Belangrijk bericht

Moneyou stopt al haar activiteiten met uitzondering van hypotheken. Het is niet meer mogelijk om een spaardeposito te openen.

Klik hier voor meer informatie

Spaardeposito openen bij Moneyou

Een spaardeposito is gekoppeld aan een reguliere Moneyou spaarrekening. Open dus eerst een gratis Moneyou spaarrekening (Vrij opneembaar of Kwartaal) en zet vervolgens een bedrag voor 2 jaar op het deposito tegen 0,00% rente.

Spaardeposito bij Moneyou

Bij Moneyou houden we het graag simpel en duidelijk. Daarom zetten we alle voorwaarden en voordelen op een rij:
Geen opnamekosten bij tussentijds opnemen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je tussentijds het geld toch nodig hebt. Geen probleem. Je kunt het deposito op ieder moment opheffen. Je ontvangt dan alleen de basisrente.

Mogelijk vanaf een inleg van € 500 tot €500.000

Voor het openen van een deposito geldt een minimum inleg van € 500.

Wat gebeurt er na afloop?

Na afloop van de twee jaar maken we het saldo van je deposito plus de rente over naar je Moneyou spaarrekening. Uiteraard kun je er dan voor kiezen om het bedrag weer voor een bepaalde tijd op een deposito te zetten.

Meer over sparen bij Moneyou

Kosteloos tussentijds opnemen

Twee jaar is best lang en je weet natuurlijk nooit wat er allemaal gaat gebeuren. Het kan dan ook voorkomen dat je in die twee jaar het bedrag toch nodig hebt. Bij Moneyou kun je altijd over je geld beschikken en het kosteloos opnemen.

Depositogarantiestelsel

Bij Moneyou valt je spaargeld onder het depositogarantiestelsel. Op deze manier is je geld beschermd tot een bedrag van € 100.000 voor het geval dat Moneyou niet meer aan haar verplichtingen kan voldoen. Moneyou is een dochteronderneming van ABN AMRO. Houd er dus rekening mee dat tegoeden die je bij Moneyou, ABN AMRO en ABN AMRO Mees Pierson hebt staan bij elkaar worden opgeteld.