Reviews MoneYou Sparen

MoneYou Sparen Waardering 3.9 /5 (4996 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • Fred van den Beoek 5.0 11 november 2016

    Al verschillende malen inlogproblemen ondervonden,contact via mail, tergend langzaam,realtime contact via bijv. Whatsapp zou een verbetering betekenen.Ik verblijf vaak langdurig in het buitenland, telefoneren wordt dan een kostbare zaak.

  • Vera 5.0 5 november 2016

    Uiteraard de hogere rente dan bij sommige andere banken maar voornamelijk de procedure om geld op te nemen. Dat vind ik erg belangrijk.

  • v.d.Lelij 4.0 3 november 2016

    Een prima website, prima contacten met de bank, of toch nog een klacht? Jammer dat rente in 2016 al 3x is verlaagd en nu achterblijft bij enkele andere banken. Een pre is weer de depositorente. Geen enkele reden om van bank te wisselen.

  • R. v. Gent 1.0 2 november 2016

    Rente percentage is belachelijk laag. Waarom zou ik nog bij deze bank sparen?

  • Tom Weterings 5.0 30 oktober 2016

    Ik kan ingepland overboekingen nergens terugvinden. Erg lastig!! Bij uitloggen zou het handig zijn als de app ook direct afgesloten wordt.

  • M.H. van der Valk 3.0 27 oktober 2016

    Van andere banken krijg ik veranderingen in de spaarrente door; van Moneyou niet. Bovendien zie ik toevallig dat 3.11 eren deposito vervalt; daar heb ik nu - 8 oktober - nog geen bericht over ontvangen. Dat hoort uiterlijk 14 dagen van tevoren meegedeeld te worden, denk ik.

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Chris 1.0 24 oktober 2016

    Wat een OMSLAGTIG GEDOE om een tegenrekening aan te passen voor een simpele spaarrekening!!! Inloggen op de persoonlijke pagina; Vervolgens ontvang je op de oude rekening een betaling vanuit MoneYou met een code; Deze code moet je invoeren op je persoonlijke pagina; … Lees verder

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • H C Bakker 4.0 20 oktober 2016

    Heel vlot mijn tegenrekening veranderd

Sluiten

Inloggen