5396 reviews

Moneyou Sparen

De voordelen van een vaste rente

Open een Moneyou spaardeposito en ontvang een vaste rente over een bepaalde periode

 • Vaste rente
 • Direct rentedragend
 • Geen opnamekosten

Sparen met een scherpe vaste rente

Een spaardeposito is bedoeld voor mensen die hun geld enige tijd kunnen missen, die willen profiteren van een vaste rente over en zich willen behoeden tegen rentedalingen. Laat je geld 6 maanden, 1 jaar of 2 jaar staan en ontvang een vaste rente over deze periode.

6 maanden Vast  

0,02%*
Laat je spaargeld 6 maanden staan en ontvang een bonusrente van 0,02% bovenop de basisrente van 0,00%.

Kenmerken

 • Basisrente + bonusrente
 • 6 maanden lang een vaste rente
 • Kosteloos tussentijds opnemen

1 jaar Vast

0,02%*
Laat je spaargeld 12 maanden staan en ontvang een bonusrente van 0,02% bovenop de basisrente van 0,00%.

Kenmerken

 • Basisrente + bonusrente
 • 12 maanden lang een vaste rente
 • Kosteloos tussentijds opnemen

1 jaar Groen deposito

0%

NU BESCHIKBAAR
Groen sparen met mogelijk extra belastingvoordelen.

Kenmerken

 • Vaste looptijd van 1 jaar
 • Tussentijds bijstorten en opnemen niet mogelijk
 • Beperkt verkrijgbaar

Andere spaarrekeningen

Voordelen & voorwaarden Moneyou spaardeposito

Bij Moneyou houden we het graag simpel en duidelijk. Daarom vind je hieronder een overzicht van de voorwaarden en voordelen.
Zekerheid van een vaste rente

Als je ervoor kiest je geld voor een bepaalde tijd te laten staan ontvang je over deze gehele periode een vaste rente. Zo ben je goed beschermd tegen eventuele rentedalingen.


Stortingen direct rentedragend

Bedragen die je op een deposito stort zijn direct rentedragend. Aan het einde van looptijd ontvang je het saldo van  het deposito plus de rente op je Moneyou spaarrekening.


Geen opnamekosten bij tussentijds opnemen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je tussentijds het geld toch nodig hebt. Geen probleem. Je kunt het deposito op ieder moment opheffen. Je ontvangt dan alleen de basisrente.

Mogelijk vanaf een inleg van € 500

Voor het openen van een deposito geldt een minimum inleg van € 500 en je kunt tot maximaal € 500.000 sparen.

Na afloop

Na afloop van de zes maanden maken we het saldo van je deposito plus de rente over naar je Moneyou spaarrekening. Uiteraard kun je er dan weer voor kiezen om het vast te zetten voor een bepaalde periode.

Spaardeposito openen bij Moneyou

Een spaardeposito is gekoppeld aan een reguliere Moneyou spaarrekening. Open dus eerst een gratis Moneyou spaarrekening (Vrij opneembaar of Kwartaal) en zet vervolgens een bedrag voor een bepaalde tijd op het deposito tegen een vaste rente.

Meer over een spaardeposito bij Moneyou

Basisrente + bonusrente

Wanneer je ervoor kiest je spaargeld voor 6 maanden te laten staan ontvang je 0,02% bonusrente bovenop de basisrente van 0,00%. Laat je het geld 6 maanden staan dan ontvang je in totaal 0,02% rente. Neem je tussentijds het bedrag op dan ontvang je alleen de basisrente.

Kosteloos tussentijds opnemen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je tussentijds het bedrag nodig hebt. Bij Moneyou kun je altijd en overal beschikken over je spaargeld en ook kosteloos tussentijds bedragen opnemen. In dat geval ontvang je alleen de basisrente over de periode dat het geld op het deposito heeft gestaan.

Depositogarantiestelsel

Bij Moneyou valt je spaargeld onder het depositogarantiestelsel. Op deze manier is je geld beschermd tot een bedrag van € 100.000 voor het geval dat Moneyou niet meer aan haar verplichtingen kan voldoen. Moneyou is een dochteronderneming van ABN AMRO. Houd er dus rekening mee dat tegoeden die je bij Moneyou, ABN AMRO en ABN AMRO Mees Pierson hebt staan bij elkaar worden opgeteld.