Reviews MoneYou Sparen

MoneYou Sparen Waardering 3.9 /5 (4967 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • R.L.Tent 1.0 15 augustus 2016

    jullie zijn er vlug bij om de rente te verlagen daarom ga ik mijn spaarrekening bij jullie leeg halen!

  • p.j. van kooij 3.0 15 augustus 2016

    sparen en overschrijven gaat digitaal goed. jammer dat er in alle communicatie getutoyeerd wordt

  • L.M. Joosten 5.0 12 augustus 2016

    Makkelijk en snel !!

  • Ina Bogerd 2.0 12 augustus 2016

    De klanten service is goed, maar in die paar jaar dat we nu bij MoneYou klant zijn is de rente wel erg hard gedaald. Jammer.

  • Marja 4.0 10 augustus 2016

    Dat gebruikersnaam een nummer is vind ik minpunt. Verder alleen maar positief! Hoge rente, leuke site, makkelijk in gebruik. Top!

  • a van de graaf 5.0 10 augustus 2016

    vlug en duidelijk geholpen

  • Loes Joosten 5.0 10 augustus 2016

    Makkelijk en snel.

  • S.Katsma 1.0 8 augustus 2016

    Ik had inlichtingen gevraagd over de looptijd van een deposito die ik bij u heb. Ik heb die inlichting via de mail gevraagd en heb daarbij aangegeven antwoord via de mail te willen ontvangen. … Lees verder

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
Sluiten

Inloggen