Belangrijk bericht

Moneyou stopt al haar activiteiten met uitzondering van hypotheken. Het is niet meer mogelijk om een spaardeposito te openen.

Klik hier voor meer informatie

Spaardeposito openen bij Moneyou

Een spaardeposito is gekoppeld aan een reguliere Moneyou spaarrekening. Open dus eerst een gratis Moneyou spaarrekening (Vrij opneembaar of Kwartaal) en zet vervolgens een bedrag voor 1 jaar op het deposito tegen 0,00% rente.

Spaardeposito bij Moneyou

Bij Moneyou houden we het graag simpel en duidelijk. Daarom zetten we alle voorwaarden en voordelen op een rij:
Geen opnamekosten bij tussentijds opnemen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je tussentijds het geld toch nodig hebt. Geen probleem. Je kunt het deposito op ieder moment opheffen. Je ontvangt dan alleen de basisrente.

Mogelijk vanaf € 500 tot € 500.000

Voor het openen van een deposito geldt een minimum inleg van € 500 en een maximum van € 500.000.

Stortingen direct rentedragend

Bedragen die je op een deposito stort zijn direct rentedragend. Aan het einde van looptijd ontvang je het saldo van het deposito plus de rente op je Moneyou spaarrekening

Wat gebeurt er na afloop?

Na afloop van het jaar maken we het saldo van je deposito plus de rente over naar je Moneyou spaarrekening. Uiteraard kun je er dan voor kiezen om het bedrag weer voor een bepaalde tijd op een deposito te zetten.

Meer over sparen bij Moneyou

Sparen met Moneyou Go

Sparen zonder gedoe? Moneyou Go is een slimme spaarrekening waarmee je ook kunt betalen. Met een ongewoon mooie app en handige digitale potjes zodat je gericht kunt sparen. En omdat je direct vanaf je Moneyou Go rekening kunt betalen, hoef je niet eerst je spaargeld over te boeken. Wel zo makkelijk!

  • 1 rekeningnummer voor sparen en betalen
  • 0,00% spaarrente (variabele rente effectief op jaarbasis)
  • Grip op je geld met digitale potjes
  • Direct betalen met de app of betaalpas

Kosteloos tussentijds opnemen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je tussentijds het bedrag nodig hebt. Bij Moneyou kun je altijd en overal beschikken over je spaargeld en ook kosteloos tussentijds bedragen opnemen. In dat geval ontvang je alleen de basisrente over de periode dat het geld op het deposito heeft gestaan.

Depositogarantiestelsel

Bij Moneyou valt je spaargeld onder het depositogarantiestelsel. Op deze manier is je geld beschermd tot een bedrag van € 100.000 voor het geval dat Moneyou niet meer aan haar verplichtingen kan voldoen. Moneyou is een dochteronderneming van ABN AMRO. Houd er dus rekening mee dat tegoeden die je bij Moneyou, ABN AMRO en ABN AMRO Mees Pierson hebt staan bij elkaar worden opgeteld.