5376 reviews

Moneyou Sparen

2 jaar Vast 0,05%

Wil je de zekerheid van een vaste rente en kun je een bedrag voor een bepaalde tijd missen? Zet je geld voor 2 jaar op een deposito en profiteer van een vaste rente

  • Vaste looptijd van 24 maanden
  • Vaste rente
  • Minimale inleg van € 500
  • Spaar tot € 1.000.000
  • Rente-uitkering na 2 jaar

Spaardeposito openen bij Moneyou

Een spaardeposito is gekoppeld aan een reguliere Moneyou spaarrekening. Open dus eerst een gratis Moneyou spaarrekening (Vrij opneembaar of Kwartaal) en zet vervolgens een bedrag voor 2 jaar op het deposito tegen 0,05% rente.

Beheer je geld in potjes met Moneyou Go

Vanaf € 500

Spaar van € 500 tot € 1.000.000

Vaste rente

2 jaar lang een vaste rente
Rente over je saldo

Direct rentedragend

Ontvang dezelfde dag nog rente over je inleg

Spaardeposito bij Moneyou

Bij Moneyou houden we het graag simpel en duidelijk. Daarom zetten we alle voorwaarden en voordelen op een rij:
Geen opnamekosten bij tussentijds opnemen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je tussentijds het geld toch nodig hebt. Geen probleem. Je kunt het deposito op ieder moment opheffen. Je ontvangt dan alleen de basisrente.

Mogelijk vanaf een inleg van € 500 tot € 1.000.000

Voor het openen van een deposito geldt een minimum inleg van € 500 en je kunt tot maximaal € 1.000.000 sparen.

Wat gebeurt er na afloop?

Na afloop van de twee jaar maken we het saldo van je deposito plus de rente over naar je Moneyou spaarrekening. Uiteraard kun je er dan voor kiezen om het bedrag weer voor een bepaalde tijd op een deposito te zetten.

Stortingen direct rentedragend

Bedragen die je op een deposito stort zijn direct rentedragend. Aan het einde van looptijd ontvang je het saldo van het deposito plus de rente op je Moneyou spaarrekening

Zekerheid van een vaste rente

Als je ervoor kiest je geld voor een bepaalde tijd te laten staan ontvang je over deze gehele periode een vaste rente. Zo ben je goed beschermd tegen eventuele rentedalingen.

Meer over sparen bij Moneyou

Vaste rente

Je ontvang een vaste rente van 0,05% per jaar. Over een periode van twee jaar ontvang je in totaal 0,05% rente. Deze rente bestaat uit een basisrente van 0,01% en een bonusrente van 0,04%. Neem je tussentijds het geld op dan ontvang je alleen de basisrente van 0,01% over de periode dat het geld in de deposito heeft gestaan. De bonusrente van 0,04% komt dan te vervallen.

Kosteloos tussentijds opnemen

Twee jaar is best lang en je weet natuurlijk nooit wat er allemaal gaat gebeuren. Het kan dan ook voorkomen dat je in die twee jaar het bedrag toch nodig hebt. Bij Moneyou kun je altijd over je geld beschikken en het kosteloos opnemen.

Depositogarantiestelsel

Bij Moneyou valt je spaargeld onder het depositogarantiestelsel. Op deze manier is je geld beschermd tot een bedrag van € 100.000 voor het geval dat Moneyou niet meer aan haar verplichtingen kan voldoen. Moneyou is een dochteronderneming van ABN AMRO. Houd er dus rekening mee dat tegoeden die je bij Moneyou, ABN AMRO en ABN AMRO Mees Pierson hebt staan bij elkaar worden opgeteld.