Belangrijk bericht

Moneyou stopt al haar activiteiten met uitzondering van hypotheken. Het is niet meer mogelijk om een spaardeposito te openen.

Klik hier voor meer informatie

Sparen met een vaste rente

Een spaardeposito is bedoeld voor mensen die hun geld enige tijd kunnen missen. Laat je geld 6 maanden, 1 jaar of 2 jaar staan en ontvang een vaste rente over deze periode.

6 maanden Vast  

0,00%*
Laat je spaargeld 6 maanden staan tegen een vast rentepercentage van 0,00%

Kenmerken

  • Kosteloos tussentijds opnemen
  • 6 maanden lang een vaste rente

1 jaar Vast

0,00%*
Laat je spaargeld 1jaar staan tegen een vast rentepercentage van 0,00%.

Kenmerken

  • Kosteloos tussentijds opnemen
  • 12 maanden lang een vaste rente

1 jaar Groen deposito

0%

NIET BESCHIKBAAR
Groen sparen met mogelijk extra belastingvoordelen.

Kenmerken

  • Vaste looptijd van 1 jaar
  • Tussentijds bijstorten en opnemen niet mogelijk
  • Beperkt verkrijgbaar

Andere spaarrekeningen

Voordelen & voorwaarden Moneyou spaardeposito

Bij Moneyou houden we het graag simpel en duidelijk. Daarom vind je hieronder een overzicht van de voorwaarden en voordelen.
Zekerheid van een vaste rente

Als je ervoor kiest je geld voor een bepaalde tijd te laten staan ontvang je over deze gehele periode een vaste rente. Zo ben je goed beschermd tegen eventuele rentedalingen.


Stortingen direct rentedragend

Bedragen die je op een deposito stort zijn direct rentedragend. Aan het einde van looptijd ontvang je het saldo van het deposito plus de mogelijke rente op je Moneyou spaarrekening.


Geen opnamekosten bij tussentijds opnemen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je tussentijds het geld toch nodig hebt. Geen probleem. Je kunt het deposito op ieder moment opheffen. Je ontvangt dan alleen de basisrente.

Mogelijk vanaf een inleg van € 500

Voor het openen van een deposito geldt een minimum inleg van € 500 en je kunt tot maximaal € 500.000 sparen.

Na afloop

Na afloop van de deposito periode maken we het saldo van je deposito plus de (mogelijke) rente over naar je Moneyou spaarrekening. Uiteraard kun je er dan weer voor kiezen om het vast te zetten voor een bepaalde periode.

Spaardeposito openen bij Moneyou

Een spaardeposito is gekoppeld aan een reguliere Moneyou spaarrekening. Open dus eerst een gratis Moneyou spaarrekening (Vrij opneembaar of Kwartaal) en zet vervolgens een bedrag voor een bepaalde tijd op het deposito tegen een vaste rente.

Meer over een spaardeposito bij Moneyou

Basisrente + bonusrente

Op dit moment is de basisrente en de bonusrente 0,00%.

Kosteloos tussentijds opnemen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je tussentijds het bedrag nodig hebt. Bij Moneyou kun je altijd en overal beschikken over je spaargeld en ook kosteloos tussentijds bedragen opnemen. In dat geval ontvang je alleen de basisrente over de periode dat het geld op het deposito heeft gestaan.

Depositogarantiestelsel

Bij Moneyou valt je spaargeld onder het depositogarantiestelsel. Op deze manier is je geld beschermd tot een bedrag van € 100.000 voor het geval dat Moneyou niet meer aan haar verplichtingen kan voldoen. Moneyou is een dochteronderneming van ABN AMRO. Houd er dus rekening mee dat tegoeden die je bij Moneyou, ABN AMRO en ABN AMRO Mees Pierson hebt staan bij elkaar worden opgeteld.