Reviews MoneYou Sparen

MoneYou Sparen Waardering 3.9 /5 (4952 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • frans scholte 1.0 14 juli 2016

    De service en communicatie is bijzonder slecht. Ik was voornemens een depositorekening te openen en heb aangegeven waarom dit niet lukte en dan krijg je standaard reactie waar ik niets mee opschiet. Even contact opnemen lijkt te veel van het goede .

  • Hans 3.0 14 juli 2016

    Website is goed maar erg jammer dat er geen app is voor Windows Phone.

  • P Schure 1.0 13 juli 2016

    Als oude klant probeer ik een rekening te openen voor mijn echtgenote en mezelf gezamenlijk. Dat wordt van jullie kant op alle mogelijke manieren gesaboteerd. Ik heb er nu al veel tijd in gestoken en reken erop dat het heden wordt opgelost, Zoniet, dan is het: de groeten en tot ziens nooit weer

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Wim van Teunenbroek 1.0 13 juli 2016

    Moneyou is net als ABN AMRO een bank die sparen steeds minder aantrekkelijk maakt, de enige berichten die ik in ongeveer een jaar mocht ontvangen waren negatieve rentewijzigingen en lokkertjes om €1000 te sparen om tijdelijk 0,20% te ontvangen. … Lees verder

  • Corrie 5.0 8 juli 2016

    Voor monyou niets dan lof. Vooral met het overmaken van geld. Dat is meestal al dezelfde dag op de betaalrekening gestort. Het is een heel veilige bank.

  • J.Beeuwkes 3.0 7 juli 2016

    Te lage rente over 6 mnd en 1 jaar

  • Ron 5.0 6 juli 2016

    Het openen van een spaarrekening is snel en eenvoudig. Overboekingen worden snel verwerkt. Handige email services. Tussentijds opnemen deposito is eenvoudig (natuurlijk wel met verlies aan rente)

  • Sofie 4.0 6 juli 2016

    Prima spaarrekening. Nadeel is dat even moet wachten tot de volgende dag of de dag erna op je geld.

Sluiten

Inloggen