Reviews Moneyou Sparen

Moneyou Sparen Waardering 3.9 /5 (5287 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • H.P.W. Wouters 3.0 5 februari 2018

    Ik vindt de overzichten niet erg duidelijk. Waar vind ik het (fiscale) financieel jaaroverzicht van 2017 ?

  • Leo Coenders 1.0 4 februari 2018

    De snelheid van overboeken is veel te traag. Ook het terugboeken na correcties is niet goed.

  • Mat Bovy 3.0 2 februari 2018

    Opening van de spaarrekening is snel en probleemloos verlopen. Minder leuk is dat twee dagen daarna de spaarrente is verlaagd. Het kan aan mij liggen maar een bericht daarover heb ik niet gezien.

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • vangelder 1.0 31 januari 2018

    waardeloze manier van aanmelden en vervolgens wordt alsnog het id document afgekeurd en komt de naam niet volledig overeen wat een puinhoop

  • M. W. van Dijke 5.0 31 januari 2018

    Het openen van een spaarrekening gaat goed, het is aantrekkelijk door de gunstige rente. Geen probleem ondervonden en ben zeer tevreden

  • J. Sistermanns 3.0 31 januari 2018

    Per saldo is er nauwelijks verschil tussen de (kwaliteit van) de websites van banken en vergelijkbare spelers op de spaarmarkt. Als meest relevante factor in de huidige marktomstandigheden wordt (de hoogte van) de rentevergoeding geacht.

  • marie kentgens 5.0 31 januari 2018

    prima internet bank met een goede rente. Snel geregeld en zonder gedoe.

  • H Beekman cj 5.0 30 januari 2018

    De wijze waarop ik een nieuw wachtwoord moest aanmaken geeft mij een goed gevoel dat de beveiliging van onze rekening bij jullie in goede handen is ofwel beschermd wordt.

Sluiten

Inloggen