5396 reviews

Moneyou Sparen

1 jaar Vast 0,02%

Profiteer van een vaste rente (nominaal op jaarbasis) over een periode van 12 maanden

  • Vaste looptijd van 12 maanden
  • Basis- + bonusrente
  • Minimale inleg van € 500
  • Spaar tot € 1.000.000
  • Rente-uitkering na 12 maanden

Spaardeposito openen bij Moneyou

Wil je de zekerheid van een vaste rente? Als je bij Moneyou een bedrag een jaar lang laat staan ontvang je een bonusrente van 0,02% bovenop de basisrente van 0,00%. Heb je het bedrag tussentijd toch nodig? Geen probleem! Je kunt op ieder moment kosteloos opnemen. Je ontvangt dan alleen niet de bonusrente.
Beheer je geld in potjes met Moneyou Go

Vanaf € 500

Spaar van € 500 tot € 1.000.000

Vaste rente

12 maanden lang een vaste rente
Rente over je saldo

Direct rentedragend

Ontvang dezelfde dag nog rente over je inleg

Spaardeposito bij Moneyou

Bij Moneyou houden we het graag simpel en duidelijk. Daarom zetten we alle voorwaarden en voordelen op een rij:
Geen opnamekosten bij tussentijds opnemen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je tussentijds het geld toch nodig hebt. Geen probleem. Je kunt het deposito op ieder moment opheffen. Je ontvangt dan alleen de basisrente.

Mogelijk vanaf € 500 tot € 1.000.000

Voor het openen van een deposito geldt een minimum inleg van € 500 en een maximum van € 1.000.000.

Stortingen direct rentedragend

Bedragen die je op een deposito stort zijn direct rentedragend. Aan het einde van looptijd ontvang je het saldo van het deposito plus de rente op je Moneyou spaarrekening

Wat gebeurt er na afloop?

Na afloop van het jaar maken we het saldo van je deposito plus de rente over naar je Moneyou spaarrekening. Uiteraard kun je er dan voor kiezen om het bedrag weer voor een bepaalde tijd op een deposito te zetten.

Zekerheid van een vaste rente

Als je ervoor kiest je geld voor een bepaalde tijd te laten staan ontvang je over deze gehele periode een vaste rente. Zo ben je goed beschermd tegen eventuele rentedalingen.

Meer over sparen bij Moneyou

Basisrente + bonusrente

Wanneer je ervoor kiest je spaargeld voor 6 maanden te laten staan ontvang je 0,02% bonusrente bovenop de basisrente van 0,00%. Laat je het geld 6 maanden staan dan ontvang je in totaal 0,02% rente. Neem je tussentijds het bedrag op dan ontvang je alleen de basisrente.

Kosteloos tussentijds opnemen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je tussentijds het bedrag nodig hebt. Bij Moneyou kun je altijd en overal beschikken over je spaargeld en ook kosteloos tussentijds bedragen opnemen. In dat geval ontvang je alleen de basisrente over de periode dat het geld op het deposito heeft gestaan.

Depositogarantiestelsel

Bij Moneyou valt je spaargeld onder het depositogarantiestelsel. Op deze manier is je geld beschermd tot een bedrag van € 100.000 voor het geval dat Moneyou niet meer aan haar verplichtingen kan voldoen. Moneyou is een dochteronderneming van ABN AMRO. Houd er dus rekening mee dat tegoeden die je bij Moneyou, ABN AMRO en ABN AMRO Mees Pierson hebt staan bij elkaar worden opgeteld.