Depositosparen: de zekerheid van een vaste rente

Moneyou Sparen - 6 maanden Vast

Kun je je geld voor langere tijd missen en wil je de zekerheid van een vaste rente? Kies dan voor een spaardeposito van Moneyou. Met depositosparen zet je je geld voor een langere periode vast en ontvang je meestal een hogere rente dan bij gewoon sparen. Bovendien staat die rente voor de afgesproken periode vast. Je hebt in die periode dan geen last van een dalende spaarrente. Bij Moneyou kun je je geld vastzetten voor 6 maanden, 1 jaar of 2 jaar

 

De voordelen van depositosparen

 

  • De zekerheid van een vaste rente
  • Stortingen meteen rentegevend
  • Kies een vaste looptijd van 6 maanden, 1 jaar of 2 jaar
  • Al mogelijk vanaf €500,-
  • Eenvoudig aanvraagproces

 

Open een spaarrekening


Zekerheid van een vaste rente

De spaarrentes dalen al een aantal jaren. Door je spaargeld in een deposito te storten, kies je voor de zekerheid van een vaste rente. Dat is een geruststellende gedachte.

Deposito openen

Voor het openen van een spaardeposito heb je een Moneyou (Kwartaal) Spaarrekening nodig. Vanaf deze spaarrekening kun je eenvoudig je geld geheel of gedeeltelijk vastzetten in een spaardeposito.

Bekijk onze rentetarieven

Geen opnamekosten bij tussentijds opnemen

Heb je tussentijds toch geld nodig? Dat kan. Je kunt je geld altijd kosteloos opnemen. Je ontvangt over de periode dat het geld heeft vastgestaan de deposito basisrente, in plaats van de deposito toprente. Dat betekent dat je dan een lagere rente ontvangt.

Vandaag geld op je deposito? Vandaag rente!

Je ontvangt rente op je spaardeposito vanaf het moment dat het geld op je deposito staat. De rente wordt na afloop van de depositotermijn op je Moneyou (Kwartaal) Spaarrekening bijgeschreven.

 

Sluiten

Inloggen