Reviews Moneyou Sparen

Moneyou Sparen Waardering 3.9 /5 (5314 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
 • M de Vries 5.0 1 augustus 2018

  Makkelijk in gebruik, mogelijkheid om meerdere spaardepositos aan te maken voor als je toch iets moet opnemen en zelfs dan meer rente als andere banken. Via familie, mond tot mond reclame, mee bekent geworden.

 • fred 1.0 31 juli 2018

  Rekening aanvragen is makkelijk, maar geopend krijgen een drama. Zeer goede kopie paspoort wordt toch afgekeurd omdat hun 'geautomatiseerde proces' het niet aan kon. Gewoon een mens er naar laten kijken kan niet meer. Ongelooflijk.

 • Erik 1.0 24 juli 2018

  Ik probeer al de hele avond een spaarrekening te openen. Krijg het niet voor elkaar. MY blijft het identiteitsbewijs afkeuren terwijl het allemaal prima leesbaar is en voldoet aan de eisen zoals MY ze stelt. Ik open mijn spaarrekening wel bij een andere bank. Wat een gedoe bij Moneyou.

 • Wijbenga 1.0 5 juli 2018

  Ander emailadres gekregen en dat wil overzetten. Ben al weken bezig dit te veranderen id's opgestuurd tig keer. Ik kan gewoon niet bij mijn rekening en reageren op mijn talloze e-mails dien ze gewoon niet. Erg slecht!! Ze houden gewoon mijn geld vast....mag dit zomaar???

 • Freek Wellerdieck 1.0 5 juli 2018

  Absoluut chaotisch, ongestructureerd, onpersoonlijk en onprofessioneel. Vaker geen dan wel antwoord, tickets die nooit een duidelijke afsluiting kennen maar gewoon opeens geen reactie meer opleveren bij vervolgvragen. Verzoek om een formulier op te sturen als reactie op de mail waarin ik het formulier opstuur.

 • am bubverman 5.0 3 juli 2018

  Ik vind het vervelend, dat er al een tegenrekeni.g is ingevuld, als ik wil over van een spaarrek. ( ik heb er 4) , naar mijn privérekening. Ik zou zeggen, : laat dit open, en laat de rekeninghouder kiezen waar hij/zij naar wil overmaken Verder ZEER tevreden

 • joep 1.0 27 juni 2018

  ik stop het geld nu in ouwe sok. sparen levert toch niks meer op. inloggen is moeilijk, wachtwoord verloopt steeds

 • Rob Kooijman 3.0 21 juni 2018

  Het downloaden van de id-gegevens was lastig. Met m’n pc lukte het niet uiteindelijk met m’n IPad wel. Overboeken is ook tweemaal misgegaan.

Sluiten

Inloggen