Reviews Moneyou Sparen

Moneyou Sparen Waardering 3.9 /5 (5374 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • John Goudriaan 3.0 27 september 2019

    Het openen van een spaarrekening is erg simpel en heel snel geregeld. Ook het overboeken van een betaalrekening en naar een betaalrekening verloopt vrij vlot. Er is echter één ding wat ik niet begrijp. Ik zit te wachten op het groen deposito er daar staat nu al behoorlijk wat maanden dat dit in de loop van 2019 weer beschikbaar komt. De loop van 2019 is nog erg lang en begin mij af te vragen of moneyou nog wel een deposito gaat openen. Het zou een zeer slechte zaak zijn als dit nu niet meer gebeurd. Ik ben met deze reden namelijk overgestapt naar Moneyou.

  • U. Ververs/A. Seerden 1.0 15 september 2019

    Zeer ontevreden na verschillende mails gestuurd te hebben over dat ik geen geld kan overmaken en steeds de zelfde melding krijg. Krijg iedere keer bevestiging van ontvangst met weer een ander nummer betreft behandeling. De eerste keer kreeg ik een reactie of ik een print screen wilde sturen, heb dit gedaan en daarna was het doodstil. Ik heb daarna nog een paar keer een mail gestuurd kreeg alleen de bevestiging van ontvangst en dat was het. Handig zo'n spaarrekening, terwijl ik zelf al jaren tevreden gebruiker ben bij moneyou, deze rekening heb ik voor mijn moeder afgesloten maar dit schiet zo niet op, jammer!

  • Tom Koppers 4.0 6 september 2019

    Een spaarrekening aanvragen ging gemakkelijk. Snel, en handig.

  • A vd Hauw 3.0 5 september 2019

    Qua sparen is Moneyou net als de meeste banken. Best oké dus. Rente? Tja t komt Europa beter uit dat we niks krijgen of zelf betalen terwijl de bank veel rente vraagt voor een gewone lening. Daar zou een betere verhouding t.o.v. de spaarders op zn plaats zijn. Het sparen gaat gewoon via de computer, daar zit geen mens tussen maar toch heeft de computer , die alles in nanoseconden kan en doet, kennelijk geen mogelijkheid om zaken die in de middag of avond gedaan worden direct door te sturen naar je bankrekening. De computer heeft ook het hele weekend vrij want dan moet je tot dinsdag wachten voor t geld op je giro is. Zo verschrikkelijk vorige eeuw en niet van deze tijd.

  • Frank Krijgsman 5.0 4 september 2019

    Mijn ervaring met Moneyou is: eenvoudig in gebruik Helder en overzichtelijk. Prettig dat je meerder rekeningen kunt hebben. Uitleg goed. In het totaal zeer tevreden.

  • Y.Tamburi 5.0 3 september 2019

    Sparen bij Moneyou is precies wat voor mij belangrijk is. In de goede tijd een prima rente en gelukkig nog steeds niet negatief. Het sparen kent geen extra maandelijkse kosten, simpelweg inleggen en/of opnemen. Meer wens ik niet.

  • Nicole 5.0 31 augustus 2019

    Prima en snel kunnen aanmelden, heb inmiddels meerdere spaarpotjes kunnen aanmaken en de eerste rente staat er al op.... ik ben er tevreden over.

  • Raymond Buis 5.0 27 augustus 2019

    Heb de rekening nog maar minder dan een maand afgesloten dus moet nog enige ervaring op doen. Zowel de app als on-line is alles zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Potjes zijn gemakkelijk aan te maken. Enig minpunt is dat geld van of naar een tegenrekening pas de volgende werkdag geboekt wordt.

Sluiten

Inloggen