Reviews MoneYou Sparen

MoneYou Sparen Waardering 3.9 /5 (4920 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • Ad 5.0 26 april 2016

    Correcte en snelle reactie na invullen standaardvragenlijst. Binnen enkele dagen rekening beschikbaar. Duidelijke instructies, zodat er geen vergissingen kunnen ontstaan. Wel zou vermeld kunnen worden dat eerste storting bijv. 1 euro zou kunnen zijn. Ik had te sparen bedrag ineens overgemaakt.

  • Hiltjo ten Have 1.0 18 april 2016

    Ik ben erg ontevreden over de afwikkeling van de zakelijke spaarrekening. Ik wilde een nieuwe tegenrekening koppelen aan de spaarrekening. Dit bleek niet mogelijk te zijn, er moest een nieuwe spaarrekening worden geopend en de oude moest worden opgeheven. … Lees verder

  • JW Fama 5.0 11 april 2016

    Ik ben blij dat jullie een goede bewaking hebben over mijn internet spaar rekening.

  • M.Klijzing 5.0 6 april 2016

    Ik ben blij met deze spaarrekening, want zo ontvang ik toch nog rente.

  • Martijn 5.0 2 april 2016

    Goede klantenservice, gebruiksvriendelijke website, value for money. Rente is alleen laatste weken niet meer de beste in de markt.

  • W.P. Stein 2.0 1 april 2016

    LS, In mijn optiek klant onvriendelijke site. Ik moet allerlei sites door om te vinden hoeveel rente er per eind maart is bijgeschreven. Kan dit niet gewoon op volgorde op één site? Groetjes, Wim Stein

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • h.schipper 3.0 31 maart 2016

    Op het door mij geconstateerd probleem inzake kunnen downloaden van een actuele spaarrekening overzicht waarbij ik het actuele spaarrekening nummer had doorgegeven kwam een totaal verkeerd antwoord van klantenservice. Dat antwoord betrof een opgeheven rekeningnummer van 2012. Geen oplossing van mijn probleem.

  • Theo 1.0 27 maart 2016

    In de afgelopen 2 jaar heb ik al 2 keer NIET bij mijn geld kunnen komen, omdat inloggen via app niet wilde. 1e password fout terwijl het helemaal niet fout was. Nu zegt die app dat ik geen spaarrekening heb. Via via ben ik er bij gekomen. Haal op einddatum direct mijn geld weg bij moneyou.

Sluiten

Inloggen