Reviews Moneyou Sparen

Moneyou Sparen Waardering 3.9 /5 (5344 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
 • B. 1.0 25 oktober 2018

  spaarrekening openen : waardeloos niets werkt!!!! alles online opgestuurd en alles is ook weg en je kunt niets terug vinden?? niet aan beginnen met Moneyu Bank

 • Coby Ravesloot - van der Lip 3.0 19 oktober 2018

  Op zich was ik tevreden over moneyou (alhoewel de rente natuurlijk beláchelijk laag is) maar omdat mijn naam veranderd is nadat ik hertrouwd ben wilde ik die laten veranderen. Helaas bleek dat niet te kunnen en moest ik eerst mijn spaarrekening leeghalen, daarna een nieuwe openen en die kon dan op mijn huidige naam. tot 2 x toe geprobeerd, was de foto van mijn id niet duidelijk genoeg, toen maar wéér een nieuwe gemaakt en ja hoor, éindelijk !! Wat schetst mijn verbazing : nu staat het op mijn meisjesnaam !!! Hier zakt m'n broek wérkelijk van af ! Dit betekent dat mijn spaarrekening en mijn giro-rekening nóg steeds verschillend zijn !! Ik heb hier over gemaild maar er komt géén reactie !! Dus......ga ik die spaarrekening maar opzeggen en ergens anders sparen. … Lees verder

 • Mary Nolte 4.0 18 oktober 2018

  Lekker overzichtelijk en op dit moment een super rente....vandaar mijn overstap naar Monyou

 • René de S 5.0 8 oktober 2018

  Het openen van een rekening bij Moneyou was inderdaad zo makkelijk als aangegeven werd. Alles is uitgevoerd op de wijze zoals beloofd. Het aanmaken van nieuwe rekeningen (voor evt. spaardoelen) was daarna ook erg eenvoudig. Complimenten voor deze werkwijze. Moneyou zegt wat ze doen en doet wat ze zeggen.

 • Eddy 4.0 4 oktober 2018

  Het openen van de spaarrekening duurde wat langer dan gedacht, omdat de tweede naam bij een en/of rekening niet volledig wordt doorgegeven. Maar zodra dit gelukt is krijg je een relatief hoge rente en depositos zijn zonder opnamekosten vrij opneembaar. Je loopt dan wel de bonusrente mis.

 • Wijtze De Vries 5.0 2 oktober 2018

  Het is heel eenvoudig om spaarrekeningen te openen. Het bekijken van de rekeningen gaat op internet prima. Maar in de tijd van lage spaarrentes krijg je bij Moneyou de beste renten.

 • Marjolein 3.0 2 oktober 2018

  Een paar keer opnieuw m'n id bewijs moeten fotograven maar daarna lukte het al snel. Door het weekend werd mijn eerste storting daarna zichtbaar bij money you dat was wel even spannend. Maar verder werkt het overboeken en de app prima.

 • JPM Gortjes 5.0 2 oktober 2018

  Alles loopt perfect!!

Sluiten

Inloggen