra geld bij te storten. Dan gaat de rente opbouw nog sneller. Nu stort ik iedere keer wat bij. In de toekomst wil ik nog een deposito openen dit kan ik gewoon doen vanuit de sparen app. Tot nu toe ben ik erg tevreden. De klanten service heb ik geen gebruik van hoeven maken. Ik heb tot nu toe alles online kunnen doen. Wel zo makkelijk.

 • Rob 2.0 14 mei 2019

  Veel problemen gehad met openen spaarrekening. Foto was niet van juiste kwaliteit, maar dit werd pas in tweede instantie duidelijk bij verificatie aanmelding (en na eerste storting). Ipv een termijn x dagen om een goede kopie op te sturen wordt proces meteen gestopt. Heeft vervolgens een week gekost voordat spaarbedrag werd teruggestort. Wel vriendelijk geholpen door customer service.

 • Twan 5.0 9 mei 2019

  Aanmaken van account ging precies zoals omschreven en was binnen 10 minuten gepiept. Het doorlopen van de activering duurde wel een paar dagen, ook omdat er een feestdag tussen viel. Goede en overzichtelijke App. Geld overmaken is helaas niet direct zichtbaar en vooral als het weekeinde er tussen zit, je ziet het dan pas 2 dagen zichtbaar op je rekening. Wel vreemd als je veel geld overboekt en dan "ergens" zweeft tussen verschillende banken. Wel opletten naar welke (nieuwe) rekeningnummer je geld overboekt, in begin beetje onduidelijk wat nu je eigen rekening nummer is. Met bovenstaande vertraging heb je het idee dat je het niet goed gedaan hebt. Zal goed zijn als dit jaar de transacties tussen verschillende banken direct gaan verwerken.

 • Martijn Erkens 5.0 9 mei 2019

  Vind het erg prettig dat je kosteloos een spaarrekening kunt opnemen met nog een redelijke rente ook. Erg handig voor die middelen die niet in beleggingen kunt stoppen maar toch een beetje wilt laten renderen. Wat beter kan is het aangeven van de relatie tussen spaardeposito's en spaarrekeningen. Ik heb nu een spaardoel/rekening A aangemaakt en daarvan al 50% gespaard. Maar omdat ik dat in een deposito heb weggezet zie ik dat ik 0% heb gespaard... en dat voelt weer niet goed! met name als je meerdere deposito's en meerdere spaardoelen hebt wordt het onoverzichtelijk.

 • Patricia 5.0 7 mei 2019

  Super handig om je spaargeld in verschillende groepen onder te brengen. Kan ook heel simpel terug storten op je prive rekening.

Sluiten

Inloggen