Moneyou sparen: 1 jaar Vast (0,45%*)

Waardering 3.9/ 5 (5259 reviews)

Je wilt sparen en de zekerheid hebben van een vaste rente. Dat kan. Met de Moneyou Sparen 1 jaar Vast zet je je spaargeld één jaar vast en heb je de zekerheid van een vaste rente.

 • De zekerheid van een vaste rente
 • Je minimum inleg is €500,-, met een maximum van €1.000.000,-
 • Stortingen meteen rentegevend
 • Een vaste looptijd van één jaar
 • Geen opnamekosten bij tussentijds opnemen
 • Eenvoudig aanvraagproces

Zo weet je van tevoren precies wat je rendement is over één jaar. Je kunt al inleggen vanaf €500,-. Zo simpel kan sparen zijn.

*Vaste rente, effectief op jaarbasis

Kun je je geld het komende jaar missen en verkies je de zekerheid van een vaste, aantrekkelijke rente? Dan is het lange termijn deposito van Moneyou, Sparen 1 jaar Vast, het juiste spaardeposito. Voor het openen van een deposito van één jaar heb je eerst een Moneyou (Kwartaal) Spaarrekening nodig. Vanaf deze spaarrekening kun je eenvoudig je geld geheel of gedeeltelijk voor één jaar vastzetten in een spaardeposito. Als je tussentijds geen geld opneemt, ontvang je over dat jaar een vaste rente.

Vandaag op je deposito, vandaag rente
Je ontvangt rente op je spaardeposito vanaf het moment dat het geld op je deposito staat. De rente wordt na afloop van de depositotermijn van één jaar op je Moneyou (Kwartaal) Spaarrekening bijgeschreven.

Geen opnamekosten bij tussentijds opnemen
Mocht je tussentijds je geld nodig hebben, dan kan dat. Je kunt je geld altijd kosteloos opnemen. Je ontvangt over de periode dat het geld vast heeft gestaan de deposito basisrente in plaats van de deposito toprente. Dit betekent dat je rente lager is, namelijk 0,20%.

Al mogelijk vanaf een laag bedrag
Heb je al een Moneyou (Kwartaal) Spaarrekening? Dan kun je met een inleg vanaf €500,- meteen gebruik maken van het lange termijn deposito van Moneyou.

Persoonlijke pagina
Open je een spaarrekening bij Moneyou, dan ontvang je direct een login voor je persoonlijke pagina. Je kiest daarna zelf een gebruikersnaam en wachtwoord. Je kunt op elk moment je spaarrekening en de opgebouwde rente inzien. Ook kun je kosteloos tot vijf spaarrekeningen openen en eenvoudig alle bij- en afschrijvingen en jaaroverzichten downloaden en/of afdrukken.

Veilig en vertrouwd sparen
Sparen bij Moneyou is veilig. Lees hier meer over veilig internetbankieren.

Sparen bij Moneyou is vertrouwd. Moneyou is namelijk 100% dochter van ABN AMRO Bank, een bank wiens oorsprong in 1720 ligt en sinds 1991 onder de naam ABN AMRO bekend is na de fusie tussen ABN (Algemene Bank Nederland) en AMRO (Amsterdam Rotterdam Bank).

Depositogarantiestelsel
Moneyou spaarrekeningen vallen onder de werking van het depositogarantiestelsel. Dit stelsel beschermt je (tot een maximum bedrag van €100.000,- als ABN AMRO Bank (de aanbieder van deze rekeningen) niet meer aan haar verplichtingen kan voldoen. Informatie over het depositogarantiestelsel en eventuele uitzonderingen met betrekking tot de dekking die voor u van belang kunnen zijn, vindt je op het Informatieblad depositogarantiestelsel via [opnemen van link naar informatieblad ABN AMRO op de website van Moneyou]. Heb je ook tegoeden bij ABN AMRO of ABN AMRO Mees Pierson? Dan worden deze tegoeden voor de berekening van de vergoeding via het depositogarantiestelsel bij elkaar opgeteld. Het depositogarantiestelsel geldt niet voor elke (rechts)persoon en niet voor elke vordering. Voor meer informatie verwijst Moneyou je graag naar de website van De Nederlandsche Bank.

Open je spaarrekening

Als je je geld één jaar vast laat staan, is je rente 0,45% effectief op jaarbasis. Mocht je onverwachts toch je geld nodig hebben, dan is dat geen enkel probleem. Je betaalt geen boete of opnamekosten als je tussentijds geld opneemt van de lange termijn deposito. Je ontvangt dan alleen niet de toprente van 0,45% over je inleg, maar de basisrente van 0,20%. De toprente ontvang je alleen als je gedurende één jaar je geld vast laat staan.

Open je spaarrekening

We zijn open en eerlijk over onze voorwaarden. Daarom zetten we een aantal belangrijke voorwaarden voor je op een rij:

 • Om een spaardeposito te openen, heb je een Moneyou (Kwartaal) Spaarrekening nodig
 • Bij tussentijdse opname heb je alleen recht op de basisrente
 • Stortingen zijn meteen rentedragend. Na één jaar krijg je de rente uitgekeerd.
 • Je minimum inleg is €500,-, met een maximum van €1.000.000,- totaal op je Moneyou spaarrekeningen. Boven dit bedrag vergoeden wij geen rente.

Alle details weten?
Download dan de voorwaarden.

Open je spaarrekening

Waarvoor spaar jij? Een wereldreis? Of de studie van je kind? Sparen doe je bewust. Je spaardoel is makkelijker te onthouden dan het rekeningnummer van een spaarrekening. Daarom kun je na het openen van je Moneyou Spaarrekening voor elk spaardoel een rekening openen. En iedere doelspaarrekening een eigen naam geven. Zo eenvoudig kan sparen zijn.

Openen met twee muisklikken
Een doelspaarrekening is heel eenvoudig te openen. Log in op je persoonlijke pagina via de website van Moneyou. Met twee klikken heb je een doelspaarrekening geopend.Geef elke doelspaarrekening een naam. Vanaf je betaalrekening kun je rechtstreeks geld storten op je doelspaarrekening. Je kunt kosteloos tot wel vier doelspaarrekeningen openen.

De voordelen op een rij

 • Een duidelijke omschrijving bij elk rekeningnummer
 • Kosteloos
 • Tot vier doelspaarrekeningen openen
 • 100% online
Alles over sparen voor een doel
Sluiten

Inloggen