Reviews MoneYou Sparen

MoneYou Sparen Waardering 3.9 /5 (5048 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
 • Karlijn 1.0 20 februari 2017

  Proces rondom het wachtwoord en pincode voor de app is onnodig ingewikkeld. Er wordt niet duidelijk gecommuniceerd over het feit dat de pincode verloopt. Dan moet ik als klant een ww gebruiken wat ik al meer als een half jaar niet meer gebruikt heb. En dan wordt er verwezen naar vragen die ik al meer als 3 jaar geleden heb ingevuld en daarna moet ik gaan bellen. Kortom veel tijd kwijt als klant

 • Linda Wijnands 5.0 19 februari 2017

  Wat ik zeer slecht vind, is dat als ik een wijziging wil doorgeven over mijn emailadres, ik vervolgens een mail van jullie ontvang waarin staat dat ik beter telefonisch contact op kan nemen hierover??!! Dit is toch niet te geloven. Wijzig gewoon mijn emailadres. Ik ga absoluut niet nog eens bellen.

 • T. van der Weij 1.0 17 februari 2017

  Zeer slecht. Na 10 febr. nog niets geregeld over wijziging tegenrekening

 • Rien CollĂ© 3.0 15 februari 2017

  Er was een technisch probleem op de MoneYou website met mijn account waardoor er een lastige foutcode werd gegenereerd welke ik niet zelf kon oplossen. De klantenservice heeft dit uiteindelijk naar mijn tevredenheid opgelost.

 • D.J. Klees 1.0 13 februari 2017

  Het rentepercentage is natuurlijk een lachertje, zeker voor een internet-based spaarbank die minimale kosten heeft. Daarnaast vind ik de klantenservice beneden peil. Eerst te laat antwoorden (later dan de eigen toezegging) en vervolgens een te weinig zeggende reactie. … Lees verder

 • P. Verhoeff 3.0 8 februari 2017

  Het overboeken duurt nogal lang. Een overboeking voor 15.00 uur komt zelden of nooit op dezelfde dag aan bij de andere bank. Denk daarom aan overstappen.

 • M.S.A. Vrijland 5.0 8 februari 2017

  MoneYou maakt het motto "Geen gedoe" helemaal waar. Het meer dan eenmaal per jaar bijschrijven van rente (hoe weinig dan ook, maar toch altijd beter dan niets) is goed. Ook werkt de website gemakkelijk en uitstekend voor alle handelingen die ik wil doen.

 • mm V-B 5.0 4 februari 2017

  Je hoeft geen grote spaarder te zijn om toch alle gemak en service te krijgen bij MoneYou!

Sluiten

Inloggen