Reviews Moneyou Sparen

Moneyou Sparen Waardering 3.9 /5 (5229 reviews)Uitleg
Sorteer op Datum|Best gewaardeerd Wat vind jij? Geef je waardering
  • Paul van Leur 5.0 13 december 2017

    Sparen is makkelijk, rente bijschrijving overzichtelijk. Rente is niet veel, maar wel een van de hoogste in Nederland.

  • H. Oostenbrink 1.0 11 december 2017

    Waardeloze tent dat MoneYou. Al weken bezig om mijn tegenrekening te wijzigen, maar dat lukt van geen kanten. Ook niet na telefonisch contact en het daarop verzenden van de benodigde gegevens. Jullie doen gewoon niks. Niks dan ergernis. Ik zeg mijn spaarrekening op zodra de laatste rentebijschrijving heeft plaatsgevonden.

    MoneYou heeft op deze review gereageerd
  • Lex van Gelder 5.0 10 december 2017

    ik heb meerdere (doel)spaarrekeningen. Bij het overboeken van bedragen uit de verschillende spaarrekeningen moet ik telkens opnieuw mijn wachtwoord ingeven. Misschien is het mogelijk een tussenvraag te stellen in de zin van: "wilt u nog een overboeking doen?" dan kan daarna volstaan worden met één maal wachtwoordopgave.

  • Klaas de Boer 1.0 9 december 2017

    Het kost me erg veel moeite mijn geld op te nemen. Ik had een andere tegenrekening geopend. Dan is men erg van slag daar: verschillende antwoorden, veel werk, bypasses, kortom, erg onbevredigend.

  • paul de jongh 5.0 4 december 2017

    beste moneyou medewerker, voor het openen van een spaarrekening stelt de bank de onmogelijke eis dat er een kleurenfoto op de toe te sturen foto van het identiteitsbewijs moet staan(zwart/wit wordt niet geaccepteerd!) Op zowel mijn rijbewijs als in mijn paspoort staat een zwart/wit foto. Mijn verzoek voor het openen van een rekening is nu twee maal afgewezen terwijl de foto's aan alle 5 de voorwaarden(behalve kleurenfoto) voldoet. Hoe kan ik met mijn identiteitsbewijs een rekening openen? paul de jongh,

  • Fer |Beerepoot 5.0 2 december 2017

    prima klantenservice, goed bereikbaar. Een spaarrekening die tenminste nog wat op[levert.

  • J.J. van der Hoeven 5.0 2 december 2017

    Via de servicetelefoon ben ik vlot en plezierig geholpen bij het oplossen van mijn inlogproblemen. Dank daarvoor.

  • Maarten van Vliet 1.0 29 november 2017

    Het duurt erg lang (5 dagen) voordat ik antwoord krijg op mijn vraag. ;( Jammer....

Sluiten

Inloggen