Belangrijk bericht

Moneyou stopt al haar activiteiten met uitzondering van hypotheken. Het is niet meer mogelijk om een spaardeposito te openen.

Klik hier voor meer informatie

Spaardeposito openen bij Moneyou

Een spaardeposito is gekoppeld aan een reguliere Moneyou spaarrekening. Open dus eerst een gratis Moneyou spaarrekening (Vrij opneembaar of Kwartaal) en zet vervolgens een bedrag voor 6 maanden op het deposito tegen 0,00% rente.

Spaardeposito bij Moneyou

Bij Moneyou houden we het graag simpel en duidelijk. Daarom zetten we alle voorwaarden en voordelen op een rij:
Geen opnamekosten bij tussentijds opnemen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je tussentijds het geld toch nodig hebt. Geen probleem. Je kunt het deposito op ieder moment opheffen. Je ontvangt dan alleen de basisrente.

Mogelijk vanaf een inleg van € 500 tot € 500.000

Voor het openen van een deposito geldt een minimum inleg van € 500 en je kunt tot maximaal € 500.000 sparen.

Na 6 maanden

Na afloop van de zes maanden maken we het saldo van je deposito plus de rente over naar je Moneyou spaarrekening. Uiteraard kun je er dan weer voor kiezen om het voor een bepaalde periode op een deposito te zetten.

Stortingen direct rentedragend

Bedragen die je op een deposito stort zijn direct rentedragend. Aan het einde van looptijd ontvang je het saldo van het deposito plus de mogelijke rente op je Moneyou spaarrekening

Meer over sparen bij Moneyou

Kosteloos tussentijds opnemen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je tussentijds het bedrag nodig hebt. Bij Moneyou kun je altijd en overal beschikken over je spaargeld en ook kosteloos tussentijds bedragen opnemen. In dat geval ontvang je alleen de basisrente over de periode dat het geld op het deposito heeft gestaan.

Depositogarantiestelsel

Bij Moneyou valt je spaargeld onder het depositogarantiestelsel. Op deze manier is je geld beschermd tot een bedrag van € 100.000 voor het geval dat Moneyou niet meer aan haar verplichtingen kan voldoen. Moneyou is een dochteronderneming van ABN AMRO. Houd er dus rekening mee dat tegoeden die je bij Moneyou, ABN AMRO en ABN AMRO Mees Pierson hebt staan bij elkaar worden opgeteld.