Reviews MoneYou Sparen

MoneYou Sparen Waardering 3.9 /5 (4974 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • Chris 5.0 12 september 2016

    Straight to the point sparen met de mogelijkheid om simpel een nieuwe rekening of deposito te openen. Zeer goede app aanwezig die je kunt gebruiken om tussendoor te checken hoe het met je rente staat. Bovendien qua rente 1 van de betere dienstverleners.

  • A.JONAS 5.0 12 september 2016

    TOT NU TOE ZEER TEVREDEN,ALLEN DE RENTE MAG WEL EENS NAAR BOVEN,MAAR JA DAAR KAN MONEYJOU VOLGEN MIJ OOK WEINIG AAN DOEN,HOOPELIJK GAAT HET IN DE TOEKOMST WAT BETER.

  • P.J. van der Gun 5.0 6 september 2016

    Gewoon PRIMA. Niets aandoen ( dus ook geen verlaging van de rentes !!!!!!!)

  • B.J.Kuhlman 5.0 4 september 2016

    Voor een paar jaar terug was het nog aantrekkelijk om te sparen! Naarmate de rente steeds wordt verlaagd, wordt het sparen steeds minder aantrekkelijk. Dus bij deze: de rente niet meer verlagen, maar verhogen!!!!

  • Roel van Ree 1.0 30 augustus 2016

    Ik heb een betaling verricht van mijn ABN AMRO betaalrekening naar mijn Moneyou spaarrekening. Het duurt 3 werkdagen voordat het geld bijgestort is. In deze tijd waarin alles "automatisch" plaats vind en het een boeking van vestzak naar broekzak betreft vind ik het erg droevig dat het dan 3 dagen duurt. … Lees verder

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • L. van de Kar 5.0 29 augustus 2016

    even geleden ben ik naar jullie overgestapt om de aantrekkelijke renten. Uw berijpt wel dat ik en wij spaarders, uitzien naar een aantrekkelijke spaarvergoeding. succes met alles.

  • rl.dijkstra 5.0 24 augustus 2016

    prima bank, goede contacten en een goede rente

  • R.L.Tent 1.0 15 augustus 2016

    jullie zijn er vlug bij om de rente te verlagen daarom ga ik mijn spaarrekening bij jullie leeg halen!

Sluiten

Inloggen